שד"חם

../images/Emo80.gifוואו, אני ראשונה גם פה ../images/Emo2.gif

אוקיי, אז זו לא הרמה שלי כל כך. ושנים לא עשיתי דולי.. וגם עשיתי אותה מלפני איזה שבוע. אבל הנה היא!!! היצירה הלא מוצלחת שלי
בייס ממרייס דולז. אשמח לתגובות? ^_^

TheWingedPig

New member
נחמד:)

אני חושבת שהציור שלך טוב, אבל הוא ייראה הרבה יותר טוב אם תשני קצת את הפלטות. חלקן עם הבדלי גוונים ממש קטנים, וחלקן עם הבדלים ממש גדולים (למשל בחצאית הגוון הכהה ממש בולט ולא משתלב עם שאר הגוונים, ובחולצה הכחולה יש הבדלים ממש קטנים). חוץ מזה, דולי נחמדה, (רק העקבים לא נראים הגיוניים במיוחד). לא רע בכלל, אם הייתה לך הפסקה גדולה בדוליזP: אם את צריכה עזרה עם הפלטות, אני יכולה לסייע^^

Damn it

New member
ממש חמוד:)

[אני? מגיבה בפורום? לאאא. ><] הרעיון שלך ממש חמוד וגם הביצוע מעולה רק שיש כמה תיקונים קטנים. -העקבים לא הגיוניים בכלל! אחד ארוך יותר משני, וארוך יותר מהנעל! -הגוון הכהה ביותר בחצאית כהה מדי. אני ממליצה להוסיף גוון ביניים/להחליש את הגוון הכהה ביותר. -הסיומת של החצאית נורא ישרה, לעומת ההצללה שמראה כפלים. תורידי פיקסל או שניים בין כל כפל וזה ייראה מעולה:) -החגורה ושתי החולצות ממש מעולות! -השיער ממש ממש יפה:) גם הפלטה מיוחדת וההצללה פשוט וואו. -הכתפיות השחורות קצת עקומות.. אולי תעשי אותן נופלות על הכתף?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif

האמת היו לך דוליז הרבה יותר טובות, אבל מכיוון שמזמן לא עשית כנראה שקצת החלדת
אני חושבת שעוד 2-3 דוליז ואת תחזרי לעצמך. בחצאית לדעתי כדאי להחליף את הפםלטה, או להבהיר את הגוון הכי כהה. ובחולצה להוסיף גוון אחד בהיר.

../images/Emo80.gifשמעו, נראלי שהחצאית היא מקרה

אבוד
תודה רבה רבה למגיבות
אני יודעת שירדתי ברמה.
~עקב בערך 4חודשים שבהם עשיתי שתי דוליז~ תיקנתי את כל מה שאמרתן, ו..טוב, החצאית נראת זוועה. האלפ? |חובל|

TheWingedPig

New member
אנסה :/

הצעת תיקון לחצאית (שיניתי קצת את המתאר), ולנעליים... אין לי את הבייס הזה, אז המתאר של הנעליים הוא ממש בערך...

Damn it

New member
:O

מדהים! ישר כשראיתי את השיער הוא הזכיר לי את הסגנון של רקיע מעט
. אז קראתי שוב ושוב את הכינוי חח. וואו את מדהימה אותי מדולי לדולי. אפילו נושא פשוט כו ג'ינס לקחת לכיוון מגוון ויצירתי. וזה הכשרון האמיתי ^^

TheWingedPig

New member
תודה רבה

האמת, דיי שברתי את הראש מה לצייר לתחרות ג'ינס, ודפדפתי בתמונות הרבה, וגם בקטלוגים למיניהם. לא רציתי שיצא יומיומי מדי P: ולתחרות הזאת שברתי את הראש גם, בגלל שיש יותר מדי חופש. מאוד קשה לי לגבש רעיון אם בתחרות לא מגבילים אותי D: בנוסף לכך, זה תמיד מאתגר לצייר עם פלטות מיוחדות...

ממש טובה!

אהבתי אותה,אבל רק בשיער ובמכנס הייתה לי בעיה. בשיער אין בו הצללה בהירה אז הוספתי לך כנ"ל במכנס,אני מקווה שההצללה שעשיתי טובה ושרואים אותה._.

TheWingedPig

New member
:)

חח, חסרים הרבה דברים, אבל זה מה שיש D: אולי לא שמת לב, אבל כתבתי שזה לתחרות פלטות... בתחרות כזאת נותנים לך פלטה, ועם זה אתה חייב לעבוד. אסור להשתמש בצבעים אחרים, וזה האתגר:)

Karin917

New member
כשיהיה לי מחשב, תעשי איתי דולי?

*חייבת לכתוב תוכן כי הפל` שלי עילג*

TheWingedPig

New member
../images/Emo24.gif

נו, מתי כבר יהיה לך מחשב חדש, אה?!!!! בוודאי שנצייר משהו ביחד, מבטיחה D: אם לא תברחי מהטירוף שלי... ותזכירי לי שוב על החרוזים...

Karin917

New member
ראשון בערב

ויהיה בו הרבה זיכרון אז בקרוב יהיה לי גם פוטושופ חדש‎:p

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo99.gif

איזה יפה זה יצא, אני כמעט אף פעם לא מסתדרת עם פלטותל בתחרוות כאלו. רק שבשער, בפוני ליתר דיוק אולי כדאי להוריד את הקו המתאר.

morusha

New member
../images/Emo99.gif

אני אוהבת את הסגנון שלך.. הוא מיוחד.. קצת מפריע לי האדום בפלטה של השיער (למרות שאני יודעת שאת לא יכולה לשנות כי זה לתחרות פלטות).. הייתי ממליצה לך להוסיף שיער בעובי פיקסל אחד בפוני.. חוץ מזה זה ממש יפה!!

DaRk ShinES

New member
ווואוו את ממש השתפרת../images/Emo99.gif

מהפעם האחרונה שראיתי דולי שלך וזה היה מזמן
הכל ממש ממש יפה במיוחד הנעליים והמכנס שממש אהבתי. לגבי השיער שאני ממליצה לשפר לפני שאת שולחת(אם עוד לא שלחת) זה רק להוסיף עוד טיפה שוונצים של הפוני כי היא נראית טיפה קירחת באזור הזה. חוץ מזה היא באמת מושלמת! ממליצה להוסיף לה איזה שרביט ביד זה ממש יתאים לה

למעלה