שד"חם לרקיע^^

DaRk ShinES

New member
ואוווו../images/Emo99.gif

היא ממש ממש ממש יפה
יש לי כמה הערות שלדעתי יעשו אותה יותר יפה ממה שהיא עכשיו(לא חייבת להקשיב כמובן אפשר לנסות): -החרוזים של השקשרת טיפה גדולים רצוי להקטין, אם לא אז לפחות תעשי שהרשרת תרד טיפה יותר למטה בצורה עגולה כי ככה זה נראה מודבק עליה. - החולצה הלבנה מתחילה ממש ישר טיפה לאגל אותה יהיה נפלא. הפסים האדומים טיפה עבים מדי וזה גורע מהיופי של החולצה וההצללה הממש מדהימה, לדקק אותם בפיקסל יהיה נפלא

רחלי03

New member
ממש יפייפייה!!

הדולי עצמה מהממת, וגם העיצוב והצבעים... בקיצור

mirymoo

New member
ויוה לה דאקי

היא אמורה להיות לצ'אד - ונדמה לי ששיניתי יותר מידי. ובטעות עשיתי את השיער של לנה.. וגיליתי את זה אחרי שסיימתי...

mirymoo

New member
אמרתי שלא שמתי לב

כשסיימתי הסתכלתי עליה והתחלתי לחשוב ''וואי .. התסרוקת הזאת מוכרת לי.. מעניין מאיפה.. אה!!! !היא של ינקיפנק!''
זה היה מוזר

TheWingedPig

New member
הייתה לתחרות ב-SHOURI

אבל האתר נסגר, כנראה...(ממש מזל שלי) בייס שלי...

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifפויזן ברי

מרוצה היא עדיין לא גמורה אין לי מושג איך להצליל ת'גרזן הזה.... בקרוב יהיו נעליים ועוד מלא תוספות דולי שאני עובדת עליה כבר כמעט שבועיים :S בזמן האחרון לוקח לי יותר מדי זמן להכין דולי... :/ מרוצה מהשיער פעם ראשונה שאנ יעושה בקבוקים הם יצאו בסדר רוצה את המחוך לעצמי!!! תגובה למגיבה המגניבה :] שמתי לב שאני נעלמת מהפורום להרבה זמן....כי אין לי מוזה והשראה.... אבל אני עדיין קוראת פה!!! אני רק לא מפרסמת ולא מגיבה... -_-' כי אני עצלנית....

xbyhtz

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo99.gif

ואו ממש יפה!!!! רוצה לראות כבר המשך!

shanchan

New member
היא ממש חמודה!

אני חושבת שהשיער נראה מוזר רק בגלל הפלטה, כי הוא ממש חמוד בכלליות. הדובדבנים נראים כמו עגילים... אבל הם חמודים בתור עגילים :) או, ואני חושבת שבנעליים זה אמור להיות הפוך- איפה ששמת את הגוון הכהה הבהיר צריך להיות ולהיפך... או שרק נדמה לי

DaRk ShinES

New member
אני מעדיפה את השיער הראשון../images/Emo13.gif

עם כמה שאהבתי את הקטע שהכל סימטרי הנעליים ובמכנסיים, בשיער אני ממליצה לשנות את החלק העליון בקרקפת למה זה יותר מדי צמוד וישר וזה זה נראה מודבק. חלק אחד תעשי יותר נפול על הפנים וגם ליד העין בצד. היא מקסימה

למעלה