שואה לי

Unflushable

New member
יש לי הצעה

תחסוך כסף, קח אותי למסע בפולין (אבל שיהיה כשיש לBehemoth או Vader הופעה) ובטח זה ישנה את הגישה.. קדימה נועם, אני מחכה, יש טיסה מתל-אביב לוורשה עם השמות שלנו עלייה!

noam the ninja

New member
אה, אתה כאילו שוב ציני?

זה לא מצחיק יא מפגר!!! שש מיליון יהודים מתו בשואה, אז לנסות להשוות את זה לזה שאין טלויזיה ומחשב זה דבר מטומטם, טיפשי ומיותר!!! ואלימות באה בעיקר מהטלויזיה ומהמחשב, לא מספרים. מי שאומר שספרים זה שטיפת מוח זה או סתם אידיוט שחושב שהוא נגד הזרם, או סתם מישהו שמנסה להיות מצחיק. גם אני לא קורא בכלל, אבל מה זה השטויות האלה?!

Unflushable

New member
לא, אני רציני לגמרי

אני ישמח לנסוע איתך לטיול מפולין.. אתה צודק, אני ניאו-נאצי, אני ארדנתי את השואה, וה-6 מליון הם על המצפון שלי.. חשפת אותי... אי מצטער שפגעתי בך, אבל גם אתה פגעת בי בתור חובב תרבות יפן.. איך אתה מעז להשתמש במילה נינג'ה?

Elpar

New member
אה???

אני א מבין איך זה בדיוק היה מצחיק.... ואל תשווה בין שואה לנינג'ה... אתה... לא יודע מה קוראים אותך... השואה זה... אי אפשר לתאר את מה שקרה שם! לא משתמשים במילה הזאת סתם! ועוד משהו, איך אתה יודע שהוא חובבן בקשר ליפן ונינג'ות?

Elpar

New member
:/

אל תצטער דניאל, יכול להיות שאני לא הבנתי אותך גם... סליחה גם ממני, פשוט קצת מרתיח כשאנשים משתמשים במילה שואה כשזה דבר כזה... בוא נגיד קטן...

shigaoni

New member
שזה משהו שלא משתווה לרצח

של 6 מיליון אנשים מהעם שלך בהשפלות והרבה דברים מזעזים אחרים

pookacha1

New member
אוליי זה לא כל כך קשור..

אבל אתם יודעים שיפן עשתה לקוריאה שואה? הייתי בקוריאה במוזיאון שהם עשו לזה וראיתי דברים מזעזעים.. =\ עכשיו אני מבינה למה ידיד שלי שהוא קוריאני שונא את מיק... קיצור.. בקשר לדיון שפתחתם פה.. לא חבל על האנרגיות?! חלאס..

miss evil

New member
על מה בידיוק אתה מדבר?

אל תקרא פילוסופיות אם זה גדול עליך.. זה בהחלט יכול להיות שטיפת מוח, תלוי בנקודת מבט שלך... אבל יש ספרים שיעשו למוח שלך רק טוב במיוחד יגרמו לך לחשוב פעמיים ליפני שתישתמש במילה שואה...

amy lee 4 life

New member
אתה ממש מפגר

תסלח לי כן?! אבל אם אין לך טענות לענין אל תגיב בכלל...סעמק! בין כה וכה האלימות היתה יוצאת בין אם זה מהספרים ובין אם לא.. ספרים זה אולי לא טלויזיה ואולי לא המחשב המזדיין שאני יושבת מולו כל היום אבל זו תרבות שאנשים מבטאים את עצמם ואם זה שטיפת מוח בשבילך אני בשוק!! עצוב..פשוט עצוב אנשים בגילי רבאק!!

noam the ninja

New member
מה שאתה אומר זה מטומטם

וזה לא מציק, אם זה מה שניסית לעשות, וזה סתם מפגר! ולא אומרים שואה יא בן זונה! זה שאין לך מחשב וטלויזיה זה הורג שש מיליון יהודים?! יא חתיכת מטומטם, אתה לא יודע בכלל על מה אתה מדבר!!!

Elpar

New member
רק 6 מיליון יהודים

קצת יותר... ועוד 20 מיליון רוסים אם אני לא טועה, או 30, ולא נשכח צרפתים, בריטים ואמריקאים, ובכלל בני מיעוטים וכל המדינות שהתנגדו להיטלר ולגרמניה! עשרת מיליונים נהרגו במלחמה הזאת! לא משתמשים במילה הזאת סתם!!!!!!!!!!!!!!

Elpar

New member
אמרתי מיעוטים

כולל שחורים, זקנים, פצועים, נכים, אפילו גרמנים! ועוד מלא....

pookacha1

New member
חבר'ה אין לכם מושג

כמה שאתם עוזרים לי למבחן בהסטוריה!!

Elpar

New member
חחחחחחח

אם אתה צריך עוד עזרה תגיד P: בהיסטוריה רק נושאי המלחמה מעניינים....

למעלה