שד"חם

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifזה...זה....0_0

חוץ מהעובדה שזה מהמם זה דומה בפרטים הכללים למה שתכננתי 0_0 כנראה יש לנו אותו טעם ^^ (ככה שאנא לא לחשוב שעתקתי רעיונות...הרעיונות שלי למיס פורום מצוירים כבר שבועיים בערך ^^ ) וזה מקסים!

DaRk ShinES

New member
היא ממש יפה../images/Emo99.gif

הצלוות מעולות כרגיל
בקשר לחזיה ולמכנס את חייבת להוסיף להם ברק כי השיער נראה ממש לא קשור אליהם כי הפלטה שלו בוהקת ומלאה בגוונים ושלהם לא אז זה ממש בולט לעין. תוסיפי נעליים כמו שחנה הציעה
ואני לא בעד ההדפס או לנסות הדפס קצת יותר גדול ועם גוונים

מפרוייקט השיפצורים ההדדיים../images/Emo9.gif

+
גוררר....., אני לא יודעת אם מותר לפרסם, אני חושבת שזה חשאי, מי משפץ למי, אבל אני חייבת עזרה עם הקפלים, למטה במכנס. רגליים וכף יש של הבייס מקסים וחמווד של חנהלנד. ו-לעזעזל, למה אני עדיין תקועה בכינוי הזה?
[זאת אופיר אגב, שושה.]

shanchan

New member
the Last Storm.

המוזה חזרה אליי, איי גס. עכשיו אפשר לגשת חזרה לכל הפרויקטים שנטשתי

shanchan

New member
גאש,

הרסתי אפילו את הירכיים המעטות שהיו לה
|גם כן מוזה|

DaRk ShinES

New member
עם ההדפס../images/Emo99.gif

יצא ממש ריאלי
ממליצה להוסיף איזה פיקסלארט קטן לידה זה רק יוסיף

dinora12

New member
../images/Emo210.gifממש יפה../images/Emo70.gif

רק ההצללה שבחולצה מפריעה לי..נראה כאילו היא מושכת בחולצה,והיא סכ"ה מניחה שם את היד. לא צריך שם כפלים,אלא רק הצללות על.

LudaGirl

New member
הוייי הוייי חזרתי!

הבובות של כולן מדהימות. אין לי זמן להגיב פרטני. אני שמחה שהפורום חי והשרשור ארוך. אוהבת את כולכן ומתה לקצת חופש לעשות בובות.

TheWingedPig

New member
../images/Emo24.gif איזה יופי לשמוע ממך שוב:)

אני שמחה שהטירונות יצאה לך על תקופה עם מזג אוויר טוב (לא היה גשום- זה חשוב). סיימת אותה, כן? אז לאיפה את משובצת? ברוכה השבה לחיי היומיוםP:

LudaGirl

New member
דווקא היה מזג אוויר די חרא

היה נורא קר. היו לי כוויות קור על כל הידיים ואיבדתי תחושה בכמה אצבעות ברגליים. אבל זה חפיף. אני עוד לא משובצת. כרגע בקורס במרכז הארץ

morusha

New member
סתם משהו חמוד..

שלא השקעתי בו הרבה... בייס ממריס דול האוס.

../images/Emo97.gifהמשך ממקודם

הארכתי לה את השוקיים, הזזתי קצת את העיניים, הגדלתי את המצח והוספתי שתי תנוחות. תגובות?

למעלה