שד"חם
קפה|

shanchan

New member
ראשונה?

אמ, לבייס קוראים meegi והזכויות יוצרים שלו הן tk, אני לא יודעת יותר מזה... תגידו לי אם זה לא מספיק.

GaliGirl101

New member
אמצעית! D:

האמצעית הכי יפה, לדעתי. ושאלה נדושה: אבל למה למה?

polbblop

New member
../images/Emo79.gifואוו../images/Emo99.gif

ממש ממש אהבתי. את כולן. ההצללות שלך ממש טובות. הכי אהבתי את האמצעית...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכ"כ רואים שלא

+ציירתי דולי מיליון שנה
בכל מקרה, זה לתחרות גוט מילק. למרות שאני בכלל לא ברמה של שאר הדוליז שבנות פה הכינו, אני אשתתף רק כי כבר הכנתי את הדולי S: אני ממש לא מרוצה מהתוצאה בכלל. אולי קצת מהווסט והמכנסיים. אבל רק קצת >< מבינים שהיא מחזיקה בקבוק חלק ביד? [זה היה אמור להיות בקבוק חלב כמו של פעם, מהזכוכית
] ורואים בכלל את השפם חלב? בייס של אנבל, פלטה לשיער שלי וכל שאר הפלטות של סיוון ומרב. תגובות מכל סוג שהן יתקבלו בברכה D:!

polbblop

New member
../images/Emo79.gifתגובה...

יחסית לזה שלא הכנת דולי מליון שנה [כמו שאמרת...] היא דווקא ממש אחלה.
יש לך הצללות מאגניבות. בשיער הייתי מוסיפה אולי עוד גוון להצללה, ומוסיפה ברק. קוי המתאר בחלק התחתון של השיער גושיים מדיי לטעמי... זה נראה כאילו הדולי העמידה אותם עם ג'ל, והם קשים כמו אבן... גם אין שם מספיק שיער, לדעתי. הבגדים ממשממש מדהימים!
הבקבוק לא נראה... בקבוקי. אבל אני לא יודעת איך להציע לך לשפר אותו.
אה, והייתי עושה עריכת עיניים במקומך. סה"כ דולי ממש חמודה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה D:

בשיער אני אנסה להוסיף עוד גוון ^^ והחלק התחתון זה בכוונה, זה אמור להיות קבוצות שיער שגילגלו אותן שעות בג'ל או משהו ואז הן התפרקו קצת ומה שנשאר זה תלתל קטן למטה
הבקבוק גם לי מציק. אבל אני גם לא יכולה להגדיל אותו או משהו כי היד של הבייס ממש קטנה
אני אנסה לעשות משהו אחר..נראה כבר ^^ מה רע בעיניים?
הן נראות לי נחמד דווקא
תודה שוב

TheWingedPig

New member
הצעה לבקבוק

אולי שהדולי תחזיק את הבקבוק בפיה? ואז שאר הבקבוק יכול להיות יותר גדול מהכף יד שלה? ציירתי לך, שיהיה יותר מובן P:

LudaGirl

New member
חמודה מאוד

חסרה הצללה בשיער, קצת ברק.. בצבע קצת משעמם. למה כל הבגדים בהצללה משובצת שכזו? הנעליים לא כל כך מתאימות, אולי נעלי עקב יפות שחורות. אהבתי את מה שהיא לובשת

../images/Emo187.gif

השיער לא ממש מוצלל טוב. בעצם, לא כ"כ מוצלל הנעליים קצת לא ברורות, אבל החולצה והמכנסיים ממש טובים אגב, איך כתבת את זה? גמאני רוצה

ינקיפנק

New member
לן עצוב היום. מאוד.

השפעת הדיכי על חיי היומיום. בייס מאו24. וזו, אני-->

polbblop

New member
../images/Emo79.gif

אהבתי מאוד את כל הדולי, רק השיער טיפה הפריע לי.. דבר ראשון, תצלילי מהשיער על הראש. דבר שני, קווי המתאר שלו טיפה מוזרים לי... הוא מנופח מדיי, והוא מסתיים בצורה ישרה מדיי. חוץ מזה, הדולי באמת מדהימה.

LudaGirl

New member
יפה

חסרכה קצת הבהרה בשיער. הקפלים בחולצה מסיביים מדי.לא צריכים להיות כל כך הרבה קפלים על החזה. אהבתי את הנעליים ואת החצאית. אבל למה נעלי ספורט עם חצאית?

למעלה