שד"חם

Radio Joe

New member
נמי.

תודה על התגובות בשד"חם הקודם D: בחייס מצ'ריוויל D: אני נורא אוהבת אותה. וידוע שהאדום לא קשור בעליל.

../images/Emo80.gifמאד חמודה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

ממליצה בחום להוריד קווי מתאר. יש לי בעיה עם האור, סימנתי בקובץ. ועוד משהו...הקבוצות צריכות להיות עגולות... זה לא יכול להתחיל להתעגל ככה ותאום איכשהוא לעבור לככה... או שאני פשוט טועה, והברק שעשית פשוט מעוות את זה
בחלק של הירכיים צריך להיות קפלים דפים ורבים מאד. לעומת זאת, את לא עשית קפלים בכלל

dinora12

New member
../images/Emo210.gifלגביי השיער-אני לא מסכימה

איתך לפי דעתי השיער שהיא הכינה יצא מהמם ואין צורך לשנות אבל נו-את מקצועית יותר

LudaGirl

New member
אהבנתי!

האודם בוהק מדי לטעמי. ותורידי קווי מתאר. הצללות אחלה

../images/Emo80.gif תחרות הפכים ../images/Emo13.gif

שוב... בייס Rainy Day Crap Box עדיין לא מוכנה, תגיבו על הפאקצה בבקשה ^^ תגובה למגיבה.

../images/Emo80.gifאומ...

1. לא אמרתי להגיב על החנונית >.< 2. אני לא משנה את העניבה ^^ אוהבת את זה ככה... ותודה על התגובה
בכל זאת.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifיפה מאוד../images/Emo140.gif

אבל דבר אחד לא הבנתי-זו אמורה להיות חצאית בד או חצאית ג'ינס? כי אם זה בד-כדאי להחליף לג'ינס ואם זה ג'ינס-זה נראה כמו בד
אבל את לא חייבת להתייחס להערות שלי עכי אני אפילו לא יודעת לומר לך איך לתקן את החצאית.

../images/Emo80.gifאעע

אני בעצמי לא יודעת
זו הייתה אמורה להיות חצאית ג'ינס, אבל אז.. זה שונה
תודה על התגובה

dinora12

New member
../images/Emo210.gif*ניסיתי לעשות ג'ינס*

הבנתי את הבעיה-ההצללה(רק אם את רוצה לעשות ג'ינס) כמובן שזהו סגנון ההצללה שלך וקשה לשנות אותו אבל צריך לנסות להשתדל כאשר מציירים חצאית ג'נס הראיתי לך בתמונה את סגנון ההצללה שצריך ליהיות בערך אבל יש רק ארבע צבעים בפלטה ועם קצת צבעים אי אפשר לעשות את ההצללה הזאת. אה וחתכתי לך את הקצווה של הצאית כדי שיהיה יותר צמוד וייראה כמו ג'ינס טוב הבחירה היא שלך,מקווה שעזרתי.

LudaGirl

New member
הגבתי עליה כבר

אבל למה לא? שוב.. השיער הג'ינג'י יפה מאוד. יש לי תחושה שזו לו פקאצה אלא סתם לדה קטנה שאמא שלה לאיודעת במה להלביש אותה. לפאקצות יש טעם הרבה יותר טוב בבגדים. הנעליים האלו עם הפרווה קצת ילדותיות מדי לטעמי. אולי פרווה חומה תתאים..

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifחחח אהבתיD:

יצא לך ממש יפה
אממ, אני מסכימה, צריך לשנות את הצבע של העניבה..בהתחלה חשבתי שזה קטע מהעור שלה, אממ תחיליפי לשחור לדעתי^^. ובפרווה הוורודה בנעליים, תוסיפי צבע כהה, שיבלוט ואיתו תעברי על הצבע הכי כהה שעכשיו יש, שיותר יבליט את הפרוויתיות..או משוXD. ו.ו.ו.ו.ו..את ה]וני של החנונית, הוא לא מובן כל כך. תעשי אותו ישר כזה[כמו שלי יש עכשיו#$%^
]

LudaGirl

New member
אני דולי גותית

טוב, בעיקרון זו אמורה להיות אני. יש לי וסט כזה אבל כהה יותר ומגפיים כאלה ושיערכזה וחצאית דומהמאוד. אבל איפושהו בדרך היא הפכה הרבה יותר מגניבה ממה שחשבתי. היא לא הכי גמורה, אבל ניח. תגובות שיפורים? בייס מDHF

TheWingedPig

New member
וואו, זה ממש יפה

אמ...הצללת על באזור החזה, ובעניין פלטה לשיער, כדאי להגדיל את ההבדלים בין הגוונים קצת, במיוחד בגוונים הכי בהירים, שיבלוט יותר. יצא לך ממש יפה, מאוד מסוגנן.. .אהבתי:) אה, סתם רעיון, אולי להוסיף עוד שרשרת, יותר ארוכה? (נראה לי קצת ריק, האזור של החזה)

../images/Emo80.gifוואו! ../images/Emo99.gifהחולצה מדהימה

את צריכה להגדיל גוונים בפלטות השחורות. מאד! גם בחצאית, בגלל שיש הדפס לא כ"כ רואים הצללה... מאד אהבתי את החולצה והשיער
מוכשרת!

למעלה