שד"חםםםם

שדח"םDDD:

ראשונה?
הדולי לדמב"ו[: בייס מוויוקיז פלייס פלטות אופיר הביאה בדמבו"D: די מרוצה.

זאת FOBgirl, החלטתי לשנות כינוי

אחרי שאני לא ככ אוהבת את FallOutBoy כבר. וגם כי זה נשמע כאילו אני ילדת פוביות שמפחדת מכל דברOo

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifיפה^^../images/Emo99.gif

חולצה: ההצללה טובה, רק "תעריכי" את 3 הגוונים האחרונים..ניסיתי להראות לך בקובץ.
חצאית: אני ממש גרועה בהצללת חצאיות כאלה, ניסיתי להראות לך~משו~>.<
.
נעל: ניסיתי נו;.; תגדילי בצייר אולי תביני מה עשיתי שם><
.
גרביים: על עיקרון החולצה למען האמת.><. רחמי עלי רק קמתי
.
שיער: כרגע אני חצי עיוורת אז אני אגיב לך עלחיו אחרכךXP.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gifאוקיי../images/Emo178.gif

בבקשה:
שיער
הצודה של השיער מאוד יפה רק ההצללה מבולגנת הכנתי לך טיוטוריאל איך לדעתי זה צריך להיות מוצלל את לא חייבת לעשות קופי אותו הדבר את ההצללה אבל ככה קצת להסתכל ולנסות להצליל
חולצה
אותו הדבר כמו בשיער ההצללה קצת מבולגנת אבל הקווי מתאר מעולים
הכנתי לך טיוטוריאל שאת יכולה להיעזר בו עוד פעם, אל תעתיקי קופי, תעשי את זה בצורה משלך
חצאית
מ-ד-ה-י-מ-ה הקווי מתאר יפהפייה ההצללה מאוד טובה
נעליים
הנעליים מוצללות נהדר והקווי מתאר מאוד יפים
אביזרים
השרשרת מאוד יפה אהבתי
החגורה גם..יפה, מוצללת טוב הגרביים, עוד פעם ההצללה טיפה מבולגנת הכנתי לך טיוטוריאל שאת יכוהל להיעזר בו לא להעתיק קופי
בכלליות
הדולי מאוד יפה את ממש מוכשרת רק ההצללות קצת מבולגנות אני מקוהה שאת לא נעלבת מהתגובה, זה רק כדי לעזור ו..אני מחכה לתיקון כי זה ממש יפה
רק שאני לא אשכח את הקובץ

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

תודהתודהתודה^^ ממ בקשר להצללות: בשיער- עשיתי בכוונה מפוזר כזה, אני לא אוהבת סימטריות
בגרביים- בגרב היותר ארוכה, רגל שמאל- יש קמטים בגרב וזה לא נראה הגיוני אם היא תהיה הצללה ישרה זה לא יראה הגיוני
כנ"ל לגבי החולצה. תודהה
מבטיחה לתקן
את כזאת חמודה>< מה המסן שלך?O:

shmeksit

New member
../images/Emo99.gif

טוב אין מה להוסיף על התגובותבונות שהביאו לך ^^

o0Invisible0o

New member
הוו..התחדשי על הכינוי.^^

אני ממש אוהבת את השרשרת והחצאית!!
וגם הנעליים ממש טובות.
בקשר לשיער והתגובה שנתנו לך עליו, אני מסכימה איתה. כאילו בערך. אני מבינה את הרצון בהצללה מבולגנת ולא סימטרית בשיער, ולכן את לא צריכה לעשות בדיוק כמו שעשו לך..רק להיעזר קצת, לדעתי תוכלי ללמוד מזה.
ואם את לא רוצה, אז ממליצה להוסיף ברק לשיער הקיים, לקצר את הפוני [מסכנה, גם משקפיים וגם השיער מסתיר לה את העיניים?
] ולהוסיף שיער בעורף..כי ככה זה נראה כאילו יש לה שיער רק מקדימה..
החולצה חמודה, אבל כמו שהדגימו לך בשתי הצללות של בנות שונות, פשוט תאריכי קצת את הקפלים פנימה אל הבטן..
הגרביים גם הסבירו לך..ולדעתי, למרות שזה לא ריאלי משו, כדאי לך לעשות גרב אחד ללא קפלים בכלל..כי זה ציור, והרעיון הוא רק להראות שגרב אחד מתוח ישר והשני מקופל, לא? עכשיו הקפלים הקטנים והריאלים האלה בגרב המתוח, סתם מפריעים להצללה לדעתי..ולהעברת הנקודה. אבל כמובן, לשיקולך.
דולי חמודה, בהחלט רואים שיפור!!

polbblop

New member
../images/Emo175.gif גם אני! גם אני!

בייס מהאש. רק מכנס וחולצה בינתיים. שיער, נעליים ואביזרים בפוטנציה.
פשוט היה לי ממש חשוב לתפוס מקום טוב... הממ... למרות שאני חדשה.. תגובות, בבקשה? ואם אפשר, בונות.

ינקיפנק

New member
תגובית בונה^^

חולצה: החולצה מאוד יפה, רק שהבדלי הצבעים בפלטה שבחרת קטנים מידי. הקפלים לא ממש מסידרים בצורה הנכונה, בקובץ הסבר.. מכנס: מהזה הפלטות האלו?? פה יש גם הבדלי צבעים קטנים... שמתי לך פלטות בקובץ, תנסי איתן! קרדיט בקובץ.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gifרק רוצה להוסיף..

שבשיל התחלה, מאוד קשה להצליל גם בשחור וגם בלבן..אז עוד שניהם באותה הדולי.
זו התאבדות!! ממליצה להתחיל עם -צבעים- ואח"כ להצצלות היותר מסובכות. וכמו שהוסכם מעלי, הבדלי גוונים..שיראו הצללה!!
לא לפחד.^^

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

מה מסובך יותר בשחור ולבן מצבעים? ו... לא'דעת, על המחשב שלי רואים את ההצללה.
נמ. לאמשנה... אשנה אותה.
תודה על התגובות, כלמקרה.

Wandering Star

New member
קשה למצוא פלטות מוצלחות

בצבעים האלה וקשה מאוד בתור התחלה לעשות משהו לבן או שחור שלא יוצא אפור/ חסר הצללה (למראית העין, כן?)/ עם הבדלים גדולים מדי. ורוד וצהוב לטעמי הם הצבעים הקלים ביותר

polbblop

New member
המ..

המ... פעם הכנתי דוליז. לפני איזה שנה, שנתיים... ועכשיו הגעתי במקרה לפורום, ונכנסה בי שוב הרוח. ככה שאני לא עד כדי כך מתחילה.. [למרות שהדולי שלי נראית ככה.
]

למעלה