שדח"ם

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהוא יפה ^___~ ../images/Emo99.gif

בכפלים הגדולים למטה בג'ינס,הייתי מציעה לך לעשות את שני הגוונים האחרונים בהצללה יותר ישרה P:

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifשקדי מרקDD:

בייס מאפיצ'וD: תיאור שליאל^^

shmeksit

New member
היא ממש מתוקה ../images/Emo99.gif

אבל אני לא אוהבת כאלה בייסים עם אוזניים מחודדות, לא יודעת אני לא מסתדרת איתם.. את יכולה להוסיף לה כפפות ^^

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifדי כבר../images/Emo7.gif לכי תתחבאי../images/Emo7.gif

כל כך וואו
הסוודר כל כך
[למה?
] במכנס, תוסיפי עוד גוון בין השני והשלישי, המעבר ביניהם חד מידי. או שהם פשוט תכהיי קצת את השלישי, במקום לדחוף עוד גוון.. והמחממ אוזניים. הוא הולך בצורה לא ממ נורמאלית? תעקמי את הצד השמאלי שלו כלפי הפנים. כ"כ כ"כ מדהים

shooroo

New member
../images/Emo99.gif

מדהים *O* ממ. התלתלים מאוד, ובכן, כאלה *O* נסיך בלונדיני מאגדה *O* וזה קצת לא מתאים לשאר הדולי..
|מגעילה
| אולי תנסי לעשות אותם יותר.. זורמים כאלה?
[הדגמה עלובה בצד ימין]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifקוראים לה ג'יין,

והיא הדמות שלי DDDDD: הכתב והפרפרים בתוכנות.משומה
בייס מILCK

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאת כל כך משתפרת../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

הערה היחידה שלי, בגרביים [או שמא, גרביונים?] אל תעשי הצללת כרית אלא גליל. אם את מבינה משו
אני מתכוונת שאל תצלילי את זה כמו ריבוע, אלא יוצר כמו גליל כזה..
טוב אני אעשה דוגמא

../images/Emo183.gifלאהD:

היא מדהימה
רק.. הפלטה האפורה מציקה לי.. קחי הבדלים קטני יותר או שתוסיפי עוד גוונים... השיער שלה דומה באופן מוזר לשיער שלי ברגע זה
רק יותר ארוך
מה אני עושה פה?! אנה! עופי לעשות הרצאה בלשון!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתיקון D:

דוגמא להצללת גליל?
בשבילי זה גליל

hadasusha

New member
נראה לי פשוט-

שהגוון של הקווי מתאר לא יהיה גם הגוון שאיתו המכנסיים והנעליים מצלילות על (הבנת?) אלא הגוון השני הכהה. ואז להוסיף עוד גוון בהיר או משו... כי הצללת גליל זה שמבחוץ (בצדדים לא למעלה ולמטה) זה הכי כהה וככל שמתקדמים לקדמת ה"גליל" הצבע מתבהר. ברגע שתחמת כביכול את הגרב עם הגוון של הקווי מתאר ונכנסת כלפי האמצע בגוון בהיר ובהיר יותר זו בעצם הצללת כרית. למרות שאני מוצאת את זה ממש יפה!

o0Invisible0o

New member
אהמ שירה? הכל בסדר..?../images/Emo122.gif

ההודעה נשמעת עצבנית משו..
בכל מקרה היא מקסימה.
אני מעדיפה את השיער הבהיר.
וברור שאת מסוגלת להרבה יותר מזה..
כבר ראינו.-_-"

../images/Emo183.gifתיקון

עכשיו יותר טוב? שיניתי את הצבעים של הג'נסים והצללתי על. בייס פאפיה

למעלה