שד"חםםםם

../images/Emo66.gifחמודה^^

אין הרבה מה לשפר, בעצם. בגופיה אני חושבת שיש יותר מדי אור ופחות מדי צל... השיער ממש יפה והנעלי בית חמודות^^

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif איזה חאמודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מסכימה עם סמיילית 2 בקשר לאור ולצד בגופייה השיער

../images/Emo221.gif :O הנעליים

הן מקוריות וממש יפות
אבל הדולי קצת ריקה כזאת.. אולי תוסיפי לה ביריות

shmeksit

New member
איזה חחאאמוודהה../images/Emo99.gif

הנעלים והשיער והכל ממש יפה! מסכימה עם ז'אן, תנסי ביריות ^^ ממש אהבתי!! ^_^

Miss Naama

New member
היא כזוכזו יפה ../images/Emo9.gif ממש אהבתי.

העיצוב ממש מתוק, ואני חולה על הבייס הזה ;; והבייס מ-24meo, לא? ;;

sillyputty

New member
../images/Emo12.gif. תודה רבה לכולכן^_^! ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

{אבל מזה ביריות? ><
}

o0Invisible0o

New member
כזהכזה שיש מסביב לירך..

אה, אין לי כוח להשקיע בתמונה.
ראית בחברים את הפרק שכולן לבשו שמלות כלה? אז אחרי שמוניקה התקשתה להפרד משלה..היא השאירה בירית על הירך.
נו מה שתמיייייייד מוסיפים כשמציירים דולי בתחתונים [לא בגד ים =.="] הבנת?

ינקיפנק

New member
עוד תגובית בונית!

טוב: שיער- לכל שיער יש נפח, אני לא מאמינה ששיער יכול להיות צמוד לקרקפת באופן כזה*0*, ולכן צריך לצאת כמה פיקסלס ממסגרת הראש, ולתת לשיער נפח הוגן.. וגם, מצח יש לכולם, השיער שציירת הוא טיפ טיפה קרוב מידי לגבות, תרימי אותו קצת, שיהיה מקום למצח. חולצה- לא הצללת את הלמעלה של החזה!! לא לשכוח, זה מאוד חשוב! צבעתי לך בשחור איפה שיש כהה ובלבן איפה שיש בהיר, זה יעזור לך! מכנס- שכחת קפלקפלים!!, סימנתי לך! הדולי מאוד נחמדה! הנעליים יפות!

../images/Emo66.gifתודה על התגובה../images/Emo13.gif

אני אנסה לתקן. תגידי, אם במציאות אין לי כפלים במכנסיים, אני אני חייבת לצייר אותם בדולי? כי אינלי כוח לזה
...
העצלנות הורגת

sillyputty

New member
מסכימה עם ינקיפנק.. ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אני יודעת שאת לא ממש אוהבת קפלים><; אבל באמת לא הגיוני שבמיכנסיים יהיו כל כך מעט קפלים.. סימנתי בקובץ איפה לדעתי צריכים להיות כפלים ואיפה צריך להיות מואר.., וממליצה לך להוריד קווי מיתאר..:] זהו.. ניראה לי שתגובה הזאת דיי מיותרת
..

shanchan

New member
זוכרים אותה?

הנה היא עם חולצה D: אני לא ממש מרוצה מהחולצה, אבל אולי זאת רק אני :/ בייס מthe H word.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif אני זוכרת אותה ../images/Emo99.gif

איזה יפע
החולהצ הכי שמאלית |מואהב| השיער מדהים!!!

למעלה