שד"חם

../images/Emo80.gif ממש יפה! ../images/Emo99.gif

אהבתי את הגינס והחולצה מאד. השיער נראה נוקשה, איך שהוא עף. ותצלילי את הרשת ברגליים, ולרשת אם אני לא טועה אין קווי מתאר :|

o0Invisible0o

New member
הווו..../images/Emo9.gif

ממש אהבתי את החולצה, את הגרב ואת השיער!
יש לי קצת בעיה עם זה שהג'ינס נטול קפלים, אני מניחה שזה בכוונה..פשוט אני לא אוהבת את זה.

TheWingedPig

New member
הרעיון נחמד

רק, למה החלק התחתון של הג'ינס כזה ישר כמו סרגל? הוא צריל להיות על פי צורת הרגל, כמו גליל, להתעקל כלפי מטה ותצלילי את הרשת (את החלק המרכזי תבהירי מעט) :)

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

כל הפריטים האלו מוסיפים המווון כמו שאמרו מעליי-השיער נוקשה והרווח בין הרגליים סימטרי מדיי

../images/Emo80.gifמאד חמודה ../images/Emo99.gif

נכון שהעניים של הבייס כ"כ חמודות? XD בכל אופן, בחולצה תוסיפי עוד גוון אור
וגם עוד גוון כהה לא יזיק. הנעליים נגמרות שפיציותכאלה
די מפריע... השיער ממש חמוד, אבל הקבוצות צריכות להיות עגולות יותר. זורמות..

Wings Of Angel

New member
היא ממש יפה ../images/Emo13.gif

נממ... הדברים האלה שעל הרגליים ישרים מדיי ם: תעגלי 3= בשיער הקבוצות נראות כולן באותו הגודל .. נסי לגוון קצת בגדלים של הקבוצות D: אהבתי ~

../images/Emo80.gifלתחרות הפכים ../images/Emo9.gif

בייס Rainy Day Crap Box פאקצה וחנונית XD לא מרוצה. אשמח לתגובות, ורעיונות המשך לבוטום תגובה למגיבה

polbblop

New member
../images/Emo79.gifתגובה...

תצלילי על הראש מהשיער של שתיהן, ולדעתי כדאי להבהיר קצת את האיפור והגבות של הפאקצה. ותשני את צבע הגבות של החנונית... לדעתי, גם כדאי לך להצליל [לפחות טיפה] את השוונצים מהשיער של שתיהן.. החולצות של שתיהן מדהימות.
הייתי מוסיפה איזה הדפס מנצנץ וצומי כזה על החולצה של הפאקצה.
המשקפיים של החנונית ממש יפות, רק תצלילי את המסגרת שלהן... בקשר לבוטום - הייתי עושה לפאקצה חצאית מיני ג'ינס, גם עם איזה משהו מנצנץ עליה.
לחנונית הייתי עושה מכנס מחוייט כלשהו, או חצאית שחורה עד הברך, או קצת אחרי.. סה"כ ממש יפה.
מחכה להמשך.

../images/Emo80.gifתודה רבה ../images/Emo25.gif

אני אתקן
וזה כנראה יהיה הבוטום
אני מניחה D: חשבתי לעשות משהו צומי על החולצה, פשוט אין לי רעיון. וואי אני כ"כ חסרת השראה -_-

LudaGirl

New member
ההפך מפאקצה זה חנונית?

לא בעולם שלי, חחח אבל בסדר... ההצללות מאוד יפות. תעשי לפאקצה ג'ינס ומגפי עקב ולחנונית חצאית עד הברך ונעלי בובה או אולסטאר

../images/Emo80.gifהמשך!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif +תיקונים! XD

אוקיי, תיקנתי את כל מה שאמרו לי.
(חוץ משני דברים שאני רוצה להשאיר ככה
) והמשכתי קצת את הפאקצה. אבל גם את הפאקצה עדיין לא גמרתי D: הנעליים והחצאית דומים לקאקא
ידוע

למעלה