שד"חם

עדיD

New member
בובה חדשה ומכוערת...

לא היה לי זמן לעשות שער יפה אז עשיתי אותו מהר בפוטושופ :p אה וגם לא היה לי כוח לעשות נעליים אז עם למישהוא בא לעשות.. בשימחה!

dinora12

New member
../images/Emo210.gifזה חמוווד

קודם כל-אזכור בייס!! המכנסיים-הרווח בין המכנס סימטרי מידיי ונכון שזה מכנס שקיפלו אותו? אז תעשי שייראו את זה יותר בחולצה צריך קפלים לא יזיק זהו-סכ"ה חמודה מצפה לתיקון

Dandoka

New member
אחרי הרבה *הרבה* זמן

וגם בטח רואים את זה.. לא ממש מרוצה, אבל רציתי לפרסם דולי כי המון זמן כבר לא ציירתי חדשה! בייס סוויטפיקס, הולכת להגיב לכולן! ^^

shanchan

New member
היא ממש יפה ../images/Emo9.gif

אבל למרות זאת, היו לך הרבה יותר טובות... תבהירי קווי מתאר, הם ממש כהים יחסית להצללות, זה די הורס, למשל בז'קט. או, וגם הגוון הבהיר בג'ינס נראה לי בהיר מדי... :/ אני מתה על ההצללות שלך

o0Invisible0o

New member
ועכשיו תורי!!../images/Emo2.gif

בייס מדולריה. עריכת פנים שלי.. ויש לה סיפור. לפני מלאמלאמלאמלא זמן התחשק לי לעשות דולי עם שיער ארוך בטירוף..כאילו ממש. ואז עשיתי לבייס הנ"ל את השיער באורך שאתן רואות לפניכן. אבל מה? לא היה לי כוח לסיים את הדולי!! ולפני כמה ימים [חמישי אני חושבת.
] ראיתי אותה שוב..ואמרתי פאק, כאילו..הבייס כ"כ קטן!! למה שאני לא אסיים אותה? חוץ מזה שתמיד רציתי לעשות דולי על אחד הבייסים של דולריה.^^ אז המשכתי אותה, כמובן לא איך שתכננתי במקור, אבל עדיין.
ואז הבנתי שהשיער כבר לא מתאים לרמה של שאר ההצללות.
אז שדרגתי אותו קצת..אבל ממש קצת. ועכשיו הוא סביר למדי.
אין לי רעיון לנעליים/גרביים/גרביונים. אבל נראה שזה יהיה צהוב.^^ אני גאה בעריכת הפנים שלי. ואשמח לתגובות!
תודה.

yaeloolik

New member
וואי זה יפה../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

הפנים יצאו יפים במיוחד. ממש שידרגו את הדולי
אהבתי שהשיער ארוך, זה מגניב ועשית ממש יפה את איך שהוא כזה נשפך על הרצפה. מה שמפריע לי זה שחסר קצת ברק ושללמעלה של הראש שלה יש צורה קצת מוזרה... (את מבינה על מה אני מדברת?
) אההה ובדר"כ אני הבן אדם האחרון להגיד את זה אבל ממש צריך להצלליל מתחת לשיער. הפנים שלה לבנות יחסית לגוף... זה נורא הציק לי
. סה"כ אהבתי מאוד:] ולא דיברנו מלאמלא זמן
.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifיאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

יווו זה כל כך יפהההה!!! הכל פשוט מושלם!

shanchan

New member
היא כזאת יפה!

אהבתי ממש את השיער והז'קט. אגב, רציתי לשאול כבר קודם- אפשר להשתמש בקווי מתאר (עם קרדיט כמובן)?

DaRk ShinES

New member
השיער כל כך יפה../images/Emo99.gif

ממליצה רק להבהיר את הגרביונים כי הן לא נראות כמו גרביון ככה, אלא כמו טייץ(?)
מאוד אהבתי את העיצוב

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifיש לי פאקינג דוליO:

כןכן, לאחר יובלות. בייס מרום4סקווט[כרגיל..?XD] אממ..אני די מרוצה מהחצאיתX_X. תגובה למגיבה<: [כבר שחכתי, כמה נחמד זה להכין דוליז^^] לא גמורה, כמובן

למעלה