היא ממש יפה ומקורית.השיער יפה במיוחד
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/9/06 #23 חמודדד../images/Emo96.gif הדבר היחיד שהפריע לי זה שיש אור באמצע התחתון, את מבינה אותי?:]
B Black Pearl666 New member 1/10/06 #58 ../images/Emo109.gif../images/Emo209.gifהווו וואו ראר!!!3> אני מתה על הדוליז שלך!!! את מוכשרת ברמות 3>
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gifהווו וואו ראר!!!3> אני מתה על הדוליז שלך!!! את מוכשרת ברמות 3>
M mirymoo New member 30/9/06 #9 מהשת''ם דוונט ארט או משהו כזה.. כן אני יודעת שאני לא יודעת להכין חצאית בלי כפלים
מ מ א י ו New member 30/9/06 #14 האולסטאר! ../images/Emo99.gif אולי תעשי לה פסים ורודים בשער? זה יכול להיות מגניב, חח:] היא ממש מהממת! ונראה לי גם שדאי שתוסיפי עוד גוון בחולצה...
האולסטאר! ../images/Emo99.gif אולי תעשי לה פסים ורודים בשער? זה יכול להיות מגניב, חח:] היא ממש מהממת! ונראה לי גם שדאי שתוסיפי עוד גוון בחולצה...
D DaRk ShinES New member 30/9/06 #33 כל כך אהבתי את ההצללות בבגדים במיוחד את הגרביים גם לדעתי צריך להוסיף גוון בהיר לחולצה
B Black Pearl666 New member 1/10/06 #59 ../images/Emo109.gifסושי| ../images/Emo99.gif החצאית מדהימה :ם ו..ו...הדבר הירוק הזה....אני חושקת בו 3>
../images/Emo109.gifסושי| ../images/Emo99.gif החצאית מדהימה :ם ו..ו...הדבר הירוק הזה....אני חושקת בו 3>
פ פרה מעופפת Oo New member 30/9/06 #15 ../images/Emo80.gifהשעמום גובר ../images/Emo9.gif יאיי ~.~ בייס מאפיצ'ו רק שיער... היא הולכת להיות מן נסיכה או משהו... על פי ציור שלי ^^ תגובה למגיבה בתנאי שלא יתחיל יום כיפור :S וואי אני דווקא אוהבת את הפלטה שיצרתי *0*היא יפה XD אואואו ו... אשמח לרעיונות המשך
../images/Emo80.gifהשעמום גובר ../images/Emo9.gif יאיי ~.~ בייס מאפיצ'ו רק שיער... היא הולכת להיות מן נסיכה או משהו... על פי ציור שלי ^^ תגובה למגיבה בתנאי שלא יתחיל יום כיפור :S וואי אני דווקא אוהבת את הפלטה שיצרתי *0*היא יפה XD אואואו ו... אשמח לרעיונות המשך
פ פרה מעופפת Oo New member 30/9/06 #16 ../images/Emo80.gifבעצם לא אשמח לרעיונות המשך מצאתי את הציור... אז לא צריך
B Black Pearl666 New member 1/10/06 #60 ../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif איזה יופי D: הפלטה יפהפייה! 3>
P polbblop New member 30/9/06 #17 שלי... לאגמורה. ../images/Emo175.gif בייס מקסנדורה. תגובות.. בבקשה..?
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/9/06 #24 יפה מאוד!../images/Emo96.gif ההצללות בחולצה מאוד נכונות:]. אני מציעה לך להקטין את הקובץ (להוריד את החלקים הדגולים הלבנים שאת לא משתמשת בהם).
יפה מאוד!../images/Emo96.gif ההצללות בחולצה מאוד נכונות:]. אני מציעה לך להקטין את הקובץ (להוריד את החלקים הדגולים הלבנים שאת לא משתמשת בהם).
P polbblop New member 30/9/06 #26 ../images/Emo175.gif יאיי. ^^ תאמי כתבה לי תגובה. ^^ ועוד אחת נחמדה.. תודה רבה. וה.. הרבה מקום בצד שמאל זה כי הייתה שם תמונה.. ועכשיו היא נמחקה...
../images/Emo175.gif יאיי. ^^ תאמי כתבה לי תגובה. ^^ ועוד אחת נחמדה.. תודה רבה. וה.. הרבה מקום בצד שמאל זה כי הייתה שם תמונה.. ועכשיו היא נמחקה...
P polbblop New member 30/9/06 #42 המשך... ../images/Emo175.gif אני דיי מרוצה, אפילו... תגובות? רעיונות להשמך?
T think shon New member 30/9/06 #46 ../images/Emo90.gif../images/Emo209.gifלמה החלפת צבעים? לדעתי כדי להחזיר את הצבע הקודם של החצאית,ואת המכנס מתחת לעשות בשחור. נעליים ירוקות יתאימו. תעשי לה שיער^_^ מחכה להמשך.
../images/Emo90.gif../images/Emo209.gifלמה החלפת צבעים? לדעתי כדי להחזיר את הצבע הקודם של החצאית,ואת המכנס מתחת לעשות בשחור. נעליים ירוקות יתאימו. תעשי לה שיער^_^ מחכה להמשך.
P polbblop New member 1/10/06 #48 ../images/Emo175.gif סיימתי. ../images/Emo9.gif ואוו... מזאת אני אשכה מרוצה. [הגיע הזמן לאחת שאהיה מרוצה ממנה, לא...?] אני אוהבת את הצבעים ככה... יש הערות בקשר להצללות, וכאלה?
../images/Emo175.gif סיימתי. ../images/Emo9.gif ואוו... מזאת אני אשכה מרוצה. [הגיע הזמן לאחת שאהיה מרוצה ממנה, לא...?] אני אוהבת את הצבעים ככה... יש הערות בקשר להצללות, וכאלה?
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 3/10/06 #98 וואו, אזה יפה! אין לי הערות בקשר להצללות, אבל אני חושבת ששיער בלונדיני יתאים יותר