שד"חם

dinora12

New member
../images/Emo210.gifההצללה בשיער מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

יש סיכוי שאת יודעת להכין פיקסלים? נראה לי שכן! ^^ אולי תוסיפי לה איזה כלב שקשור ברצועה למאחורי היד שלה (נו אני יודעת שזה קשה) או אפילו איזו יונה שיושבת לה על הכתף.

shanchan

New member
תודה ../images/Emo3.gif

האמת שאני די גרועה בפיקסלים, וגם לא נראהלי שחיות ממש יתאימו כן כי היא עדינה כזאת.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifוואי, בייס מדהים! והצללות מעול

+ות
ואני גרועה בזיהוי. לא משנה של מה. אבל אם תגידי מי זו אני אמצא דימיון, באמת

ונוס מן הים../images/Emo211.gif

מהמם. אם לא הייתי עצלנית הייתי מתחילה לעשות גירסא פאקצית שלה.

shanchan

New member
היי זאת לא המעין

או אחת דומה לזאת מהמעין?
איזה מגניייב :)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif או ונוס של בוטצ'לי ^^

היא יצא לך ממש יפה בבטן מפריע לי קצת הקו הכהה הזה ואולי כדאי שתוסיפי לעיניים שלה קצת יותר לבן

LudaGirl

New member
הוווו זה כל כך אייטיז

מאיפה עלה לך לעשות דבר כזה. זה חתיכת אתגר. תיקנתי לך כמה דברים בקובץ. בעיקרון ההצללה מפוזרת בחולצה אבל די טובה. וגם ההצללה במכנס טובה. אני הייתי מצרה אותו קצת. את המכנס. הנעליים טובות. ובשיער חסר ברק..

הוווו תודה ../images/Emo13.gif

אמם הרעיון עלה לי כי אני עושה פרוייקט כזה של שנים אחור
עד המאה ה7 או ה6 ואולי אפילו עד ימי הביניים (לפני אלף שנים) חרדי

TheWingedPig

New member
ממ..שלי

אני עובדת על טכניקות חדשות להצללה בזמן האחרון... אז זו דולי מאוד נסיונית... בייס שלי.

LaLaPoP

New member
אמממ...../images/Emo119.gif../images/Emo187.gif

היא מהממתתתתתתתתתתתתתתתתת
איזה מוכשרת את!! D:: לא פייר :] היא יפהההה

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהיא ממש יפה../images/Emo70.gifD=

היא נראת מעט קרחת
ונראה לי שיש יותר מידי קפלים בחולצה,או שזה רק אני

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif היא מאד יפה

אבל הייתי מותר על הגוונים הכהים יותר שמתחת לציץ השמאלי.. כי זה בעיקרון אמור להיות בד זורם שכזה

יפהפיה, כהרגלך

השיער, אני מניחה שהוא אמור להיות פרוע? הוא נראה מבולגן ומוזר, אבל אם ככה הוא אמור להיות, הוא עשוי מעולה. בחולצה, היתי ממליצה להבהיר כמה מהקפלים - את אלה שקרובים יותר לאמצע, כך שככל שהקפל נמצא יותר במרכז החולצה, כך יהיה קטן יותר וחלש יותר. צריכה להיות איזושהי הדרגתיות, לטעמי. אהבהתי נורא את השרשרת, ואת הפרחים על השרוול. איזה יופי, איך שאת מטפלת בפרטים הקטנים האלו.

TheWingedPig

New member
ממ.תודה:)

אני עובדת על טכניקה חדשה להצללה, עם הרבה צבעים כהים ואזורים מוצללים. ניסיתי את זה בציור אחד, וזה כנראה נדבק חזק:p והשיער, כן, הוא מבולגן כזה, עוד טכניקה שאני מפתחת...אני ממש תקועה מבחינת השיער לאחרונה... אני לא מרוצה מעצמי לאחרונה, אז אני עובדת על זה...שדרוג..או משהו כזה...קצת חזרתי לעפריון והעט הדיו שלי...(מסכנים, הם ממש העלו אבק). ודווקא עכשיו אין לי סורק...אה, החיים קשים... ומה את קופצת משרשור לשרשור, אני עוד מחכה לך בגמד-ענק D:

LudaGirl

New member
וואו יפה

אבל היא קצת קירחת. וההבדלים בין הצבעים בפלטה בחולצה גדולים מדי. לדעתי..

LudaGirl

New member
לא עשיתי בובה שבועות

ועכשיו עשיתי ויצא לי יפה אני גאה בייס ממארייי דולס האוס

למעלה