שדח"ם.

InvisibleTouch

New member
שדח"ם.../images/Emo110.gif

-להודעה ראשית. -אחת בלבד. אתן קוראות נכון, צריך להשתולל מדי פעם.

shanchan

New member
רציתי לשים את הטרום-בובות למיס

פורומדוליז, אבל אז עשיתי איזו סקיצה כזאת לתחפושת של חברה שלי. מרוח קצת בפוטופילטר כדי לתת לזה מראה שהתופרת תצליח להבין
בייס מDHF [למרות שלא צריך P:] אה ואין לה שיער. אולי אני אעשה :)

TheWingedPig

New member
אה...../images/Emo9.gif

החלום שלי, נראה לי, כמו לכל אחת שיש בליבה ילדה קטנה, זה תחפושת של שמלה ארוכה עתיקה כזאת..מה, לא? :) וואו, תופרת, עוד אחת שמשקיעה המון בתחפושות?...בטח ייצא יקר..תופרות לא זולות בימינו... איזה בד זה? (נראה כמו קטיפה) יהיו לזה קישוטים, או שזה יהיה שחור חלק?

shanchan

New member
זה בד חלק מהגמישים יותר.

והתופרת היא חברה של סבתא שלה או משהו כזה, ככה שיוצא לה זול יותר. :) האמת היא שהצעתי לה להוסיף קישוטים, כפתורים או משהו שיוסיף עוד עניין אבל היא רצתה אותה ככה, שחורה פשוטה. האמת היא שממש רציתי השנה שמלה ויקטוריאנית וכובע צילינדר, אולי גם כפפות עדינות כאלה על הידיים. אבל מלרצות ועד להשיג (מה שיעלה מעל 1000 שקל לפי דעתי
) יש הבדל די גדול. :/

TheWingedPig

New member
איזה כיף שלסבתות יש חברות, לא ? D:

אני מכירה את זה, שיגעתי את סבתא שלי, בזמנו, לתפור לי דברים לפורים...בכיתה ט' הכרחתי אותה לתפור קפוצ'ון רחב לגלימה, ושנה אחרי זה היא תפרה לי טוניקה מבד דמוי משי (בעיצוב שלי), לתחפושת שלי של אלף, וגם היה לזה זוג כפפות קטיפה תואמות... כמובן שבתיכון הדפוק שלי אף אחד לא הבין למה התחפשתי (הבעיה התמידית שלי עם התחפושות...אנשים ממש לא קוראים בימינו...). אני חושבת שהכי קרוב היה פיטר פן ורובין הוד...וזה היה מאוד מייאש, כי תכננתי את התחפושות שלי ממש בקפדנות, וגם הרבה זמן לפני החג... תמיד תהיתי אם יש מקומות של תחפושות להשכרה (אבל באמת שוות כאלה, כמו השמלה הויקטוריאנית שהזכרת...), או אולי מכירה של תלבושות ישנות, כמו בתיאטרון...כי מה שמוכרים בחנויות צעצועים עכשיו, זה כ"כ בעעעע...הכול פלסטיק מגעיל כזה, בדים זולים ופשוטים....חוסר השקעה נוראי. רק היום הלכתי לחפש לי פאה, והכול כזה דוחה, אין ממה לבחור..טוב, אולי המצב בחנויות ישתפר עוד שבוע...

shanchan

New member
בהחלט כיף ../images/Emo3.gif

שמת גם אוזניים חוץ מהתלבושת? כי אם כן חייבים היו להבין.. אבל גם אם לא זאת נשמעת תחפושת מגניבה ויפה כזאת. בטוח שיש מקומות כאלה, הבעיה היא למצוא אותם ולמצוא כסף כדי לקנות/ להשכיר אותם. האמת שתמיד רציתי לבקר בחנות כזאת, אפילו סתם למדוד בלי לקנות. כ"כ נכון מה שאמרת על החנויות, כי תחפושות הפכו להיות משהו פלסטיקי ממוסחר במקום להיות יצירתי ומגניב. ככה יוצא שלכולם יש את אותם תחפושות בשינוי אביזרים ואיפור (ולפעמים גם זה לא..) המצב לא ישתפר, ככה זה תמיד בפורים.. :/ ובקשר לפאות- יש חנויות פאות, אבל זה עולה קצת יותר מה-30 שקל של הפאות מפלסטיק..

TheWingedPig

New member
לא..

לא מצאתי אוזניים... :( לחברה שלי היו לפני כמה שנים, אבל היא זרקה אותן (???!!! מי זורק אוזני אלף????) מה גם שהן היו דיי גדולות, יותר אוזני אורקים....אחח...עזבי, הבית ספר שלי היה כ"כ מלא באנשים דפוקים, אף אחד לא היה מבין בכל מקרה... (וזה אחרי כמה שנים של תחפושות טובות ומקוריות...אלף, דמות מ"רומח הדרקון", פרודו...וכלום...) גם אני הייתי מתה לבקר באיזו חנות של תלבושות אמיתיות...אההה...יצא לי לראות כמה שמלות חמדמדות בסנטר, בת"א, אבל המבחר שם דיי קטן, ובגלל שזה חנות גותית, היה שם יותר וייניל ועור, מאשר ה"דבר האמיתי"...(נו, הזלתי קצת ריר...בכל זאת, היה קצת מלמלות וכאלה..) אה, כן, יש מספיק חנויות של פיאות באזורים שלי (יש הרבה דתיים), אבל שם זה בטוח עולה לפחות 100... אני אעבור בחנויות צעצועים היום או בימים הקרובים, מקווה שהמבחר השתפר...

סוויטפיקס(זה הרגל;;)

הוספתי שיער,שיניתי צבע עיניים ועיגלתי את החצאית. למיס פורום

J Lafferty girl

New member
יפהפה../images/Emo99.gif

אממ לא יודעת אם זה בסדר מבחינת היגיון - אבל הקפלים בחצאית נראים לי ישרים מדי.. לי זה נראה מוזר בעיניים. שוב - ממש אהבתי את הרעיון
הצבע של השיער נראה לי קצת לא קשור.. כאילו כי השמלה היא עדינה יותר וקלאסית והשיער צעקני כזה..אבל זה יפה
והפרח יפפה כ"כ
נו, היא מושלמת כזאת.. ואיזה נעליים את מתכוונת לעשות לה?

LudaGirl

New member
מאוד יפהיפה (איך כותבים את המילה?)

ממש. השיער מדהיייייים

TheWingedPig

New member
ממש יפה

רק תעגלי את הפס של הסרט בשיער, הוא ישר מדי. אהבתי את השיער :)

LudaGirl

New member
מאאאאריייייס דולס האוס

מיס פורום דוליז. ההתחלה התחלה. השיער לא גמור. כלום לא גמור. תגובות ראשוניות?

Akisame

New member
החיבור בין המגפיים למכנסיים קצת

מפריע לי. ><" כלומר, המכנסיים שחורים והמגפיים שחורים, בלי שום משהו שמראה שהם שם. אולי משהו ממש בהתחלה שלהם, בנקודת המפגש עם המכנסיים יהיה חמוד. ^^ חשבתי שהדפסים אמורים ללכת לפי הכפלים, כי לי זה לא ממש נראה ככה >< והשיער? מדהים. רק הגוון הכהה בין הקבוצות קצת הפריע לי. לדעתי, הוא יותר מדי כהה. ><" חוץ מזה, הדולי מדהימה. אני גם רוצה לצייר ככה. *בוכה*

למעלה