../images/Emo163.gifתגובה ^^ ודי בונה OO
שיער לדעתי תחזקי את הצבע של השביל (עשיתי לך בכחול) כי המקום הזה הכי עמוק, וכו' בכתום- עשית את צורת השיער לא כל כך הגיונית. תלכי ותסתכלי במראה ותנסי שעות לעשות את השיער ככה ולא תצליחי. לכן אני מציעה שתשני כמו שעשיתי בכתום בערך ^^ הסגול- לדעתי תעשי את הקוקו יותר ארוך, זה יוסיף ^.^ (ככה נאי חושבת
) בירוק, לא יודעת כשפתחתי בגדול, משהו נראה שם טיפה עקום, תתקני את זה טיפה ^^ המ.. גבות בצבע השיער
. הצללת על >< חולצת השמלה בחזה- מכוון שהשיער שעשיתי הסתיר את ההערות שלי [
] עשיתי את זה שוב בצד הימני
קפלי המתיחה- תעשי אותם יותר קצרים. ככה החזה יראה פחות מבולגן. חוץ מזה שהקטע המתוך זה בעצם, ההפרד בין שני הציצים
אז אין צורך לעשות את זה יותר מתוך. ירוק וירקרק- אם את רוצה לעשות קו שעובר על כך החזה (כמו הירקרק) אז לדעתי תעשי את זה צבע כהה (ירוק) ואז כמו שאני עשיתי בירקרק. עדיף גם שהקו בירקרק יהיה באותה שורת פיקסל
הקפלים- אותו דבר כמו שהסברתי לך בחזה. קודם כל תעשי את זה קצר בצבע הכהה (כמו הירוק) ואז תמשיכי את הכפל בצבע טיפה פחות כהה. (כמו הירקרק) וגם, על תעשי את הקפלים לכל רוחב החולצה
הורוד זה האור שבקפלים. כפי שאת רואה המשכתי את הקטע של "החולצה" טיפה יותר למעטה עם עוד קפל. לדעתי זה עדיך כך ^.^ החצאית בשמלה את עשית את האור בשני חלקים, לא כל כך הגיוני. האור מתחיל מלמעטה בדרך כלל. כמו האדום שעשיתי, וכתוספת הכחול יהיה צבע טיפה פחות בהיר. בסגול- הייתי מציע לך להוריד את המקומות אור האלו. ואם את רוצה לעשות אותם תעשי אותם בגוון כמו ה"כחול" שעשיתי לך (כלומר שיהיה טיפה פחות בהיר) בגול בהיר- (בצד) עשית שם עוד קפל, ולא הצללת. דווקא אותו צריך להצליל מאד. תוסיפי שם טיפה אור בבקשה דברים למניהם- הצללות על. תצלילי את הרשתות גם! בתכלת- לא יודעת למה עשית את זה אבל בין הידיים לגוף היה צבע אפור
תמחקי.... זהו ^^ אני מקווה שתביני, תתקני והעיקר לא תעלבי