שד"חם

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהיא ממש חמודה../images/Emo70.gif

החצאית והנעליים מוזרים קצת אבל היא ממש יפה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo99.gif

דולי ממש חמודה, והחולצה והגרביים מדהימות
כמה הערות: שיער התסרוקת של השיער היא קוקיות, ולכן השיער צריך להיות מוצלל כשהוא משוך לכיוון הקוקיות. לא הבנתי ממש אם זה פוני, אבל אם כן אז סימנתי קו כזה שמחלק את השיער ל-2- חלק אחד הוא הפוני המוצלל בצורה אחת וחלק שני הוא השיער שמתוח לכיוון הקוקיה. הדגמתי לך בחלק ימין עם ורוד וכחול [ורוד צל, כחול אור]. חצאית החצאית מקסימה, אבל הפלטה שלה ממש אפורה. הוספתי לך פלטה שחורה של מרב ^^ נעלים בסוליה של הנעלים הברק בכל נעל נמצא בצד החיצוני, וזה לא ממש הגיוני- האור בא מכיוון אחד. הפכתי לך את הברק בנעל ימין ככה שבשני הנעלים הברק נמצא בצד שמאל- הכיוון שממנו האור בא בכל הדולי [שימי לב שהצללת את החולצה והגרביים כך שהאור בא מצד שמאל
] בנוסף סימנתי בתכלת זוהר הצללות על
הכל בגדר המלצה, והדולי ממש לא מכוערת!

miss Panic

New member
../images/Emo28.gif"יש כתמים בשמש, יש כתמים באור"

חדשה, לתחרות 'גוט מילק' על בייס שלי, על פי תמונה. ~המשך בקרוב~

miss Panic

New member
../images/Emo28.gifהמשך, תיקונים, וגרסאות לעיניים

המשכתי קצת את השיער [יצא מזעזע], תיקנתי כמה דברים באיזור העיניים והוספתי שתי גירסאות של עיניים [חשוב לציין שלקחתי השראה מאטום פיקסל]. בבקשה תנו לי תגובות בונות\ עזרה בלבחור איזה גירסא של עיניים הכי פחות מזעזעת. ~המשך בקרוב~

miss Panic

New member
../images/Emo28.gif

והוספתי שפם חלב [רואים בכלל? X:] זהו, אני אפסיק להגיב לעצמי עכשיו. P:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifוואו, השיער../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

כ"כ יפה
המ, יש לי כמה הערות: העיניים: בגרסא 1 העיניים ממש קטנות ורחוקות. בגרס 2,3 העיניים יותר גדולות אבל גם יותר צמודות. ערכתי את העין השמאלית טיפה והוספתי לה גם ריסים, אמיתי יותר
בכל מקרה, ככה העין לדעתי לא גדולה מדי, לא קטנה מדי, ולא ארוכה מדי. הצללתי גם טיפה את הלבן של העין, כי הלבן שלנו לא באמת לגמרי לבן, וגם בדוליז שזה לגמרי לבן זה לא ממש משתלב עם האישון וכל זה
השיער: השיער פשוט מדהים ועוצר נשימה, אבל בצד שמאל היא נראית קצת חסרת ראש כי אין שם שיער. הוספתי לך חלק כחול שלדעתי יחולל שינוי גדול לטובה אם גם הוא יוצלל
הפנים: זה לא ממש הגיוני שהאף יותר רחב מהפה. זאת אומרת, אצל כל מי שאני מכירה הפה טיפה יותר רחב מהאף. ציירתי בירוק את שינויים קטנים בקווי המתאר של הפה והאף שלדעתי נראים קצת יותר פרופורציונלים. ובקשר לשפם חלב- תצלילי גם אותו ותשתמשי טיפה באפור ממש ממש בהיר בשביל שידגיש אותו, ואפשר גם להכהות טיפה את גוון העור שלה בשביל שיראו יותר את השפם חלב הלבן. הכל בגדר המלצה

miss Panic

New member
../images/Emo28.gif תודה רבהרבהרבה! ../images/Emo23.gif

שיניתי את העיניים, הוספתי חלק בשיער, הקטנתי את האף והרחבתי את הפה. ושוב תודה ^^

morusha

New member
ממש יפה!

היית מציעה לך להוסיף עוד אור בשיער או לשנות את הפלטה לפלטה עם הבדלי גוונים יותר גדולים.. אני ממליצה לך גם להצר את הפנים כי היא נראת מעט שמנה. סך הכל זה ממש יפה..

miss Panic

New member
../images/Emo28.gif תודה ^^ ../images/Emo23.gif

אממ יש לך אולי פלטה טובה בשבילי? ואני יודעת שהיא שמנה כזו בפנים אבל אני לא מצליחה להצר אותם, אם תוכלי לעשות לי קווי מתאר אני ממש אשמח ^^

Miss Naama

New member
מקסים!!../images/Emo45.gif

כל הכבוד, רוית, תגובה נהדרת
, הדולי ממש ממש ממש השתפרה בתיקון הזה. היא ממש מקסימה :) רוית לא השאירה לי מה להעיר 3>

Dandoka

New member
לא היו כמעט תגובות=[

ל-got milk! לא גמורה, בעע הסנדל הימני קשההה-_-' גראפיק דולז

TheWingedPig

New member
הכוס יצאה ממש מוצלחת

לדעתי, כדאי להוסיף קצת שיער ליד האוזן, היא נראת מעט קירחת באזור הזה, וגם להוסיף מעט עובי לכתפיות, ולכיפול של קצוות המכנסיים (סימנתי לך בירוק), ולהוסיף כמה נקודות עור על האבזמים (סימנתי באדום) ואם את נתקעת עם הסנדל הימני, אולי אני יכולה לעזור לך בקווי המתאר? :)

Dandoka

New member
תודה רבה על התגובה! ^^

אני עובדת על תיקון עכשיו. והממ, אני באמת מאוד מ-א-ו-ד אשמח לעזרה עם קווי המתאר בסנדל! אם תוכלי זה יהיה נהדר ^^ נשיקותת

TheWingedPig

New member
הוספתי לך את קווי מתאר יחד עם האבזם

שמחה שעזרתי ח_ח ואני מקווה שהצורה של הסנדל שציירתי לך, זה מה שהתכוונת...

למעלה