שד"חם

TheWingedPig

New member
P:

תודה.. נו, כבר התחלת את הסדיר? יש מצב שתהי באיי סי בימים הקרובים? (אגב, שוב מישהו פרץ לך,מצטערת להודיע..) ובקשה קטנה, פליז תגידי שיש לך את קובץ הפוטושופ של מה שהתחלנו לצייר ביחד, כי מחקתי אותו אצלי בטעות.. :(

DaRk ShinES

New member
אני צריכה לפתוח חדש

אנ לא זוכרת את הסיסמא, אני אודיע לך כשיהיה לי חדש וכן שמרתי את זה

../images/Emo97.gifבייס.

לא גמור. כנראה יהיו עוד פוזות. פלטה מאאוטום פיקסלס תהיו נחמדות ותגיבו? =]]

TheWingedPig

New member
מגיבה :)

ההצללה ממש טובה, אהבתי. יש כמה פרופורציות לא נכונות...(וזה בהתחשב שזה בייס עם פרופורציות מיוחדות). קודם כל, כף היד גדולה מדי (במיוחד ביחס לראש). נראה כאילו כף היד ממש באורך הראש, והיא אמורה להיות יותר קטנה. יש בליטה מוזרה בלחי (כדאי להוסיף מעליה יותר מצח, כדי שהלחי לא תבלוט). העיניים גדולות מדי יחסית לפנים, ויושבות קרוב מדי אחת לשניה (בעיקר, העין הימינית לא ממוקמת טוב). הברך ממוקמת נמוך מדי (אם לחלק את הרגל לחצי, הירך והשוק אמורות להיות שוות באורכן. כשיושבים על הברכיים, אנחנו מתיישבים עם עצמות האגן על העקבים, רייט?), והידיים ארוכות קצת יותר מדי (תקצרי את החלק של הזרוע. היד אמורה להסתיים בערך כמרחק של אורך כף יד אחת מהברך). והחלק של השוק ממש מעל העקב לא אמור להיות נפוח (החלק הכי רחב של השוק הוא בחלק העליון, איפה שיש מסת שרירים. החלק התחתון הוא הכי צר בכל הרגל, כי יש בו רק עצם וסחוס). את הטבור כדאי להזיז יותר שמאלה. הטבור מסמן את אמצע הבטן, וגם דרכו עובר הקו שחוצה את הגוף. הטבור יהיה על קו האמצע רק בזווית כזו, שהגוף מופנה ישירות אלינו, והבייס שלך פונה קצת הצידה, הוא בזוית. וגם, בגלל שהגוף בזוית, החזה לא יכול להיות על קו אחד (השד השמאלי ימוקם בנקודה קצת יותר נמוכה). ודבר קטן על פרספקטיבה - הרגל שיותר רחוקה לא יכולה להיות יותר ארוכה, או באותו האורך כמו הרגל הקרובה. מה שיותר רחוק, יותר קטן.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif ממש מגניבה

אהבתי את השמאלית יותר בעיניים משהו מפריע לי, זה נראה מברקי מדי ולא רואים את הלובן של העין. בייס ממש חמוד

morusha

New member
זה כל כך מיוחד

אהבתי! יש לי בעיה עם העיניים במיוחד בעין השמאלית (שמאל שלנו) היא נראית קצת חייזרית.. XD תגדילי קצת את השטח הלבן בעין..

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif דולי ../images/Emo3.gif

עד שאני מפרסמת דולי, השרשור כבר לא קופץ בייס סטודיאו סטלה וזהו אין לי מושג איך ממשיכים

TheWingedPig

New member
חמוד

כדאי להוסיף קפל במגפיים, באזור של כף הרגל, ואולי להוסיף קצת עומק, כי זה נראה צמוד על הרגל כמו גרב... אם תכהי את החלוקה לקווצות בשיער זה מאוד יוסיף^^ ולהמשך הדולי, אמליץ על שמלת בייבי-דול עד הברך (שחור או תכלת בהיר, עם עיטורים בגימור הבד בצבע השני).

שיפוץ ../images/Emo13.gif

בעקבות התחרות, התחשק לי לשפץ איזו דולי שלי. למרות שיצא עקום ברמות
ולמרות ששכחתי לחלוטין איך מצלילים. הנה התוצאה. בייס מפינקיס או משהו O_O

רחלי03

New member
אהבתי../images/Emo8.gif

רואים שהשתפרת ממש, דולי חמודה... הכל מושלם, חוץ מאחד מקוי המתאר שבלט לי בעיניים- שמוקף באדום...

השיער!!!! ../images/Emo99.gif

השתפרת..0_0 רק הכפלים בחולצה קצת מרובעים מידי..אבל זהוP:

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבייס.

היו לי דומים פעם, משהו כמו 60 בייסים בפוזות שונות ומשונות. מצאתי איזה שניים שציירתי עליהם את טאטו ושיפצתי אותם קצת. אני חלוד טילים /= אהה... בייס? שלי ^^

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif ממש אהבתי (:)

רק הידיים של שניהם דקות מדי.. וגם הרגליים של הגבר דקות מדי. חסרות לי אוזניים P: והציצי של הבחורה נראה קצת עם פושאפ

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifפושאפ זה טוב.

ו... אני לא יוד עכלכלך לעבות א ת הרגליים של הבן, ניסיתי P: אחרי הכל, הוא נוצר ממנה.

morusha

New member
ממש חמוד...

מסכימה עם ההודעה שמעליי וגם הייתי ממליצה לך להוסיף עוד קצת ברק.וגם בקשר לבייסים עם הגב אלינו הרגליים שלהם נראות כמו רגליים מלפנים, הראיתי לך קובץ איך אני חושבת שזה אמור להיראות (ככה לפחות זה נראה אצלי ברגליים חח)..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifDD: אהבתי

מסכימה עם התגובות... P: הפושאפ בציצי זה דווקא טוב, אחרכך יוכלו לצייר לה בגדים והציצי שלה יהיה מורם וחטוב
. [אם ציצי יכול להיות חטוב, כמובן.
]

למעלה