שד"חם

LudaGirl

New member
סורי

יש לי מסך ממש בהיר ואני אוהבת אותו. הפלטות השחורות נראות לי מצוינות. אני לא טיפוס של שרשראות ארוכות אבל אנסה משהו.. תודה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifוואווו../images/Emo99.gif

אוי דאמ אוי דאמ. יש לך שיער סגיד. תביאי לי אותו!O: טוב, אני לא ממש יכולה להגיב על השיער, בגלל שיש לי בעייה עם הצבע החשור במחשב, אזאז אני לא רואה את ההצללות בכלל><. משהו קצת מפריע לי בחצאית, תעשי אותה יותא חדשה כזאת, כי הקפלים בחצאית סקוטית מ אוד חדים, ופ הם מעוגליםצ כאלה.[ובגלל זה אני אף פעם לא מציירת חצאיות סקוטיות><.] הגרביונים קצת גושיים, תעשי אותם יותר שקופים. המחוך/דמוי מחוך מדהים ממש, יש לך כזה?O: ובכללי, משמ ממש אהבתי^^

LudaGirl

New member
ייאי תודה

בקשר להצללות בשיער, מבינה אותך, עד לפני חודשיים גמלי היה מסך כהה ולא ראיתי אף פעם הצללות של אף אחד, חחח בקשר לגרביונים, אנסה לתקן, יש לך אולי פלטה של גרביון שחור שקוף? אשאל בשעווה. בחצאית הסקוטית לא בדיוק הבנתי מה ניסית להסביר לי. זה די אבטיפוס כי אני לא מיומנת בכלל בחצאיות. אבל אם תוכלי להרחיב יהיה טוב :) המחוך לא אמור היה להיות מחוך בכלל, אלא וסט, ווסט כזה יש לי. פשוט אחרי שעשיתי את הוסט היה חסר לי משהו אז הוספתי חוטים ויצא מחוך, חחחח אבל יש לי כאלה מגפיים :) אה, והשיער שלי לא בדיוק כזה. אולי אחרי פן טוב. והוא קצת יותר קצר. הנה תמונות של השיער שלי במיטבו, חחח

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאומגדO:

היה לי..היה לי.. היה לי פעם שיער ארוך שחור כזה
|געגועיםרבים| עד שהחלטתי להתעלל בו.;; אממ התכוונתי שהקפלים יהיו יותר חדים[נכון זה נורא עוזר?XD] כחי תמונה/חצאית סקוטית אם יש לך בבית, ותראי שהקפלים בה לא מעגולים אלא...אלא... לא משנה. נעלמו המיליפ פתאום. אף פעם לא הייתי טובה בלהתנסח. ד"א, את ממש יפה!O: ויש לך...פוני;;

LudaGirl

New member
תודה

הבנתי בקשר לחצאית. למה הסתפרת שיער ארוך זה הכי יפה! והפוני גדל תודה לאל! התמונה ההיא צולמה ביום התספורת, עוד במלחמה

YuviR

New member
איקנדי

לא גמורה היא נורא ריקה, אבל אני לא יודעת מה להוסיף לה! רעיונות?

dinora12

New member
../images/Emo210.gifחמודה ויפה!(כמו תמיד../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif)

בצד שמאל של השיער הייתי עושה שהשיער ילך לצד(אם את מבינה אותי) אבל כמו הדוליז האחרות זה תמיד ככה אז זה כנראה הסגנון שלך היא ממש יפה-אהבתי

YuviR

New member
יוו, תודה! O:

הבנתי למה התקוונת עם השיער, לא שמתי לב לזה, אני אתקן :)

TheWingedPig

New member
אממ

קודם כל, כדאי לך להחליף את הפלטה של החצאית, היא לא טובה במיוחד, כי ההבדלים בין הגוונים גדולים מדי... את הפסים בחצאית צריך להצליל (ואת החלק העליון בחצאית טיפה טיפה יותר לעגל, באזור שיש קו אחד ישר ארוך..שיהיה קצת יותר מקביל לחלק התחתון של החולצה) אפשר להוסיף לה נעלי ספורט/בובה, וחותלות, ומתחת לזה, גרביים באורכים/הדפסים שונים... או גרביונים...ומחממי ידיים(משהו סטייל אופנה יפנית) אם את רוצה, אני אוכל לחפש לך פלטה טובה לחצאית לבנה...

YuviR

New member
זה יהיה מגניב^^

תודה רבה על ההערות, ונראה לי שאני אעשה לה חותלות, זה נראה לי מתאים.

Dandoka

New member
קראנברי בלוסום!

לא גמורה.. חשבתי להוסיף גרביים.. כדאי? זה מן כותנת שינה חמודה כזאת עם נעלי בית של ארנב^^ מה אתן חושבות? אני יודעת שהתדרדתי ברמה משמעותית.. נו אבל זה רק בגלל חוסר השראה וזמן בתקופה האחרונה..=[ נמנמנמ מחכה לימים טובים יותר^^

YuviR

New member
זה ממש חמוד!

גרביים לבנות קטנות עלולות להיות חמודות עליה. השיער ממש יפה, וגם הכותונת, על איזו התדרדרות את מדברת? P: אממ, הצללות-על?

Dandoka

New member
תודה!../images/Emo9.gif

ממ כן שכחתי הצללות על מתחת לשמלה-_-' והממ גם אני חשבתי בכיוון של גרביים לבנות.. עם הדפס חמוד עליהן אבל! *still thinking* ^^

TheWingedPig

New member
אני לא רואה

הדרדרות :) מאוד נחמד, במיוחד אהבתי את השיער, רק הצורה של החלק העליון של הכותונת לא נראת לי הגיונית, כי אם היא אמורה להיות מחוברת לרצועה, הצורה ממש מעל החזה לא יכולה להיות כמו חולצת סטרפלס.. אם הכותונת נתלת על רצועה, החלק העליון אמור להיות יותר קרוב למן משולש כזה (כשנקודת החיבור של הכותונת לרצועה, היא אחד הקודקודים) מקווה שהבנת למה התכוונתי... ואל תדאגי למחסור ההשראה, גם אצלי הוא חסר בתקופה האחרונה, את לא לבד בזה :)

Dandoka

New member
אההה נכון

אחרי איזה שתי קריאות הבנתי למה את מתכוונת^^ ואת צודקת.. זה באמת לא הגיוני.. עכשיו אני עובדת על שיפור!

Mrs Johnny depp

New member
מדהים!../images/Emo182.gif

ממש לא הדרדרת, להפך את משתפרת כל הזמן אני ממש אוהבת את הסגנון שלך, תמיד יש לך דוליז מיוחדות ורעיונות יפים, תמשיכי ככה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמקסים, כמו תמיד:)../images/Emo99.gif

אני חייבת להגיד כל פעם, שאני פשוטמתה על ההצללות שלך..הם הם..שלך כאלה^^. אני נורא אוהבת את הסגנון שלך, ו..הייתי מוסיפה משהו, איזה תיק יד קטן ופנסי:p הדרדרת? ששש. סתמי
מוכשרת3>

Dandoka

New member
אהבתי את הרעיון של התיק!^^

ממש מממשש שימחת אותי!! *חיוך מרוחח* XDDD תודה

TheWingedPig

New member
בייס מ-DHF

עוד אחת באפקטים (נו, אני בשוונג)... אני לא מצליחה להפטר מההרגשה שהשמלה נראת כמו חלוק בית
ניסיתי להוסיף הדפס, אבל ככה זה באמת נראה כמו חלוק :(

למעלה