שדח"ם.

TheWingedPig

New member
הרעיון נחמד :)

חסר קצת שיער ליד האוזן, בפיאות הלחיים, וקו השיער במצח מאוד נמוך, כמעט מתחבר עם הגבות. כדאי להעלות את קו השיער בכמה פיקסלים, ולהגדיל את המצח. (אני מבינה שיש חלק מהשיער שפשוט נופל על מצח, אבל הנקודה ממנה יוצאים הקצוות, המיקום שלה נמוך מעט) בקשר לחיבור בין המכנסיים למגפיים, אם את לא רוצה להבהיר טיפה את הפלטה של אחד מהם, אולי אפשר להוסיף איזה קישוט בולט בחלק הכי עליון של המגפיים. ואני מניחה שאת הולכת לאבזר אותה עוד? :)

LudaGirl

New member
ברור

המגפיים זה רק סקץ' ראשוני. וגם אני ממש לא מרוצה מהם. יש בצד רעיון למן קישוט למגף, אבל אני לא מרוצה כ"כ. בקשר לשיער, סבבה, קלטתי. תודה :)

TheWingedPig

New member
לתחרות בבלו ריבון

ממש התמכרתי לתחרויות שם, הא? P: טוב, בייס מ"היסטוריקל דולס", אני לא יכולה בלי לתת קרדיט... ככול שאני מביטה בה יותר, אני אוהבת אותה פחות..נו, שיהיה.. אני חושבת שאם הייתי עושה אותה מחדש, הייתי בוחרת בצבעים יותר בוהקים ,אבל שלחתי אותה כבר.

רחלי03

New member
דולקאט.

וכמובן, למיס פורום- בבגדי יום יום. פלטה של השיער שלי.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהשיער ממש יפה../images/Emo99.gif

[אפשר לאמץ את הפלטה, אגב? P:] הסוודר ממש יפה, אבל לא אהבתי את הפלטה..הצבע הירוק הספציפי הזה לא מעורר בי הרגשה נעימה, והוא גם לא מתחבר לדוגמא האדומה שעליו ולשאר הלבוש. לדעתי אם תשני את הצבע לבז'/חום בהיר זה יהיה יפה יותר. או אפילו לשנות את הסוודר עצמו לאדום ואת הדוגמא לבז'/חום בהיר. או כל שילוב אחר של צבעים. השפיץ בנעליים קצת מעוות. הייתי מעגלת קצת את קווי המתאר, איכשהו
ההצללות שלך ממש יפות :]]

רחלי03

New member
תודה../images/Emo140.gifלקחתי לליבי...

שיניתי לגמרי את הצבע של החולצה (אחרי מילניו הדפסים מוזרים שניסיתי...) ואני יותר אוהבת אותה ככה. עיגלתי את הנעליים, כי הגעתי למקסנה שאני לא מצליחה לעשות לה שפיץ נורמלי
מה דעתך??

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif אולי זה יהיה למיס הפורום

אבל בינתיים יש לי רק את זה.. ודווקא אני ארשום אזכור בייס - אי קנדי

למעלה