שד"חם

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif איזה מתוקה!!../images/Emo99.gif

תעשי לה גרביים לבנותכאלה ונעלי בובה שחורות!! D: ו...ו...מוהוק D:

חמודה^^

את יכולה להיות מרוצה מאוד
הרשת לא מוצללת ו.. ממ.. אניאני חושבת שיתאים שיער בקבוקים ונעלי בובה

אנבלייי

New member
סקא.

סיימתי דולי!!!111 טוב, בערך. החצאית לא מוצללת. אני לא יודעת איך להצליל אותה. והיא נורא ריקה, ובכלל, אני שונאת אותה ואני אוהבת רק את הגרביונים והנעליים והלב הקטן שעל החולצה.

מ א י ו

New member
אני לא מבינה את הבנות האלה שחושבות

שהן לא מוכשרות! את!
שותקת עכשיו מיד כי זה מקסים! תודה

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif :ם דולי :ם

אמ..דולי אחרי איזה מליון שנה בלי D: מרוצה רעיון לג'ינס של יובלכוסיט3> פלטות מ-WATERMELON BUBBLE GUN בייס בקישורים הנלויים >>> כבר מגיבה לכולן
מומלץ לפתוח בגדול :]

מ א י ו

New member
יאאא, מגניבה^^

כדאי להוסיף [לדעתי]: גופייה מתחת [שרואים את הכתפיות וגם קצת את ההמשך], הדפס תנסי, גרב מגניבה ואמ, היה לי עוד משו אבל שכחתי
באסה...

DaRk ShinES

New member
הצללות מעולות

אהבתי את שני הצבעים לחולצה. כמה הערות קטנוניות שלדעתי ישפרו
: החלק שמקופל בצד ימין לא נראה ממש מקופל. תנסי להוציא אותו קצת בצדדים ולהוסיף שם גם קפלים(ראי הדגמה בקובץ) החלק הקרוע- רצוי לעגל אותו למה הוא מרובע מדי כזה וכדאי לדעתי להוסיף בגוון הבהיר של הג'ינס בתוך החתך קצת חוטים ישרים(כמו בקובץ) זה ממש ישפר לדעתי(כי גזרתי ג'ינס שלשום ונשארים לו חוטים מגניבים בהירים כאלה) בפלטה הלבנה באולסטאר אין הבדלי גוונים מה שגורם לזה להראות גושי במיוחד בנעל שמאל. תשני טיפה את הפלטה להבדלי גוונים גדולים יותר. ההצללה בשיער יפה אבל לדעתי יתאים לה יותר שיער חום אבל איך שבא לך..
ההצעות של הגרב ועוד חולצה כמו שמישהי שאמרה לפניי ואולי גם שרשרת יוסיפו לה המון

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif תוספות+תיקונים D:

אמ...הוספתי גרב שרשרת גופייה מתחת לחולצה עוד צבע לשיער שיניתי את הפלטה הלבנה באולסטאר ותיקנתי את הקפל בצד ימין :] איזה גרסאות עדיפות

Yume Chan

New member
וואו.

שיער חום, חולצה ירוקה, גרב עם פסים לבנים, ואני חושבתש כדאי לשנות את השרשרת או להוריד אותה. היא מעמיסה לדעתי.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif מדהימה |מרוהב|

לדעתי כדאי עם השער החום, חולצה ירוקה ובלי הגרב

וואו

הקיפול נראה עכשיו הרבה יותר טוב אני מעדיפה את השיער החום והחולצה הצהובה אה, ושכחתי לומר שהדולי ממשממש יפה

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif היא ממש מתוקה :]

הייתי משנה רק את הפלטה של הנעליים כי היא ממש בוהקת לעומת הבגדים... ולהוריד קווי מתאר :]

למעלה