הוא ממש מתוק אבל בראש כמו שאמרו לך שיהיה פחות עגול (נו לא עגול בקיצור מה שאמרו לך כבר) ובידיים תעשי אותן יותר עגולות כי הן ממ שישרות :0 (מסומן בכחול בקובץ) אבל הוא ממש חמוד! ^^
פנים מאוד יוסיפו. החלק שהיד של מישה מחזיקה אותך (XP) אז יש לזה צורה לא ברורה. כאילו אני רואה שיש לו חולצה שחורה מתחת לחולצה הכחולה אבל זה מתערבב כזה עם הכל (נוווו אני לא מובנת!!!) תעשי שהחולצה מתחת תיהיה בצבע אחר ולא שחור ככה יבדילו יותר כי זה ניראה כמו החולצה שלך.. (אני מקווה שעכשיו זה יותר מובן ^^) תעשי את הג'ינס שלה בגוון קצת אחר מהחולצה שלו כי שוב לא מבדילים כל כך! ההצללות פשוט מושלמות!
החולצה הלבנה גם מדהימה... כדאי לך לחזק הצללה ברשת. הנעליים קצת עמוסות בקפלים ורובם ישרים מדי וגם הקווים בגוון הבהיר נראים קצת לא מתאימים מרחוק.. תנסי לעשות פחות קפלים או קפלים פחות ישרים.. ושבקווי מתאר הם לא יהיו שפיציים כאלה.
רק יש כמה דברים לתקן.. סימנתי לך בקובץ מה להוסיף, לדעתי תוסיפי עוד שוונץ בשיער למעלה (מסומן בכחול) ותורידי את השני פיקסלים בחולצה (מסומן בורוד) ותעבי קצת את השיער, תעשי לה בקוקיות יותר נפח... זהו והיא ממש יפה! ^^
אחרי הרבה אבל הרבה זמן של התלבטות החלטתי לשים דולי שלי.. היא לא משו.. כי השיער שלה לא טוב.. וגם המכנס לא.. אבל.. אני די מרוצה מהחולצה.. ואני ממש צריכה הרבה טיפים לשיפור.. תודה למגיבות!
רציתי לשפר אז הינה כמה דברים! *שיער* בשיער תלכי לפי ההצללה שעשיתי לך בקובץ (מסומן בשיער באדום), תצללי מהכהה ולאט לאט תרדי לבהיר. *חולצה* את הקווי מיתאר של החולצה תעגלי קצת הם יותר מידי ישרים (מסומן בחולצה בסגול).את הפיקסל הכהה שבשרוול ימין שלנו תורידי (מסומן בשרוול בצהוב). *מכנסיים* את בכלל לא עשית כפלים במכנסיים אז תנסי לעשות כמו שסימנתי בקובץ (מסומן בגווני ירוק). המכנס ממש ממש נמוך תנסי לעבות את החלק העליון שלו (מסומן שחלק העליון של המכנס בתכלת). *נעליים* בנעליים תנסי להגביה אותן (אני יודעת שזה לא מובן זה מסומן בקובץ) ותעשי להם סוליה (מסומן בנעליים בצבע כתום). טוב אני מקווה שתשפרי אותה! ^^