שדח"ם

shmeksit

New member
איזה חמודדדד ../images/Emo99.gif

הוא ממש מתוק אבל בראש כמו שאמרו לך שיהיה פחות עגול (נו לא עגול בקיצור מה שאמרו לך כבר) ובידיים תעשי אותן יותר עגולות כי הן ממ שישרות :0 (מסומן בכחול בקובץ) אבל הוא ממש חמוד! ^^

shmeksit

New member
לא מרוצה? :0

זה מדהים!
פנים מאוד יוסיפו. החלק שהיד של מישה מחזיקה אותך (XP) אז יש לזה צורה לא ברורה. כאילו אני רואה שיש לו חולצה שחורה מתחת לחולצה הכחולה אבל זה מתערבב כזה עם הכל (נוווו אני לא מובנת!!!) תעשי שהחולצה מתחת תיהיה בצבע אחר ולא שחור ככה יבדילו יותר כי זה ניראה כמו החולצה שלך.. (אני מקווה שעכשיו זה יותר מובן ^^) תעשי את הג'ינס שלה בגוון קצת אחר מהחולצה שלו כי שוב לא מבדילים כל כך! ההצללות פשוט מושלמות!
הכל בגדר המלצה! ^^

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהאמ.

מגעיל XDD אבל האמ אם כבר עשיתי, אוי זה פשוט דוחה להסתכל על זה בכלל.>.> בייס של PNE4

hadasusha

New member
זה לא דוחה@!

ובטח שבטח לא מגעיל!
זה ממש מיוחד!
המכנסיים פשוט שולטות! ההצללה מדהימה...
רק למה בסוף זה מתעגל למעלה?
החולצה הלבנה גם מדהימה... כדאי לך לחזק הצללה ברשת. הנעליים קצת עמוסות בקפלים ורובם ישרים מדי וגם הקווים בגוון הבהיר נראים קצת לא מתאימים מרחוק.. תנסי לעשות פחות קפלים או קפלים פחות ישרים.. ושבקווי מתאר הם לא יהיו שפיציים כאלה.
אני מחכה כבר לאחד מהסוגי שיער המהממים שאת עושה!

P N 4 E

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

המכנסיים כה נסגדות *O* אני דווקא אוהבת את המגפיים. הן מיוחדות כאלה^^ עושים על הבייס שלי
*מקפצת* *בורחת בצחקוקים עזים*

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתיקון + שיער.

תודה לשתיכן^+^ עשיתי שיער דוחה, לא כמו שציפית, הדס.
הוספתי הצללות על, הצללתי רשת יותר, ג'ינס עד הסוף, "נכנס למכנס.
" והאמ קצת עיגלתי כפלים בנעליים.

shmeksit

New member
היא ממש חמודה ../images/Emo99.gif

רק יש כמה דברים לתקן.. סימנתי לך בקובץ מה להוסיף, לדעתי תוסיפי עוד שוונץ בשיער למעלה (מסומן בכחול) ותורידי את השני פיקסלים בחולצה (מסומן בורוד) ותעבי קצת את השיער, תעשי לה בקוקיות יותר נפח... זהו והיא ממש יפה! ^^

hadasusha

New member
איזה זלזול...

אם רק הייתי יודעת להצליל שיער בצורה כזאת... הייתי מאושרת!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמשהו עובר עליכן.>>

באמת שזה דוחה. לא בצניעות או משהו.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifתגיבי גם לאחרות..והשתתפי בעוד

שרשורים בפורום..וסביר להניח שיתחילו להגיב גם לך.^^
ואני דווקא זוכרת שדח"ם אחד שהגיבו לך...

vanilate

New member
הדולי הראשונה שאני מעלה לפורום..

אחרי הרבה אבל הרבה זמן של התלבטות החלטתי לשים דולי שלי.. היא לא משו.. כי השיער שלה לא טוב.. וגם המכנס לא.. אבל.. אני די מרוצה מהחולצה.. ואני ממש צריכה הרבה טיפים לשיפור.. תודה למגיבות!
אגב הבייס מ- http://www.autumnpixels.com/

shmeksit

New member
חמודה

רציתי לשפר אז הינה כמה דברים! *שיער* בשיער תלכי לפי ההצללה שעשיתי לך בקובץ (מסומן בשיער באדום), תצללי מהכהה ולאט לאט תרדי לבהיר. *חולצה* את הקווי מיתאר של החולצה תעגלי קצת הם יותר מידי ישרים (מסומן בחולצה בסגול).את הפיקסל הכהה שבשרוול ימין שלנו תורידי (מסומן בשרוול בצהוב). *מכנסיים* את בכלל לא עשית כפלים במכנסיים אז תנסי לעשות כמו שסימנתי בקובץ (מסומן בגווני ירוק). המכנס ממש ממש נמוך תנסי לעבות את החלק העליון שלו (מסומן שחלק העליון של המכנס בתכלת). *נעליים* בנעליים תנסי להגביה אותן (אני יודעת שזה לא מובן זה מסומן בקובץ) ותעשי להם סוליה (מסומן בנעליים בצבע כתום). טוב אני מקווה שתשפרי אותה! ^^

למעלה