שד"חם

LudaGirl

New member
ניאמ

משהו שהתחלתי לעשות לפני כמה חודשים. זה גמור בערך. נעזרתי בפוטושופ בשביל לסיים את החצאית שלי (השמאלית ביותר). זה מה שלבשנו אני וחברות שלי לנשף.. כבר העלתי אותה פעם אחת. אמממ תגיבו על השמאלית ביותר בייס מDHF

../images/Emo80.gifוואו! ../images/Emo99.gif כבר הראתי התלהבו

+ת על הדוליז האלו. אני חושבת שבשמאלית קצת הגזמת באפקטים, שרואים איך זה יוצא מצד שמאל, זה מטושטש- מדי. אני לא יכולה להפסיק להתלהב משתי האמצעיות
*מתעלמת ממה שאמרת להגיב על* מי מהן זאת את? XD האמתי, שבכל השערות, הייתי מוסיפה טיפה יותר ברק. הם מקסימות

LudaGirl

New member
אה, המממ

אני בשמלה השחורה. אבל היו לי גם כפפות. לא היה לי כוח לעשות אותן

Y A B I

New member
השניה משמאל מדהימה ../images/Emo122.gif

אממ לגבי השמאלית- אהבתי את מה שהיא לובשת ואת הצורה של השיער.. הלבן בשמלה בבטן זה ברק? כי אם כן הוא נראה לי בולט מדי..לאדעת, קצת לא קשור בעיניים.. ויהיה ממש יפה לדעתי שתוסיפי חלק מהנעליים, אפילו שלא יראו אותן כ"כ מתחת לשמלה אבל את הקצוות.. סך הכל היא ממש ממש יפה.

LudaGirl

New member
הגבתי כבר

והגיבו לך עוד אנשים ולא הכי תיקנת... חפיף אמממ עשית לה מצח קצת גדול מדי. הייתי מוסיפה לה עוד כמה פיסקלים של שיער. מיקום הקפלים במחוך לא הכי מדויק, אז הראתי לך איפה בדיוק. אל תשכחי שכיוון שזה מחוך יש לזה פחות קפלים כי זה לא בד רגיל, הוא מתוח על העור. ותיקנתי לך קצת את הלמטה של השמלה.שלא יהיה ישר. אלח תשכחי שמדובר בבד.

../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifמסכימה עם תוספות ../images/Emo13.gif

שיער- הייתי מוסיפה גוון כהה בהבדל גדול, וגון בהיר בהבדל גדול. השיער אין הרבה מה להצליל, הבייס קטן, וזה מתוח, בגלל זה צריך. מחוך- המחוך לא רואים הצללה. תוסיפי עוד גוונים, (על אותו עיקרון כמו בשיער) ותצלילי כמו שהיא הראתה לך. תצלילי את החוטים... חצאית- שמת לב שהיא כל כך מנופחת, אבל מכלום? כלומר.. איך להסביר. פשוט תראי בקובץ. עשית חלק קטן ופתאום זה מתרחב, זה חייב להיות צפוף כדי שזה יראה הגיוני להתרחבות. בקיצור חלק כחול- ואפילו יותר מזה, צבע כהה. תוסיםי הרבה יותר גוונים לשמלה, ועם פחות הבדלי צבעים. עדיף שתחלקי את החצאית לעוד יותר קפוצות, כי עשית את זה מאד מאד רחב. זאתי עבודה מאד קשה להצליל דבר כזה.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהגבתי לך

בפורום ניסויים לגולשים XD אבל חפיף...כמו שאמרו מעליי-השיער קירח מידי וכדאי לחבר ביך החולצה לשמלה לא? מצפה לתיקון! אהמ אהמ

BeYgi

New member
סוף סוף דולי!

לא עשיתי דוליז עוד לפני קום המדינה, כל כך הרבה זמן XP נוו זה מכוער, אי קנדי >< התבנית מפה, לא זוכרת איך קוראים ללפינה Oם תגיבו באכזריות XP ואם תוכלו להדגים כול כך שחכתי להצליל

LudaGirl

New member
ניאמ

ההצללה קצת פשוטה. כאילו עשית אותה מהר כזה. בשביל לעשות דולי. אם היית מוסיפה עוד גוון בשמלה היא הייתה יוצאת ממש טוב. או אם הבדלי הגוונים היו יותר גדולים. כנ"ל בגרביים.חסרה קצת הצללה בנעליים. והרבה הצללה בחגורה הפוני שלה קצת מעוגל מדי. זה תיקנתי לך בקובץ

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifמה שהיא אמרה..

חוץ מההצללה של השמלה- שהיא פשוט מקסימה לדעתי!
כן הייתי מוסיפה גוונים..אבל ההצללה, אומנם נראית פשוטה אבל ממש סבבה לדעתי.
אממ..כן ותצלילי חגורה.
היא גם אמרה..אבל אני מדגישה.^^

../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif*ומסבירה*

כל פריט, חפץ, דומם, חי, הוא מוצלל
לא משנה מה. הצללה נבנת על אור וצורה. דולי מאד נחמדה
מסכימה עם כל מילה של שתיהן

BeYgi

New member
לאא! אני לא יודעת >>

אני יודעת את זה טוב מאוד, מצטערת על הציניות אבל את רואה שזה מוצלל ואני יודעת להצליל, ו...? שחכתי להצליל את החגורה XX; לא סוף העולם! אני יודעת את זה מאוד מאוד טוב!XP

למעלה