שד"חם

cecilia L

New member
בייס של רקיע. :)

כל הפלטות שלי (חוץ מהשיער).
ואני ממש אוהבת אותה (חוץ מהשיער)

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifנייס, ממש אהבתי את העיצוב^^

*לשיער- תוסיפי ברק. *הצללות על- שיער, גרביונים. *הפלטה הלבנה לא ממש טובה, יש אחת בקובץ- תנסי אותן-זאת שיותר נראית לך- אני חושבת שהתוצאה תהיה יותר טובה. *עוד ברק בחצאית D:

cecilia L

New member
:)

אני דווקא אוהבת את הפלטה הלבנה (יש לי את הפלטות מהקובץ שלך, או לפחות משהו דומה, והן לא התאימו). הצללות על!! -אמרתי לעצמי "היי, הפעם את לא שוכחת!", ושכחתי בכל מקרה
.

Dandoka

New member
היא ממש יפה!

הבגדים מגניבים! ^^ ממ, הוספתי קובץ עם כמה דברים שאני חושבת אולי שכדאי שתוסיפי. זה בפלטות בעיקר... שיער: הירוק כהה זה אומר שתוסיפי צבע אחד שהוא קטן יותר מהצבע של הקווי מתאר בשיער. הירוק הבהיר זה להוסיף צבע עוד יותר בהיר בפלטה והירוק הכי בהיר זה נקודות אור באמצע בערך של הירוק הבהיר! הוספתי ירוק כהה מתחת לצוואר כי תמיד צריך שם, יש צל!! וגם קצת שוונצים שיצאו בצבע לא כל-כך כהה, כמו שסימנתי! ^^ בחולצה הצבעים אומרים את אותו הדבר... אם את אוהבת פלטה מצומצמת יותר זאת בחירה שלך, רק לפי דעתי כן עדיף להוסיף צבעים יותר כהים ויותר בהירים להדגשה. גם כי הגוונים בפלטות שלך נורא צמודים אחד לשני.. אשמח לראות תיקון, מקווה שלא נפגעת או משהו, הכל מרוח טובה! XD היא ממש מתוקה!

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif מילה במילה. ../images/Emo99.gif

היא כזו מותק ^_^

cecilia L

New member
למה שאני אפגע, בדיוק? :)

תודה לך על ההערות ועל התגובה.
(אני לא מאמינה בשוונצים.
סתם, לא אוהבת את זה.) עובדת על תיקון. :)

Wandering Star

New member
../images/Emo45.gif

אפילו אולי עוד כמה נק' אור בטייץ המקסים הזה
תגובה מעולה

חמצמצה

New member
../images/Emo151.gifשאלום:]

<font color="#8A439F">​
מנשמע? איילת עשתה לי חשק לעשות דולי:] אז הנה אחת סתמתמית, אבל משו בה, מתוק כזה, לא? :) בייס - גרפיק דולז שבוע טוב:)
</font>​

Dandoka

New member
את ממש מוכשרת!

אהה אני לא זוכרת שראיתי אותך כאן בפורום 0_0 ווואוו השיער!! והתיק כ"כ חמוד!! בעע איתך =[

חמצמצה

New member
חח תודה../images/Emo13.gif

הייתי תקופה ארוכה, ואז אהמ קצת הפסקתי עם הפורום לכמה חודשים טובים

Wandering Star

New member
../images/Emo99.gif

הייתי מטשטשת טיפה את ההפרדה בין הקבוצות שעל הקרקפת, חוץ מזה הכל מושלם

חמצמצה

New member
../images/Emo99.gif

כבר הרגשתי שאני נחלת העבר של הפורום. שלא זוכרים אותי, שאני זה פסה.
חחחחחחחחחח XDDDDDDD 3> ותודה^^

למעלה