שד"חםםםם

shmeksit

New member
../images/Emo99.gif

כמו שאמרו לך תקצרי את הצאוור. בקובץ הראתי לך איפה את צריכה לעבות את הידיים, ובחזה שלה תעשי איפה שמסומן באדום את הצבע השני בבפלטה. בכפות רגליים הבאתי לך דוגמא מבייס שלי כי לא ידעתי איך להסביר לך. תנסי קצת לקצר את הרגליים, הם נורראאא ארוכות וזה ממש מוזר... אממ זיהו. והוא ממש חמוד ^^ אגב, תתחברי למסינג'ר!

morusha

New member
תודהההה!!

רק עכשיו ראיתי שהגבת לי
את הצוואר קיצרתי. בחזה ניסיתי לעשות את הצבע השני בפלטה אבל לפי דעתי זה לא יוצא יפה אז אני משאירה את זה ככה. את כפות הרגליים עוד לא ניסיתי לשנות אז אני אנסה. ובקשר לרגליים אני יודעת שהן ארוכות! הן בכוונה ככה.. אבל אולי בכל זאת אני אקצר אותן מעט.. לאדעת.. אממ..זהו..תודה!

ינקיפנק

New member
יאי! שדח"םםםם!!DDDD:

הוא כזה ראר---------------------> האם הוא היה אמיתי הייתי מתחתנת איתו. בייס פרפקט פלסטיק.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif איזה יפה ../images/Emo99.gif

ההצללה במכנסיים קצת גושית... הורד

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifממ...הוא יאמי^^../images/Emo99.gif.

אפשר להתמזמז איתו?;; אוקיי. ולעיקר
:
-בחולצה אני לא רואה את ההצללה. כי המחשב שלי דפוק. ~אזאניאדלגעלזה~.
מכנסיים- לדעתי תעשי הבדלי גוונים יותר קטנים, ככה זה עושה את זה זוהר מדי ופחות ריאליסטי. וגם יש יותר מדי קפלים..גם לי יש את הבעייה של יותר מדי קפלים
.
שיער-השיער מעולה^^.
נעליים[או מה שנשאר מהן.]- הצללה קצת גושית. אני גרועה בנעליים אז אני לא יכולה לייעץ לך שומדבר
>>>>><<<<<.
הוורד מדהים!! והאו, אולי תעשי טיוט לוורד?XD
. ובכלל, ממש אהבתי את הרעיון שהדול[י?] הוא שחור/אפור/לבן והוורד האדום כזה לא יודעת אני אוהבת את זה^0^.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif^0^

לפי ציור שלי, בייס מרום4סקווט. מרוצה רק מהחצאית>< לא גמור וזה:p תגובה למגיבה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלאלא, לא לירות בך.

את מותק, חבל שתמותי בגיל צעיר
. טנקיו בייב^^
. ~מדברתאיתךבמסנג'ר~D:

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif וואו../images/Emo99.gif

זה יצא מאוד יפה
ההצללה יפהפייה

למעלה