שד"חם
B behind the masc New member 15/11/06 #2 ../images/Emo210.gifדולי.^^../images/Emo41.gif רק שתדעו, שממש התאפקתי לא לכתוב "ראשונההההההה!!!!!!!11111111" אבל החלטתי להיות בוגרת יותר^^". נמממממממממ מרוצה מהחצאית לאחרהמוןהמוןהמון זמן. ישלידולי, והיא גם לא גמורה כל כך><". רום4סקווט. תגובה למגיבה המאגניבה. או משו.D=
../images/Emo210.gifדולי.^^../images/Emo41.gif רק שתדעו, שממש התאפקתי לא לכתוב "ראשונההההההה!!!!!!!11111111" אבל החלטתי להיות בוגרת יותר^^". נמממממממממ מרוצה מהחצאית לאחרהמוןהמוןהמון זמן. ישלידולי, והיא גם לא גמורה כל כך><". רום4סקווט. תגובה למגיבה המאגניבה. או משו.D=
פ פרה מעופפת Oo New member 15/11/06 #8 ../images/Emo80.gifמוכשרת כרגיל ../images/Emo23.gif אני כ"כ שמחה שאת אתתת עשית דולי הדולי מדהימה! כרגיל
../images/Emo80.gifמוכשרת כרגיל ../images/Emo23.gif אני כ"כ שמחה שאת אתתת עשית דולי הדולי מדהימה! כרגיל
B behind the masc New member 15/11/06 #31 ../images/Emo210.gifתודה מדהימה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif^^
L LudaGirl New member 15/11/06 #23 החצאית באמת מדהימה! כשתסיימי אותה אגיב בפירוט. בינתיים אגיד שהחצאית ממש יפה!
D Dandoka New member 15/11/06 #38 אווווווווווו כמה כיף לראות דולי חדשה ממך! מוכשרת אחת!=[ מאוהבת בשמלה^^
B behind the masc New member 15/11/06 #40 ../images/Emo210.gifיא^^ תודה../images/Emo23.gif זאת לא שמלהXD אממ חצאית, חולצה ודמוי מחוך בטןXP
D Dandoka New member 15/11/06 #41 חחחחחח כתבתי שמלה בטעות, כזה כשמהירים.. ואז עשיתי סטופ מהר ושיניתי לחצאית.. ובמשך שעה זה לא נשלח לי!XD ואז גיליתי שזה שלח את המקורי עם השמלה..XD הו ווללל חהחהחה
חחחחחח כתבתי שמלה בטעות, כזה כשמהירים.. ואז עשיתי סטופ מהר ושיניתי לחצאית.. ובמשך שעה זה לא נשלח לי!XD ואז גיליתי שזה שלח את המקורי עם השמלה..XD הו ווללל חהחהחה
S shanchan New member 15/11/06 #4 לפי הקווי מתאר של לודה מהאשכול בקשה להחליף את קרין בדולילצביעה. אמ, זה שתי שונות בעיקרון, אז אה.. תגיבו על אחת מהן?
לפי הקווי מתאר של לודה מהאשכול בקשה להחליף את קרין בדולילצביעה. אמ, זה שתי שונות בעיקרון, אז אה.. תגיבו על אחת מהן?
פ פרה מעופפת Oo New member 15/11/06 #9 ../images/Emo80.gifWOW ../images/Emo99.gif את כל כך מוכשרת ;;;;;;;;;;;;;[ נמאס לי, רק השתיים הראשונות, ובא לי לפרוש -.- זה ממש מדהים!!
../images/Emo80.gifWOW ../images/Emo99.gif את כל כך מוכשרת ;;;;;;;;;;;;;[ נמאס לי, רק השתיים הראשונות, ובא לי לפרוש -.- זה ממש מדהים!!
L LudaGirl New member 15/11/06 #22 זה כל כך יפה! אני מגיבה על שתיהן. לא אכפת לי. כל כך פאקינג יפה. ההצללות בשיער פשוט וואו
B behind the masc New member 15/11/06 #33 ../images/Emo210.gifוואו, איזה מתוקות^^../images/Emo99.gif. אין הערותO: מוכשרת
D DaRk ShinES New member 15/11/06 #39 אני בניגוד לבנות לא ממש התלהבתי... ההצללות שלך פשוט מעולות והפלטות בכלל את מעולה בצייר אל תלכי לאפקטים כמו כמה באיזה שדחם שראיתי פשוט מדהים
אני בניגוד לבנות לא ממש התלהבתי... ההצללות שלך פשוט מעולות והפלטות בכלל את מעולה בצייר אל תלכי לאפקטים כמו כמה באיזה שדחם שראיתי פשוט מדהים
M MorSims New member 15/11/06 #45 הצללות ממש מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif../images/Emo183.gif