שד"חם

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifדנהההההההה

את חייבת להפסיק לעשות לי את זה ;( את כלכךךך מוכשרת, ותמיד הרעוניות (והביצועים) שלך כלכךךך מקוריים! השיער מדהים כמו תמיד ^0^ האוברול מגניב ביותר, הצללות מעולות הכוס כמו שכבר אמרו, יצאה לך מוצלחת ביותר והסנדל חמוד DD:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifדולי מתוקה ^^../images/Emo99.gif

תגובה זו מתיימרת להיות תגובה בונה :) שיער השיער מוצלל בצורה ממש מבולגנת ובסוף יוצא שלא מבינים כלום
ניסתי להדגים בקובץ קצת איך להצליל את השיער בקבוצות, וציירתי בכחול וורוד איפה בערך ממוקמים האור והצל בשיער [כחול-צל, ורוד-אור]. צירפתי לך עוד כמה פלטות לשיער, כי זו לדעתי קצת 'מתה'..מוזמנת לנסות אותן ולראות אם הן מתאימות יותר. בצבע תכלת זוהר סימנתי לך הצללות על. חולצה החולצה מוצללת בצורה נהדרת, אבל לא ממש רואים את הצללה בגלל הפלטות. הפלטות הן עם הבדלי גוונים ממש קטנים, ובגלל שיש הדפס אז הצללה 'מטשטשת' קצת ולכן צריך להדגיש ולהגדיל את הבדלי הגוונים. צירפתי לך 2 פלטות ליד של לבן ואדום ושינתי את הפלטות של החולצה המקורית לפלטות שצירפתי, ולדעתי כבר רואים הבדל ואת ההצללה המדהימה שלך [: בצבע בתכלת זוהר [מתחת לשרוולים לצווארון] סימנתי לך הצללות על. מכנסיים הג'ינס מקסים, אבל לדעתי חסר קצת אור. סימנתי לך בצהוב איפה לדעתי אפשר להוסיף עוד קצת אור מבולגן מעט ^^ נעליים ושוב- הפלטות עם הבדלי גוונים קטנים ולא רואים בכלל הצללה.. לא ממש הבנתי מה הולך שם, הפסים בנעל לא ממש מובנים, קווי המתאר של הנעל לא ממש הגיונים- הג'ינס ממש עשה 'עיגול' מסביב לנעל ואין לה סוליה או קויי מתאר ברורים
בצד שמאל ציירתי לך נעל באדום עם קווי מתאר ברורים ועם סוליה. שוב שינתי את הפלטות [לפלטות שהוספתי לך לחולצה], ואם את רוצה את יכולה להשתמש בנעל או לשנות אותה ולהוסיף את הדוגמא של הפסים והכל :) ועוד את התיק הייתי ממליצה לך גם לשנות לפלטה הלבנה שצירפתי לחולצה, כי התיק ממש חמוד אבל כמעט לא רואים את ההצללה שלו. בנוסף תשני לדעתי את הרקע ליותר כהה, כי יש לך לא מעט שימוש בלבן והוא מתמזג עם הרקע ולא ממש רואים את קווי המתאר של הבגדים, התיק והנעליים. גם השיער דיי בהיר והוא גם קצת משתלב עם הרקע.. הדולי ממש חמודה ויש לך הצללות באמת טובות [: כל התגובה היא לפי דעתי ולכן קחי הכל בגדר המלצה והצעות
מקווה שעזרתי

TheWingedPig

New member
לתחרות ב-ROOM4SQUARES

בייס שלי... רציתי לשמוע קצת תגובות/הצעות לפני שאני שולחת את הציור לתחרות...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifוואו!../images/Emo99.gif

אפשר דלעתי להזיז קצת את הרוכסן ימינה ב2-3 פיקסלים, כי בסה"כ הגוף שלו עומד ישר מולנו. פשוט מקסים

Dandoka

New member
הו וואו

אני חושבת שיש לך סיכוי גדול לזכות במשהו בתחרות!! בייס מקסים. נו הכל מקסים =]]

TheWingedPig

New member
הו, המון תודות

על התגובות שלכן, בנות, אני ממש מקווה לזכות במשהו הפעם :) אתן יודעות איך זה, כשאתן עובדות על ציור מסויים המון זמן, ומרגישות שבאמת מגיע לכן לזכות?

morusha

New member
זה מהמם!

יש לי בעיה עם השיער אבל קשה לי להסביר למה... אבל הג'ינס והבייס ממש יפים!

TheWingedPig

New member
אני בעצמי לא מרוצה

כ"כ מהשיער (וגם לי קשה למקם את הבעיה), אבל התמקדתי בקעקועים, כי זה נושא התחרות...הו, מילא

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifלא הכי מרוצה מהשיער.

שתי גרסאות לחולצה.בכוונה אין הרבה הצללה. ככה אני אוהבת :) בייס-סוויט פיקס.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifעם החולצה הלבנה../images/Emo99.gif

מה זאת אומרת לא הכי מרוצה מהשיער??
הוא פאקינג מדהים
ומה עם הצללות על? זה ממש חסר, לפחות מתחת לחולצה.. ואולי תשני בצד ימין את הרקע לצבע כהה כדי שיראו טוב יותא את החולצה?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifהשיער!!../images/Emo2.gif

ואולי להכהות קצת את הגבות..?

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifתודה לשתיכן../images/Emo25.gif

לא מרוצה מהשיער כי דיימנתי שהוא יצא משו אחר לגמרי. אני אכהה את הגבות ואצליל על :)

Dandoka

New member
האהאהאא למה?!?!? =[[

למה את כל-כך מוכשרת!??! ברר איך את לא אוהבת את השיער!?!? הוא מדהים פשוט. @_@ הממ, אני דווקא חושבת שלדולי עצמה עדיף חולצה שחורה, אבל מכיוון שבכלל לא רואים את ההצללה אז לכי על הלבן.

morusha

New member
לא מרוצה מהשיער??

הוא ממש יפה!! גם אני אוהבת שאין הרבה הצללה בחולצה.

למעלה