שדח"ם

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo99.gif

תנסי אולי להוסיף גוון יותר ככה בחולצה, אני עדיין לא הבנתי מה זאת התחרות של יעל ><

הדולי ממש יפה:}

בשיער תעשי את הברק באותו גובה,הבנת למה אני מתכוונת? כאילו ליד השביל תעשי גוונים כההים ונמוך יותר את הברק..

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifהרבה יותר טוב ../images/Emo13.gif

ואפשר קצת יותר הסבר על התחרות? ><

roni727

New member
תודה D=

נמנמנמנמ מישהו נתן קישור לתחרות שלה... משם אני הגעתי :] הנושא אמור להיות בעמ' 2 בערך..

Arisu

New member
הצעות לתיקון

בכללי, הבובה יפה ומושקעת. הקפלים טובים, אם כי בחולצה יש יותר מדי. יותר הצללה לציצי, בבקשה. הנעליים צוירו בצורה מעולה, על זה אין לי מילה. השיער זאת הבעיה. הוא מוצל ומושקע, רואים את זה אבל הוא יותר מדי "גדול" ו"קדסתי" בצד ימין, אני צודקת? והפוני לא נראה כמו פוני בכלל. תשני לו את הצורה או משהו..

roni727

New member
תודה על התגובה אבל...

אמ אין כזה דבר "יותר מידי כפלים" תסתכלי על החולצה שלך תראי כמה יש P: השיער בכוונה ככה :] ואם הפוני לא נראה בכלל כמו פוני איך זיהית שזה פוני? XD

Arisu

New member
מנסה להתחכם?

יש דבר כזה יותר מדי קפלים. בחולצה שלי אין כ''כ הרבה, שהם דווקא ככה ע''פ הסדר. הצללה לציצי, כמו שאמרתי. לא נראה לי שבסיס של לורלין הוא..שטוח. לא כפלים, קפלים. והפוני נראה כמו פרפר בהתחלה ואז ראיתי בהגדלה. בהגדלה זה בסדר, ב100% לא. מציעה לך לתקן.

roni727

New member
את בת 24?

ואת יושבת ומתווכחת עם בת 14 בפורום דוליז למה הדולי שלה לדעתך לא טובה? מעניין תשמעי לא בא לי לריב איתך, אם היית אומרת לי איך יכולתי לתקן אולי הייתי מבינה את הטעות :] אני רואה פוני, את רואה "לא נראה בכלל כמו פוני" אין מה לעשות... לכל אחד טעם שונה.. את לא יכולה להכריח לתקן דולי, במיוחד כשהצד השני לא מבין מה את רוצה מהחיים שלו.

Arisu

New member
אני לא בת 24.

אני בגילך, אני בת 14. ואני לא נגד כל העולם. לא אמרתי לך את זה בנימה של "לריב". אין לי כוח להסתכסך עם אנשים כאן. ולגבי ההערה של הרוסים- מישהי אחת צדקה שם, לי אישית זה לא נעים. מצטערת על "עוגמת הנפש" הרבה שגרמתי.

Stinki Winki

New member
סליחה על ההדחפות...:$

אבל שמתי לב שהרבה מההודעות שלך כאן נכתבו בעצבים... כאן לפחות הכותרת. אז מה שאני מנסה להגיד זה שלא צריך לקחת את זה בעצבים, היא לא חייבת לציית לכל תגובה שהיא מקבלת, כל העיניין הוא לא לפי נכון ולא נכון אלא דעה, ואם יוצרת הדולי רוצה, היא תקבל את הדעה הזו, ואם היא לא רוצה- היא לא תקבל אותה. הכל נכתב ברוח טובה.

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifהתוכן של ההודעה הבאה

מדובר במבטא רוסי כבד כבד למה את לשנוא בייסים קטנים
את לצייר דוליז מאוד יפה(יפה זכר)
אני לסגוד לדולי מושלם

roni727

New member
אני להודות לך מאוד

אבל אני עדיין לא לאהוב בייסים קטנים! ולמה לעזאזל לא לעבוד לי סמיילים של תפוז?!!?

Arisu

New member
סליחה?

זה פורום גזעני או מה? מי את בכלל שתצחקי על רוסים? זה כמו שאני לא צוחקת על כל הישראלים, תימנים ומרוקאים. מובן?

roni727

New member
וואו מאנשים כמוך פשוט צריך להתעלם.

את מחפשת סיבות לריב? טוב אני לא אגרר =] ~להלהלהלהלה~

אני חושבת שאת מגזימה!

היא רק אמרה שהיא לא רוצה שיצחקו על רוסים כי היא רוסיה,אני לא חושבת שאת היית מרגישה בנוח אם היית עולה לארץ כלשהי והיו צוחקים על זה שאת ישראלית...

roni727

New member
אבל לא צחקו עליה!

למה היא חושבת שכל העולם נגדה? ראית באיזה גישה היא פונה פה לאנשים =/

S t i v a

New member
חס וחלילה גזענים!

אנחנו שונאים את כולם באותה מידה D: סתם, סתם D:

למעלה