שדח"ם

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gifאני נניח פרסית, ולא אכפת לי

שצוחקים, זה מצחיק וזה בצחוק.
כולם צוחקים על כולם, זה לא שאנחנו שונאות רוסים או משו!
כאילו, גזענים? מה?>< נסחפת קצת, לא?

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifאני בטוחה שזה היה סתם

בצחוק.... אני אוקראינית(כן יש הבדל בין רוסיה לאוקראינית!)..וזה לא מפריעי במיוחד.......כי תודי שזה באמת נשמע מצחיק דברים כאלה....אני בעצמי צחקתי קצת..

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת במיוחד את השיער
הוא מזכיר לי את הסגנון של pixnside, שאני ממש אוהבת^^

roni727

New member
דווקא בשביל הדולי הזאת

הסתכלתי על אחד השיערות המדהימים של .. e candy אבל לא העתקתי או משהו עיניינה אותי השיטה של האור שבא מצד ימין וכל השיער מושפע מכך D= ותודה ^^

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifהאאא !!!אההה!!!../images/Emo2.gif

לא רוצה! היא יפה מידי! תתקני את זה!

אני מעלה דולי שהכנתי עכשיו...::

הבייס הוא מאתר עיצובים שאני לא יודעת איך קוראים לו או מה הכתובת.. סורי.. אני אשמח לקבל עצות ותגובות על הולי...

נׁעה

New member
אז ככה:

1. מותר לפרסם רק דולי אחת לשדח"ם. בד"כ זה כתוב בהודעה הראשית של השדח"ם, העפם זה לא היה כתוב, אז אולי לא ידעת, אבל מעכשיו תדעי. דולי אחת לשדח"ם. 2. אזכור בייס חובה! בלי הנחות ובלי תירוצים! אם את לא יודעת מאיפה הבייס - תבררי! אם אין לך איפה לברר - תשאלי בשעוו"ה! אנחנו כל הזמן מדגישות את זה, אני יודעת שזה לא תמיד הכי נוח אבל אני בטוחה שאם מישהו היה מציג משהו שהשקעת בו הרבה ולא היה נותן לך קרדיט זה היה מפריע לך, ככה זה בדיוק עם אותם היוצרים של הבייסים האלו. אזכור בייס חובה. ורק שיהיה ברור - לא באתי לתקוף, באתי רק להסביר את החוקים, בצורה ידידותית ככל האפשר, ואני מתנצלת אם זה נשמע תקיף.

חמוד מאוד,אבל את עושה אותה טעות

כמו שאני עשיתי: את צובעת לפי צבע הגוף בכל חלק,וזה לא נכון. אני מציעה לך את את יודעת אנגלית די טוב,להכנס לאתר Xanndorra ושם יש טוריאלים גם לצייר והם מצוינים (עובדה שניא השתמשתי בהם עכשיו לזאתי עם הג'ינס והגופיה והיא יצאה די חמודה)

טוב..דוליז פחות או יותר ראשונה שלי

ראשונה מבחינה מקצועית. (וגם זה בערך) אני אסביר אותה: בחולצה נראית במבט ראשון קצת מוזרה,אבל הדבר הצהוב הבהיר שבאמצע זה כמו מין עשן שכזה. את הג'ינס,אני עשיתי בעזרת טוטריאל של קסנדורה או איך שלא קוראים לזה,אבל עשיתי בגודל הרצוי,וגם את הקיפולים הוספתי בעצמי. את הנעליים עשיתי לבד,וכך גם את הצמיד (רואים..) ואת השיער גם כן עם טוטריאל.. אני אשמח לביקורות בונות. קרדיטים: בייס-אפיצ'ו טוטריאלים-Xanndorra

עשיתי עוד בובה בשביל הבגדים

בעיקר החצאית,שהמוטיב שלה הוא שקיעה. חשבתי עליה כשהלכתי לחוג,אבל ראיתי אותה קצת אחרת בדמיון..לא נורא.

Stinki Winki

New member
מותר רק דולי אחת לשרשור../images/Emo13.gif

ואת צריכה לכתוב מאיפה הבייס של הדולי.

roni727

New member
אסור להגיב על 2 בובות

על הראשונה שפרסמת בשרשור הגיבו ועל זאת אי אפשר בגלל שצריך רק דולי אחת לשדח"ם יש מבינה?

בסדר. אין בעיות,אבל על הראשונה לא

הגיבו ועבדתי עליה כמה שעות טובות אתמול בלילה..בערך מעשר עד אחת.. ולמה לא פתחו אבל עדיין שדח"ם חדש?

Stinki Winki

New member
המנהלות לא כל היום יושבות ליד המחשב

ולכן עובר זמן בין שדח"ם לשדח"ם עד שאחת מהמנהלות/אדומות פותחת. היום הן לא בבית כי יש מפגש פורום.

LudaGirl

New member
זה השרשור הכי ארוך בעולם!!!

זה לא רע אבל פשוט רציתי לציין את זה. לפני יומיים או אולי אתמול נכנסתי לפורום ובשרשור היו משהו כמו 150 הודעות אז הייתי עייפה ואמרתי, אין לי כוח להגיב לכולן אני כבר אגיב בשרשור הבא. וסתם הסתכלתי על הבובות. ואז אני באה היום ורואה 130 הודעות יותר, ואמרתי פאאאק יקח לי שעתיים להגיב לכולן. וזה לא יפה להגיב לאחת ולכולן לא. אז בקיצור תגובה כללית, לכולן פה יש בובות ממש יפות. באמת, ואני תמיד אומרת את זה. אני אפילו לא אעלה בובה כי זה לא יפה, אבל באמת ראיתי את של כולן והן ממש מעולות.

למעלה