שדח"ם

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אווווףףףףףף../images/Emo7.gif

נמאב ממך
ימנית עם שיער של השמאלית. לא רגע
לכי

P N 4 E

New member
../images/Emo99.gif

אני תומכת בכולן D: אבל מה עבר לה על הפנים?
מה היא אכלה את המסטיק מצ'ארלי בממלכת השוקולדה והפכה לאוכמנית?
|-P

shmeksit

New member
שתיהן ממש מתוקות ../images/Emo99.gif

אבל הפנים קצת מוזרות והאיפור ממש מוגזם.. אם תוכלי תתקני אבל הן ממש מושלמות

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני שונאת אותך ../images/Emo7.gif

ותצלילי על מממ >> מגעילה

בוז'ה מוי... זאת דולי...

בייס מאפיצ'ו. אני יודעת שהיא מוזרה. אגב, השיער תקוע באוויר כי היא רוח רפאים. ניאח!
תגיבו

hadasusha

New member
נמנמנמ

זה באפקטים נכון? איי דונט דו אפקטים... אבל ננסה... את השיער מאוד אהבתי למרות שההצללה שלו קצת מבולגנת מדי לטעמי. אני אישית גם הייתי עושה כמה שערות או קבוצות שמתקפלות למטה או עולות בצורה יותר גלית.. אבל זו רק הצעה. בחולצה לא רואים כ"כ הצללה- שוב קצת מבולגנת (אני לא יודעת איך זה באפקטים).. קשה לראות איפה החזה ואיפה הצל והקפלים.. פשוט תעשי הבדלי גוונים גדולים יותר בפלטה... הפסים האדומים נגמרים לפני סוף החולצה וההצללה שלהם לא קשורה לחולצה- קצת יותר דיוק. גם העובי שלהם לא כ"כ אחיד (מבחינת כל פס בפני עצמו). בחצאית הכל ישר מדי.. לא מבדילים בין הקפלים- שוב הבדלי גוונים קטנים מדי- פלטה אחרת. לעגל את סוף הקפלים שיראו איפה כל קפל. שוב הצללה מבולגנת מדי... בכלל לא רואים הצללה בשחור. בנעליים כמו בחולצה לא רואים כ"כ את הבדלי הגוונים בפלטה השחורה.. גם בגרביים חוץ מהקווי מתאר והצבע הפנימי לא רואים הצללה והחוט (?) האדום כלל לא מוצלל. הצללות על בהכל. עצה שלי.. יש שרשור טיוט' נהדר עם מלא טיוטים טובים ביותר.. אבל הם לפיקסלים (רובם נדמה לי), לטעמי פיקסלים זה יותר טוב.. ומסודר, לפחות בהתחלה. תקחי לך טיוטים ותעשי על פיהם.. (לא לשכוח קרדיט בעת פרסום הדולי) אמנם לא משתפרים בין לילה (למרות שיש בנות שכן
) אבל לאט לאט משתפרים. אני בטוחה שתמצאי את הפיקסלים יותר נוחים לעבודה במיוחד בגלל הדיוק. ואם את רוצה עזרה במציאת טיוטים טובים אני יכולה לתת לך כמה(לא שלי כמובן
) שלפי דעתי ממש טובים. אה ולא התכוונתי להעליב או משהו בשום אופן.. כל מה שכתוב כאן זה דעות שלי בלבד...

תודה רבה!!

אני אתקן הכל לפי מה שאמרת בימים הקרובים (לא היום או מחר כי יש לי גיחה
) ואעלה שוב. אני בכל זאת אשאר עם האפקטים ואנסה להשתפר בשימוש בהם, אבל טיוטים טובים עוד לא הזיקו לאף אחד

shmeksit

New member
השיער ../images/Emo99.gif

היא ממש מגניבה
אבל תוסיפי לה אישונים!!!

Stinki Winki

New member
~~~~~~~~~~~~

למה עשיתי גיף שקוף. איזה טיפשה אני. בלע. היא לוקחת לי מלא זמן... לתחרות פונצ'ו בייס מקרימסון הייז. היא איכסה פיכסה. אני יודעת שהייתה הערה על הג'ינס.. אין לי כוח לתקן

o0Invisible0o

New member
שווווווווווווווווווווווונצים!!!2222

התגעגעתי לזה.
נו אבל באמת.
שוונצים בשיער שיוצא מהקוקו. קצת..בקטנה..אבלאבל. נו.
בקשר לפונצ'ו- קצת מוזרה לי ההצללה בבטן. בגלל ההדפס והעובדה שאין צורך ביותר מדי קפלים שם אולי תעשי עם הגוון האחרון רשת במקום פסים כאלה...?
נראה לי יהיה יותר טוב.^^ אני רוצה להגיב על הג'ינס..אבל אפשר מחר..או בלילה?
והיא ממש ממש יפה.
ואני רוצה לראות יותר דוליז שלך..
[וכן, יש לי התקף היפראקטביות לילי..מסיבה לא ברורה..:X
]

Stinki Winki

New member
תודה../images/Emo9.gif

הרגע קלטתי, שאת ההודעה שלך כתבת ב-11 בלילה, וכתבת אם את יכולה להגיב לג'ינס בלילה.Oo 11 זה לא לילה?>.>

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifתראי באיזה שעה כתבתי את

שאר התגובות לבנות פה..
1,2,3 בלילה..
.^^

shmeksit

New member
היא ממש מתוקה ../images/Emo99.gif

אבל חסר משהו שהיא תחזיק ביד.. טוב זו רק המלצה ^^

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif לתחרות חורף../images/Emo9.gif

מרוצה מאוד^0^ תיאור של עירית|
| שיניתי כמה דברים(בכובע כי לא הבנתיP: ומזחלת הורדתי><) ועכשיו אני אלך לישוןD: שיט... בייס שנייה *מחפשת* לי כתוב ביאנקס דולז
*טסה לישון* לילה טוב^0^

o0Invisible0o

New member
מחשב ארור!!../images/Emo7.gif

רשמתי תגובה מושקעת!! דמט.
אמרתי שהשיער מדהים והוא נראה באפקטים. שקווי המתאר של הנעליים והחותלות ממש יפים.
שעבודה על בייס גדול זה קשה- אז כל הכבוד. כובע+גרביים. להצליל בשני גוונים שיש ביניהם הבדל ענק. וזהו. רק להראות נפח..לא להסתבך יותר מדי עם ההצללה.
אוףאוף.
ולא הבנתי מה זה השינוי פתאום בכובע..
שיניתי קצת את הפסים בגרביים- עשיתי סדר או משו.
אמרתי שבסוודר תתפרעי- יותר הבדלי גוונים..ואממ..יותר קפלים- לא יותר מדי..אבל פחות סדר וזה..
חצאית גם- יותר זורמת. קפלים שלא נגמרים באמצע. קפלים מעוגלים. לאיודעת- ניסיתי לתקן קווי מתאר קצת..
ולא זוכרת יותר..אוווווווווווווווווף.
כ"כ לא הוגן. השקעתי!!

o0Invisible0o

New member
אה. ולהוסיף ברק בחצאית.../images/Emo122.gif

וקפלים בשרוולים של הידיים. ויותר משני קפלים ככה בצד של הסוודר. ובקיצור..תשתגעי וזה..

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifואוו-_-" תודה רבהברבה../images/Emo25.gif

מאמינה לך שהשקעת
אבל גם זה מושקע^0^ *רצה לתקן*

למעלה