שדח"ם

Stinki Winki

New member
לפי מה שכתבת נעלמו 20 הודעות../images/Emo6.gif

ופעם היו שרשורים שהגיעו ל-300 הודעות ויותר.

S t i v a

New member
סתם קישקוש../images/Emo4.gif

ואממ איך לעזאזל אני עושה נקודות אור?

roni727

New member
LOL

בגלל שהגאונה מגדילה את הבובה XD סתיו יש לך בצד כזה מין זכוכית מגדלת תלחצי עליה ולמטה יש לך מספר הגדלות.. שמונה עדיף.. קיצר פשוט תלחצי איפה שאת רוצה שזה יגדיל על הבובה... והיא חמודה אבל אין הצללות.. כדאי לך להיעזר בהסברים או להסתכל על דוליז של מקצועניות ולנסות להבין את השיטה :]

S t i v a

New member
אני יודעת אבלאבל

אם אני אעשה בזכוכית מגדלת, יהיה לי נורא נורא לא נוח לעבוד עם הבייס. כמעט ולא הצלחתי. ולא עשיתי הצללה כי אין לי מושג איך D: וגם לא נקודות אור D: (מה אני מתגאה? O.ם הטמטום הורג אותי.) ותודה בכל אופן D:

../images/Emo6.gifדוליז הראשונה שלי =]

אני יודעת שיש הרבה מה לתקן אבל זה הדוליז הראשונה שלי בבקשה תבקרו אותי בטוב וברע כי אני רוצה להצליח! =] =]

הדוליז הראשונה שלי

אני חדשה פה וזאת הפעם הראשונה בחיי שאני עושה דבר כזה אבל אודות לזוהר(זוהרינה) הצלחתי לעשות משהו חביב אז בבקשה תעבריו עלי ביקורות באש ובמים חחח אני חייבת ביקורות רעות וטבות כדי להצליח לא? =] תודה מראש גאיה הבייס מהפורום(אין לי מושג מאיזה אתר לקחו אותו ! )

זוהרינה

New member
זכויות יוצרים?

היית צריכה לומר שהבייס מאנגי צ'אן, ולמה פירסמת פעמיים? ויצא לך ממש טוב לראשונה, אני רואה שהטיוטים עזרו
ותקצרי לה את הרגליים במגפיים.

חדשה P:

די פשוטה, אבל אהבתי אותה^^ משהו לא בסדר בשיער ס...ס בייס מאפיצ'ו.. מקווה לתגובות בונות^^

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifהיא ממש יפה לדעתי

השיער קצת מוזר...אוליי כי הוא נמוך מידי.. זה מזכיר לי את השיטה הישנה שלי לשיער...אבל הכל ביחד יצא מאוד יפה

דולי חדשה

בבקשה תגידו לי ביקורות עליה! אני יודעת שאין לה נעלים כי אין לי כוח עכשיו לעשות ואני רוצה לדעת מה לשפר לפעם הבאה! =] =] =] =] !!! תודה רבה מראש הביס בא מהפורום של הביסים של פורום תפוז שליטה =] =] =] =[]= חח..:)

S t i v a

New member
יפה מאוד, רק משהו אחד-

אממ..לא הגיוני שהחצאית תהיה כזו ישרה ומרובעת..נסי לעגל אותה או לעשות לה צורה מסוימת, תעשי קפלים או טוטו, לא יודעת P: פשוט שלא תהיה כזו ישרה, כי זה לא ריאליסטי. אבל בסך הכל יפה מאוד..אהבתי את החולצה:))

למעלה