שד"חם

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifתגובה בונה D:

אוקיי....לא יצא לי ממש לראות הודעות שלך...אז ני מניחה שברוכה הבאה ^^ וכמובן שתקחי את כל ההודעה בצורה חיובית ומתוך רצון לעזור להשתפר D: 1. להבא בבקשה שימי את הבייס/בובה בשעו"ה (
) ושם יוכלו להגיד לך מאיפה הבייס =] אני ממש מקווה שזה יצא מחייך :S 2. אל התגובה הבונה
שיער הצללת כרית בשיער= לא. קבוצות=כן. לחלק את השיער לקבוצות (הוספתי בקובץ טיוט מעולה של תמי שעזר לי המון ואני מניחה שגם לך הוא יעזור.) את הגולגול להצליל בצורה עיגולית ובכמה גוונים, שוב הצללת כרית לא מומלצת. אבל אני לא יודעת איך להסביר או להצליל גולגול
חולצה גם את החולצה הצללת הצללת כרית שזו עוד טעות נפוצה. (שלי הייתי מרובה בצורה יוצאת דופן ._. ) בחולצה סימנתי 2 כפלים בצבע ירוק זוהר ואת הנקודות שיש בהן צל סימנתי בירוק כהה. גם הוספתי מדריך לחולצה של אינסה. חזה בחבילה אחת (אם תפתחי בגדול בצייר תראי שסימנתי לך את זה בסגול.)
חצאית את החצאית גם לא הצללת כוכך נכון. סימנתי לך באדום נקודות אור ובסגול איפה שצריך להיות צל+ מדריך לחצאית של שירה.
אביזרים עגילים-לא מוצללים. אני לא יכולה להציע סוג הצללה משום שאני לא יודעת אם זה אמור להבריק או להיות נוצתי. שרשרת-לא מוצללת. חגורה-נחמדה אבל חסרה בה הצללה. הדולי עצמה חמודה מאוד ואהבתי את סיגנון הלבוש...קצת ישן אבל יפה. והמדריכים...אחרי שלומדים מהם..יותר קל לסגל לעצמך שיטת הצללה מיוחדת לך^^ בהצלחה^^

hadasusha

New member
מתקמבקת

הייתי פה ודי עזבתי.. ואז נכנסתי שוב לראות מה ואיך וזה עשה לי ממש חשק אז הנה אחת- לא גמורה. בייס מחנהלנד, אאל"ט. תגובה למגיבה המגניבה..

../images/Emo105.gifואוו היא ממש מדליקה :)

המ..תגובה פיציתת... :) חולצה תוסיפי עוד שני גוונים יותר כהים בפלטה. [כמו שהראתי לך...] זה משנה את החולצה וגורם לה להראות אמיתית יותר.
ג'ינס גם, תוסיפי עוד כמה גוונים, ואת הגוון הבהיר ביותר {כמו שהראתי לך בדוגמא..} אל תעשי רשת כזה...ריבועים. תעשי יותר זורם [שוב. כמו שהדגמתי
] נעליים את יכולה לעשות סוליה, זה יוסיף אבל לא חובה
ותוסיפי עוד קצת אור בגווני ורוד שונים. זה מגניב. מחכה לראות תיקונים והמשך!!

למעלה