שד"חם!

sillyputty

New member
רשונהD: ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

בייס מחנה לנד:] היא דיי ישנה... אעע... היה קעקוע.. הורדתי אותו.. יש את שני הגירסאות שלו בצד..

באמבוק

New member
זה חאבודי ^-^

אמ.. השיער נחמד
בצד עשית גרסא עם פוני, אהבתי, אולי תעשי שיער ארוך סגול? זה יהיה ממש יפה [: תעשי לה קוקו כזה. אניאניאניאניאני ישלי דולי אבל היא לא מוכנה. לדולי לצביעה. כיכי אני צריכה את מה שביקשתי בשעווה

../images/Emo99.gifהפוני../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif

תוסיפי שיער, כי בצד השני יש מעט מדי שיער.

../images/Emo66.gifתגובית

יש לה ראש דשא
טוב לא מצחיק
ההצללה במכנסיים מרובעת... את הקטעים של האור תעגלי לפי הקפלים. טוב, לא הסברתי את זה כ"כ ברור, אז אם לא הבנת תגידי ואני אסביר. ההצללה בגופיה ממש מצוינת
ובכלל הגופיה נורא יפה
הצמיד-פנינים והלק קצת לא קשורים כזה... אה, ותוסיפי את הפוני והקעקוע, זה מהמם

sillyputty

New member
באמת יש לה ראש דשאXD ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

היתכוונתי כבר מימיזן לתקן תג'ינס:].. פשוט היתעצלתי><...אבל אני אתקן בקרוב:].

shmeksit

New member
איזה מאגניבה D:

באמת יש לה ראש דשא XD אהבתי את שיער עם הפוני הסגול P: תתקני כמו שאמרו לך בג'ינס תחליפי את הצבע של העגילים;; זה ממש לא קשור וזועק כזה P: נממ זהו.. אהבתי ביותר

MorSims

New member
בייס מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo2.gifממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo204.gif

ממש יפה!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

כדאי לעשות קצת צל מתחת לעיניים. ולדעתי עדיף לעשות את הקווי מתאר של הציצי בבפני בצבע הבהיר יותר.. חוץ מזה ממש יפה. אני מחכה לידיים ורגליים!

morusha

New member
תודה!!

אנ אתקן את הצבע של קווי המיתאר בציצי ואני אנסה לעשות צל..

Dandoka

New member
מאוד יפה!

הצללות נהדרות. ממ.. מה לשנות?-- לפי דעתי הקטע הראשון של הרגליים (עד הברכיים) ארוך מדי. זה לא פרופורציונלי כ"כ.. מהברכיים ומטה זה דווקא בסדר! ^^

morusha

New member
תודה!!

בקשר לרגליים דווקא חשבתי להאריך את החלק התחתון של הרגליים אני רוצה שהרגליים שלה יהיו ארוכות..

למעלה