הרעיון של החולצה יפה^^ השרוולים קצת גושיים. אני חושבת שיעזור לנפח אותם, שיהיו ממש שרוולים נפוחים. רעיון להמשך? להוסיף שרוולים ארוכים בירוק בהיר/צהוב/צבע אחר שמתאים, ושרשרת זהב דריקה שמתחברת לחצאית. אפשר גם מגפיים חומות כהות מבד עם סולייה דקיקה ומעט קיפולים, כאילו הן גדולו מידי בקרסוליים + גרביים שמציצות מעט מעל המגפיים, פס בעובי פיקסל או שניים. הגרביים יכולות להיות צהובות
ניסיתי לעשות את המגפיים והם יצאו מוזר. -,- (1 זאת פלטה עם יותר הבדלי גוונים מ2.) הגרביים הכחולות לא קשורות ;[. ניסיתי לנפח את השרוולים ויצא מוזר גם. השיער יצא הזוי (קצת אוצר מיליםB|) ומכוער. 1 - שוונצים+קוקו. 2 -בלי שוונצים עם קוקו. 3 -שוונצים בלי קוקו. 4 -בלי שוונצים ובלי קוקו. :X בבקשה תעזרו לי.
ההצללות בבגדים ממש יפות, ובעיקר בנעלייםP: נראלי שוונצים בשיער, זה יהיה נחמד. והממ סתם רעיון, קצת מלמלה לבנה בסוף של הגרביים [[: דולי מאוד מקורית BTW השיער מאוד סטייל רקיע כזה
המלמלה גאונית, אני אוסיף ^^ (או אנסה ). ואמרו לי את זה גם בדולי הקודמת שלי, ואני לא קוצה שתחשבו שאני מעתיקה ממנה או משהו;;, פשוט בזמן האחרון זה פשוט יוצא לי ככה. ]: (אבל היא הרבהה יותר מוכשרת, כן? *O*)