שד"חם

dinora12

New member
../images/Emo210.gifראשונה../images/Emo35.gif

כן אתם בטח לא רגילים לראות אותי עם דולי, אבל עם אחרי המון עבודה והמון עזרה, יש לי דולי! D= קודם כל- תודה המון המון לחנה (TheWingedPing) שעזרה לי במשך כל הדולי!! רב תודות!
קרדיטים: לחנה ולמדריך שלה לקימונו. לפלטות של חנה D= להכפלת ההדפסים על הקימונו.(ההדפסים נוצרו בידי
) אה וקרדיט לצייר שזימן לי את התוכנה להכין את הדולי
ועשיתי עריכת עיניים,ואיפור עם פלטות של חנה וזהו סוף סוף יש לי דולי! D= תגובות ייתקבלו בשמחה ^^ בייס מ-Cristal Planet

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהשיער מדהים../images/Emo99.gif

בקימונו הפריע לי שבגלל ההדפס לא רואים בכלל את ההצללה >< בכל מקרה זה נראה מוצלל בצורת גליל, ואם זה באמת ככה אז לדעתי אפשר להוסיף כמה קפלים אורכיים. וצד פנימי/אחורי [XD] לשרוולים ^^

dinora12

New member
../images/Emo210.gifתודה../images/Emo9.gif

לגבי ההדפס- כן אני יודעת את זה אבל ללא ההדפס הקימונו נראה מאוד ריק לכן הוספתי. וכן זה באמת נראה כמו צורת גליל וככה זה באמת. ולא יודעת ניסיתי לעשות קפל אבל לא הצלחתי אז ויתרתי עליו.

LudaGirl

New member
אהבתי מאוד

חסרים קצת קפלים בקימונו. הסגול מסביב די הרס לי. אבל זו בחירה שלך. השיער טוב

grobear

New member
בייס משאורי

חזרתי לעבוד על הבייסים האהובים עליי.... אני אוהבת את איך שהיא יצאה לי, בעיקר את המעיל..

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifפאקקקק!!11!$%1@#@$^^%*

המעיל מדהים, ונראה פשוט מעולה!
והשיער ממש יפה ^^ והסיכה חמודה D: ממש אהבתי

shanchan

New member
אומג זה כל כף יפה! ../images/Emo99.gif

בשיער הייתי מוסיפה טיפה יורת ברק, אבל רך כזה כמו במעיל (שהוא אגב, ממש ממש סגיד) לא חסר לה כפתור? כלומר, זה מתקפל שם אבל צריך לראות אותו נראלי...

grobear

New member
תודה ../images/Emo25.gif

אני אוסיף ברק הכפתור שחסר הוא מתחת, כאילו היא לא כיפתרה אותו.. אולי אני אוסיף קצת ממנו

במעיל מדהים!!!!!

אני ממש אוהבת את ההצללות שלך.... יש לי רק הצעה קטנה...אולי כדאי שתוסיפי כפתור נוסף בשורה הראשונה ההיא של הכפתורים?? זה נראה כאילו חסר שם... בכל מקרה- ממש יפה=]

shanchan

New member
אני חולה ובודדה ../images/Emo10.gif

וכולם בגאלה/ אצל עומר
בכל מקרה, בייס מ-AppleDoreIsle, אפשר להגיד שהשראה מהאתר המגניב ההוא של הדולמייקר'ס. אני יודעת שהיא ריקה, אבל לא יודעת מה להוסיף לה. חשבתי להוסיף עליונית אבל זה יוריד מהעדינות שלה... אז.. רעיונות?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifממש יפה../images/Emo99.gif

למה שזה יוריד מהעדינות? לדעתי שרוולון עדין כזה ואולי קצת שקוף יכול להיות ממש מתאים

LudaGirl

New member
תעשי אחת עם ואחת בלי

וואו, זה ממש מדהים! אמממ הייתי עושה נעליים שחורות

למעלה