שד"חם לרקיע^^

mirymoo

New member
../images/Emo99.gifמדהים

ובלה בלה בלה... אף פעם אני לא יכולה לכתוב משהו אחר... הדוליז שלך יפות מידי

M o o M o o

New member
../images/Emo9.gifהרבה זמן לא סיימתי דולי לגמרי.XP

וגם את זאת לא. 0.0 בייס Monik של דנה.D: ערכתי אותו טיפה בגוף וקצת גם את הפרצוף:] לתחרות שלה:) לקחתי המון השראה מהשת"ם הגאוני.*O* עם שרוולים או בלי?

מקסימה../images/Emo99.gif

הרעיון של החולצה יפה^^ השרוולים קצת גושיים. אני חושבת שיעזור לנפח אותם, שיהיו ממש שרוולים נפוחים. רעיון להמשך? להוסיף שרוולים ארוכים בירוק בהיר/צהוב/צבע אחר שמתאים, ושרשרת זהב דריקה שמתחברת לחצאית. אפשר גם מגפיים חומות כהות מבד עם סולייה דקיקה ומעט קיפולים, כאילו הן גדולו מידי בקרסוליים + גרביים שמציצות מעט מעל המגפיים, פס בעובי פיקסל או שניים. הגרביים יכולות להיות צהובות
או כתומות-ורודות..

M o o M o o

New member
תודה רבה.../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אני אנסה לנפח אותם, את צודקת בעניין הזה :]. התאור שלך ממש מגניב *O*, אני אנסה אותו בטוח.

M o o M o o

New member
יצא לי דוחה.;;

ניסיתי לעשות את המגפיים והם יצאו מוזר. -,- (1 זאת פלטה עם יותר הבדלי גוונים מ2.) הגרביים הכחולות לא קשורות ;[. ניסיתי לנפח את השרוולים ויצא מוזר גם. השיער יצא הזוי (קצת אוצר מיליםB|) ומכוער. 1 - שוונצים+קוקו. 2 -בלי שוונצים עם קוקו. 3 -שוונצים בלי קוקו. 4 -בלי שוונצים ובלי קוקו. :X בבקשה תעזרו לי.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifמגניבה ^0^

ההצללות בבגדים ממש יפות, ובעיקר בנעלייםP: נראלי שוונצים בשיער, זה יהיה נחמד. והממ סתם רעיון, קצת מלמלה לבנה בסוף של הגרביים [[: דולי מאוד מקורית :) BTW השיער מאוד סטייל רקיע כזה

M o o M o o

New member
תודה רבה. D: ../images/Emo23.gif

המלמלה גאונית, אני אוסיף ^^ (או אנסה:p ). ואמרו לי את זה גם בדולי הקודמת שלי, ואני לא קוצה שתחשבו שאני מעתיקה ממנה או משהו;;, פשוט בזמן האחרון זה פשוט יוצא לי ככה. ]: (אבל היא הרבהה יותר מוכשרת, כן? *O*)

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

הייתי עושה את הסוף של נעל שמאל פחות עקום זה קצת מציק בעין, אבל עזבי שטויות שלי
ומלמלה מאוד יוסיף! מחכה להמשך, מוכשרת שכמותך

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifדולי חדשה

ניסיתי הצללות חדשות וזה.. פחות או יותר בכל הדולי העליונית מוזרה. השקעתי דווקא בדולי הזאת הרבה זמן(בייס גדול, גדול מדי
) ואני לא משהו מרוצה... הג'ינס, והנעליים זוועה>< והשיע נראה כמו פאה אני אוהבת רק את הגופיה :)

Stinki Winki

New member
../images/Emo99.gif

ממש יפה, אהבתי את העיצוב של הנעליים. בד"כ אני לא אוהבת ריבועים כאלה בתור הדפס אבל כאן זה משתלב היטב. העליונית ממש יפה
אזכור בייס?

באמבוק

New member
ז'אן חמדתי,

אין לך טעם טוב. כי זה פשוט - מ ד ה י ם $#@#$ כל מילה שאני אגיד לא תהיה שווה. שומכלומ. מהמם

M o o M o o

New member
כ"כ מדהים.../images/Emo99.gif

אהבתי ממש את העיצוב של הבגדים :]
. גם אני אהבתי את הנעליים
. העליונית ממש מדהימה
, גם בעיצוב וגם בהצללות, אז על מה את מדברת?

למעלה