שד"חם!

Dandoka

New member
לא היו כמעט תגובות..=[

וגם אין כרגע שום חדש. הממ בייס גיוליארט ממש השקעתי!

MorSims

New member
חמודה../images/Emo70.gif ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

../images/Emo66.gifתגובההההההה (משעמם לי../images/Emo1.gif)

השיער ממש יפה
מוצלל ממש מצוין, וחוצמזה אני אוהבת את הצבע החליפה טובה, אבל קצת מצחיקה אותי (אותי אישית. וזה בגלל שאני מחורפנת, אז אל תאשימי את עצמך
) הלק נחמד. אה, ורצוי להוסיף נעליים (במיוחד נעליים שיסתירו את הרגליים המוזרות
)

morusha

New member
ווואו זה כזה יפה!!

במיוחד השיער!
אבל גם הבגדים יפים!

אני חושבת שלא אמרתי לך את זה עוד,

אבל אני ממש ממש אוהבת את הדוליז שלך
סתם משהו שאפשר לעשות - להצליל את החזה של הבייס קצת יותר כהה מתחת לציצים, כדי שהמחשוף ייראה יותר סקסי (אני יכולה להדגים אם את רוצה).

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif מדהים! ../images/Emo99.gif

ואממ כמו שאמרתי לך פעם קודמת לדעתי תמשיכי את החליפה שתהיה כמו האוברול של התינוקות P:, נו כזה שסגור ברגליים
אם לא מובן אני אדגים לך..

באמבוק

New member
עמ חמישית? o_O

זה כוכךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מכוער
טוב נו זה הראשון שלי. מתחננת. תגובות. אל תצחקו עלייייייייייייייייייי. בוהוהוהוה. גורל אכזר. בייס מ.. בייס שלי. לא זה לא בייס. זה ראשמעוך.

sillyputty

New member
ממ.. ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אני לא ממש יודעת>< פשוט תסתכלי בביסים אחרים על הצורה של העיניים ותביני איך עושים תצורה><; הבייס נחמד, אבל האף ממש קצר.. ו.. גם אין גבות

באמבוק

New member
אהא, אני יודעת.

אני אתקן את האף ושחכתי לציין שעוד לא עשיתי גבות והעיניים לא טובות ><"

באמבוק

New member
לא בדיוק.

רק השתמשתי בפלטה של הבייס. P: כי כל הפלטות שאני מוצאת יוצאות לי באיכות גרועה בצייר

morusha

New member
חחח

קוראים לי מור.. ולא אכפת לי אם היא תשתמש בפלטות של הבייס שלי.. כי הפלטות לא ממש שלי.

../images/Emo97.gifאולי..

אולי אם תעשי לה מצח רחב יותר יהיה לך יותר מקום גם לתקן את הצורה של העיניים וגם כדי להוסיף גבות ולא יראה עמוס.

shmeksit

New member
חמוד ^^

אממ עשיתי לך מין טיוט לשפתיים. ושמתי לך גם ראש של בייס שאני עשיתי את יכולה לקחת ממנו השראה ולראות בערך מה את צריכה להוסיף ולשנות בבייס שלך ^_^. מה שבעצם את צריכה לעשות לדעתי זה לנסות להשתמש בטיוט שעשיתי לך זה יוסיף, את צריכה לעשות גבות, אוזניים, לעגל קצת את הפנים, את יכולה להוסיף סומק כזה כמו שיש בחלק מהבייסים, ואממ לשנות את העיניים ^_^ ננממ זהו מקווה שעזרתי. D:

../images/Emo47.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif D: דולי

אומ.. בייס גראפיק דולז... רק שיער לבנתיים ^^ אני כבר יודעת איך להמשיך אותה אני פשוט הפסקתי בגלל סרט, שעומד להתחיל עוד 32 שניות XD אז אני חייבת לעוף אני אגיב אחר כך^^ לא כל כך מרוצה

../images/Emo66.gifהממ...

השיער ממש יפה, מוצלל מצוין. הנעליים....אין נעליים. החולצה...לא קיימת כל כך. המכנסיים....אה, אין מכנסיים. וזהו
|אהבלה|

הנה גם חולצה D:

תודה למי שהגיבה לי. >< וידוע לי שחסר נעליים סטאף ומכנסיים >>" אני אגיב לכולן מחר, אני מתה לישון... זה היה יום מלא סרטים אז לא הייתי בפורום כל כך >< אשמח לעוד תגובות ^^

shmeksit

New member
נממ.

לדעתי צריך לשים בשדח"ם דוליז שיש להן לפחות שני פריטים. זאת אומרתלא דולי שיש לה רק שיער\בוטום\חולצה וכו'... או שלפחות אל תצפו להרבה תגובות. נו מילא :-\ מצתערת אם נשמעתי תוקפנית.

למעלה