סליחה שלא השקעתיP: אני עצלנית. והפלטה מוזרה0:
ב באמבוק New member 1/9/06 #22 הפלטה אכן. היא טובה לדברים אחרים. אבל היא דיי עזרה לי את האמת תודה בכלזאת D:
W Welcome To My Life1 New member 2/9/06 #88 ../images/Emo163.gifהווו דווקא יפה../images/Emo99.gif המ... הצבע הכהה בשיער, יותר מדי כהה או שתורידי מהשטחים שלו קצת, כדי שלא יבלוט, או שפשוט תבהירי אותו המ... רציתי להראות לך עוד כמה הערות, אבל הצייר לא נפתח אז אולי אחר כך ^^ סה"כ מאד חמודה
../images/Emo163.gifהווו דווקא יפה../images/Emo99.gif המ... הצבע הכהה בשיער, יותר מדי כהה או שתורידי מהשטחים שלו קצת, כדי שלא יבלוט, או שפשוט תבהירי אותו המ... רציתי להראות לך עוד כמה הערות, אבל הצייר לא נפתח אז אולי אחר כך ^^ סה"כ מאד חמודה
M mirymoo New member 2/9/06 #104 לדעתי היא ממש חמודה../images/Emo99.gif תצלילי את החולה והמכנס ואת החלק הפנימי של השיער..
ב באמבוק New member 1/9/06 #13 הא וד"א, זה השיער הראשון שלי. בלי שום טיוט או שומדבר. אז נא לא להתנפל. הפוני לא גמור. הוא ייצא יותר יפה כמו ממקודם, אז אני אשפר אותו וזה.
הא וד"א, זה השיער הראשון שלי. בלי שום טיוט או שומדבר. אז נא לא להתנפל. הפוני לא גמור. הוא ייצא יותר יפה כמו ממקודם, אז אני אשפר אותו וזה.
מ מ א י ו New member 1/9/06 #19 הנה דוליז חדשה שלי אפשר תגובות? חע! עזבו.... בא לי לשים דולע אבל אינלי! :[
J Jeanne D Arc New member 1/9/06 #25 ../images/Emo221.gif לפי דולי מספרים הזכור בייס בהודעה הבאה איך להמשיך את החצאית?
S shmeksit New member 1/9/06 #30 כבר אמרתי לך ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif הפלטה שלי לא הכי עזרה לך הא P: תעשי לה אולי נעלי סקיטרים? D: השיער מושלם!
כבר אמרתי לך ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif הפלטה שלי לא הכי עזרה לך הא P: תעשי לה אולי נעלי סקיטרים? D: השיער מושלם!
W Welcome To My Life1 New member 2/9/06 #90 ../images/Emo163.gifאומג ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה מדהים את כל כך מוכשרת. באמת הקווי מתאר וההצללות שלך מדהימים
../images/Emo163.gifאומג ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה מדהים את כל כך מוכשרת. באמת הקווי מתאר וההצללות שלך מדהימים
M mirymoo New member 2/9/06 #105 ../images/Emo99.gif השיער יפה במיוחד אוליי תעשי לה גופיה מתחת? זה יראה נחמד
צ ציקיטהבוניטה New member 2/9/06 #148 אוווו איזה סוודר יאפפה אני רוצה כזהה!!! מהמםםם המסטיק קצת אמממ מוזר.
S shmeksit New member 1/9/06 #28 שבת שלום ../images/Emo9.gif יאייי שדח"ם כל כך הייתי צריכה אותו P: המשכתי אותה, שיניתי את הפלטה לשיער, בייס שלי D: על פי תמונה. תגובה למגיבה ^____^ אני ממש זקוקה לתגובה בונה! תפתחו בגדול. ~המשך בקרוב~
שבת שלום ../images/Emo9.gif יאייי שדח"ם כל כך הייתי צריכה אותו P: המשכתי אותה, שיניתי את הפלטה לשיער, בייס שלי D: על פי תמונה. תגובה למגיבה ^____^ אני ממש זקוקה לתגובה בונה! תפתחו בגדול. ~המשך בקרוב~
S shmeksit New member 1/9/06 #31 >> אל תתיחסו לקטע בשיער בצבע טורכיז, זה בטעות, כשאני אמשיך אני כבר אשלח את זה בצבע שחור.. אויי זה כזה גוש מכוער;;
>> אל תתיחסו לקטע בשיער בצבע טורכיז, זה בטעות, כשאני אמשיך אני כבר אשלח את זה בצבע שחור.. אויי זה כזה גוש מכוער;;
M M o o M o o New member 2/9/06 #54 ../images/Emo99.gifהה. ממש יפה3>, רק לדעתי כדאי שתצלילי את השיער יותר ריאליסטי, כי צורה שלו והדולי בכלליות היא דיי ריאליסטית כזו.:]
../images/Emo99.gifהה. ממש יפה3>, רק לדעתי כדאי שתצלילי את השיער יותר ריאליסטי, כי צורה שלו והדולי בכלליות היא דיי ריאליסטית כזו.:]