XXDDD
T tA Love Tu New member 30/3/07 #48 ../images/Emo108.gifאוי, הרגל השמאלית, האחורית - של הבן. בלאט. לא חשוב.
פ פוזה ברווזה New member 30/3/07 #50 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיותר משכנע../images/Emo45.gif
T TheWingedPig New member 30/3/07 #51 הידיים קצרות מדי אם הן מגיעות רק עד המפשעה... חוץ מזה, ממש נחמד
L leonel knight New member 30/3/07 #54 ../images/Emo19.gif../images/Emo45.gif הן צריכות להגיע עד לאמצע ה ירכיים בערך.. ואם תרחיב גם קצת את איזור הבטן והחזה של הגבר, יהיה לך יותר קל להרחיב את הרגליים
../images/Emo19.gif../images/Emo45.gif הן צריכות להגיע עד לאמצע ה ירכיים בערך.. ואם תרחיב גם קצת את איזור הבטן והחזה של הגבר, יהיה לך יותר קל להרחיב את הרגליים
T TheWingedPig New member 30/3/07 #29 למה את לא מרוצה?P: שרשרת פנינים צמודה לצוואר, וכפפות לבנות, איך זה? אפשר גם איזה פרח בשיער, תואם לשמלה יצא לך ממש מקסים!
למה את לא מרוצה?P: שרשרת פנינים צמודה לצוואר, וכפפות לבנות, איך זה? אפשר גם איזה פרח בשיער, תואם לשמלה יצא לך ממש מקסים!
M morusha New member 30/3/07 #33 תודה!!!! כפפות לבנות יהיה לי קצת קשה להוסיף בגלל הבד השקוף.. אז נראה לי שאוותר על זה.. שרשרת פנינים ניסיתי להוסיף אבל אני אנסה שוב, והרעיון של הפרח ממש טוב..
תודה!!!! כפפות לבנות יהיה לי קצת קשה להוסיף בגלל הבד השקוף.. אז נראה לי שאוותר על זה.. שרשרת פנינים ניסיתי להוסיף אבל אני אנסה שוב, והרעיון של הפרח ממש טוב..
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 30/3/07 #34 זה לא ריק... אני חושבת שיותר מידי אביזרים זה מיותר ואני ממש אוהבת אותה ככה=] ההצללות נהדרות וגם העיצוב של הדולי..בקיצור היא מושלמת וגם אני רוצה לעשות ככה
זה לא ריק... אני חושבת שיותר מידי אביזרים זה מיותר ואני ממש אוהבת אותה ככה=] ההצללות נהדרות וגם העיצוב של הדולי..בקיצור היא מושלמת וגם אני רוצה לעשות ככה
T TheWingedPig New member 30/3/07 #35 איזה יופי אממ, ממליצה על הדפס צבעוני לחזיה, ולהוסיף סנדלי חוף...והסוגר (סוגר?) של החזיה קצת נעלם על רגע העור, אולי כדי להכהות אותו... השיער נראה נפלא!
איזה יופי אממ, ממליצה על הדפס צבעוני לחזיה, ולהוסיף סנדלי חוף...והסוגר (סוגר?) של החזיה קצת נעלם על רגע העור, אולי כדי להכהות אותו... השיער נראה נפלא!
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 30/3/07 #40 הוספתי הדפס.. כפכפים לא הצלחתי לצייר,יש לה כף רגל מוזרה@_@. ואת האבזם\סוגר לא הכהתי כי הוא נראה מוזר בחום... איזו גירסא עדיפה?
הוספתי הדפס.. כפכפים לא הצלחתי לצייר,יש לה כף רגל מוזרה@_@. ואת האבזם\סוגר לא הכהתי כי הוא נראה מוזר בחום... איזו גירסא עדיפה?
T TheWingedPig New member 30/3/07 #44 נחמד אני חושבת שכדי שההדפס יבלוט יותר כדאי להקצין את ההבדלים בין הגוונים, או אולי להחליף לצבע יותר בוהק (זה קצת נבלע על הרקע הירוק)... הכנתי לך שתי דוגמאות לסנדלים/כפכפים. אם זה מוצא חן בעינייך, את יכולה להשתמש בהן
נחמד אני חושבת שכדי שההדפס יבלוט יותר כדאי להקצין את ההבדלים בין הגוונים, או אולי להחליף לצבע יותר בוהק (זה קצת נבלע על הרקע הירוק)... הכנתי לך שתי דוגמאות לסנדלים/כפכפים. אם זה מוצא חן בעינייך, את יכולה להשתמש בהן
O o0Invisible0o New member 30/3/07 #64 ממש מקסימה!../images/Emo9.gif ההדפס מוסיף! ולדעתי אין צורך בברק, אני דווקא אוהבת את הבגדים ככה.