שד"חם

shmeksit

New member
תודה ../images/Emo23.gif

זה הדבר בערך היחיד שאני מרוצה ממנו

shmeksit

New member
תודה ../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

תוכלו גם לעזות לי לבחור מחוך ועין (עם ימעה או בלי) על הדרך?

think shon

New member
את פשוט עשית לי את היום!!!../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif

מתעלייך!!!

shmeksit

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif זה הכל בשבילך!

אני עשיתי לך את היום הזה אבל את עושה לי את זה כל יום מחדש

חמצמצה

New member
=]

החצאית
המחוך לא מוצלל:ם וגם הסיום שלו ישר כזה, זה צריך להיות קצת יותר עגולP: ואהאה תצלילי גם את השיער

shmeksit

New member
תודה ../images/Emo23.gif

השיערוהמחוך מוצללים oO ואני אתקן את המחוך ^^

shmeksit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתיקונון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עשיתי את הלמטה של המחוך יותר עגול. שיניתי את העין איזה יותר יפה? ובבקשה תעזרו לי לבחור מחוך!!!!!!!!111121#$#@$%@ נרגעתי.

sillyputty

New member
החצאיתתתת../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

גירסא ימנית^_________^ אולי אני היחידה ששמתי לב לזה אבל השיער מתחיל יותר מידיי קדימה, זה ניראה כיאילו הוא צומח מתוך המצח וזה לא ממש הגיוני.. וביכלל יש בביס מעט מצח.. בתכלת זה מאיפה שאני חושבת שעדיף להתחיל תשיער.. ירוק זה רק כמה פיסקאלים שצריך להרחיק במצח. וזהו הדולי מעולהה
וזאת רק דעתי.. ולאחרים זה לא הפריע אז איך שאת רוצה:]

shmeksit

New member
תודה../images/Emo23.gif

אממ ניסיתי לעשות את השיער קצת אחורה אבל זה יוצא ממש מוזרoO ואני אוהבת את המצח ככה
ותודה

shmeksit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהבחירה הסופית../images/Emo178.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בחרתי את המחוך הסגור. תודה לכל מי שעזר לי לבחור
בחרתי גם את העין הפתוחה עם הדמעה אבל השארתי את העיניים האחרות בתור "פרצופים" לבייס שלי. יש לי גם חתימה חדשה
אממ זהו, מי שרצתה לעשות דולי על הבייס שלי, אז תבקשי אותו שוב כי יש ~הרבה~ תיקונים וזה ^^ תודה לכל מי שהגיבה לי, בשעוו"ה ובשדח"ם
(תפתחו בגדול)

shmeksit

New member
המאלך פשוט גאוני ../images/Emo99.gif

ה"חולצה". ממש אהבתי! והכל פשוט מדהים! רק יש משהו בשיער מוזר כזה, לא יודעת אולי יותר אור?

למעלה