שדח"ם

ינקיפנק

New member
היי שדח"ם! באתי לביקור!

זה היה לפינה של לצייר אותה דולי על בייס אחד...שכחתי.. אז פה הבייס מאי קנדי!

shmeksit

New member
מדהימה ../images/Emo99.gif

יש לה יותר מידי ציצים :0 אוף אני צריכה שדח"ם חדש מתי ניפתח?

היי אתה..זאת אני הדולי הכוסיט שלך!

טוב נו שלי=]] בייס ממיסטיריוס בלו.. איך ההדפס ..? שער עפי טיוט של ליאל וקווי מתאר נסגדים שהיא עשתה לי=] תגובות בונות!

ינקיפנק

New member
טוב...תגובה בונה..

עושים אותה...אז אני עושה תגובית בונה, לא תגובה..
: שיער: הפלטה בטח לא ממש טובה, ולכן לא רואים ממש שם ברק, למעלה בראש, אז אולי קצת תעשי בהיר יותר שם, סימנתי לך בלבן, וכנ"ל בשיער המתנופף, שהצורה שלו יצא מהזה מגניב!. ואיפה שמסומן בצהוב, בליבללת לשיע רת'צורה, אז תעשי שם מין קוים בצבע כהה יותר, כדי שיראה מסודר. יד: מה זה על היד? העם זה צמיד? האם הוא יפה? איפה היא קנתה אותו? האם את מוכנה לגלות לי כדי שאני אפסיק לשאול שאלות מוזרות ודפוקות? גינס: הגינס ממש יפה, אבל תקחי צבע יותר בהיר ותעברי שם, איפה שלבן, כי ככה הוא נראה...אטום כזה.. פוו...איך הייתי?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifהיית טובה מאוד.../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

רק נמנ. כמה הערות ותוספות.
אני ממליצה להתחיל במחמאה על הדולי- הרבה יותר כיף להתחיל לקרוא ביקורת של מישהו על העבודה שלך..כשאתה קודם מציין מה היה טוב..
אוקיי?
"ואיפה שמסומן בצהוב, בליבללת לשיע רת'צורה, אז תעשי שם מין קוים בצבע כהה יותר, כדי שיראה מסודר." לדעתי זה לא שהיא בלבלה את הצורה.
ומה שהתכוונת זה שהיא תוסיף שם קבוצות, ואני מסכימה.^^ וגם..אמ. הוא פתאום מתנפח כזה..תעשי אותו קצת יותר בולט גם מעל לבליטה הזאת..אוקיי?
ובקשר לג'ינס.^^ במקום להוסיף עוד גוון..לדעתי. היא צריכה להצליל עם הגוון האחרון שקיים כבר, כמו שסימנת בלבן. ופשוט להשתמש יותר בגוונים הכהים בהצללה של הג'ינס.
והכל יסתדר. עוד גוון כבר יהיה יותר מדי לדעתי.
ההדפס יצא מאוד יפה.^^ ובכלל..הדולי.
ואמ. זה באמת..אמור להיות צמיד?
או כמה פיקסלים שוררים שהגיעו לשם בטעות..?
ונמנ.ינקיפנק..לא התכוונתי לבקר את התגובה שלך.
נו זה כי כבר שאלת "איך הייתי?"
ו..ו..הסכמתי איתך רק רציתי להוסיף כבר וזה.
מקווה שלא פגעתי.

ScOrPiO gIrL1

New member
פאק עם אבא שלי!../images/Emo46.gif

הוא והתוכנות הדפוקות שלו. דפק לי ת'איסי סופית בליאט!!!!!! בייס מ - יוניק דולז פלטות - מהדמב"ו אני אוהבת ת'שיער ות'חולצה(דרך אגב על החולצה ההדפס זה חתולי!
) תגובות בונות יהיה נחמד.........

היי תגובה+הדוליז שלי תגיבו כולם

פשוט 100ממת,לא הייתי הרבה זמן ובאתי לבקר והנה הדו"לע(הדוליז הצולעת שלי חח..)תגובות בונות יתקבלו בברכה רבה אממ השאר בדולעע

Effoliation

New member
../images/Emo26.gifממ../images/Emo36.gif

עכשיו אני.. חיחי מה אתם חושבים? עלוב למדיי אבל אני מתחילה :]

למעלה