חהחה. הפעם שמרתי הכל בנוטפד.
יש לי מצב רוח לתגובות!
[מסיבה לא ברורה..
] טוב..אז נתחיל..? הדולי ממש חמודה בסה"כ. ודי פשוטה..שזה סבבה. אבל תמיד יש מה לשפר.^^ ^*^חולצה.^*^ היא מאוד יפה..
באמת. אני אוהבת קפלים קלילים כזה רק בלמטה. רק משו אחד- הקפל מתיחה בחזה..ארוך מדי..ואם תשאלי אותי..הוא בכלל מיותר.
אני בכלל לא חושבת שתמיד חייבת קפלי מתיחה..ואם כן. אז לא כאלה בולטים וזה.
יותר חשוב לדעתי, להדגיש א תהצל מתחת לחזה..
ובלה. בתיקון..בכלזאת עשיתי שם קפלי מתיחה- אבל ממש עדינים..רק כדי להראות שגם ככה אפשר.
^*^חצאית.^*^ פשוט מאוד. הצורה מצויינת והכיוון של ההצללה סבבה..אבל! כמה הערות קטנות. אל תפחדי לעשות ברק! למה בנקודות פיקסל מבולגנות..?
רכזי אותו באמצע ולמטה..
תשתמשי פחות בגוון הכהה. והכי יפה לדעתי..זה להצליל קווי מתאר.^^ עשיתי שינויים מינימליים של כמה דקות ותראי כמה זה שיפר..נכון? [אני צנועה משו, אה?
] ^*^חותלות.^*^ חה. זה תמיד מצחיק..כשאני מגיבה אני שמה לב לטעויות שחוזרות על עצמן..
כאילו..שיש לך בעיה אחת..וזהו בערך..ואז זה מה שקצת גורע מיופיין של הדוליז שלך.
אז אני לא מומחית משו..אני סתם משתעשעת לי..וחותלות זה בפירוש הצד
החלש שלי..מכיוון שאני אף פעם לא מציירת כאלה..
בכלאופן.:X סתם..באמת. להצליל בהתאם לקווי המתאר- בהיר בבליטות החוצה וכהה בחלקים שמתקפלים פנימה. שימוש מועט בגוונים הכהים..
והצללת קווי מתאר. ממש פשוט.^^ ^*^שיער.^*^ התעייפתי.
והתחיל לי כבר להתחיל מחדש.
אז תסלחי לי?
הוא יפה. יש קטע שוב עם הגוון הכהה- אל תעשי רק איתו את ההפרדה לקבוצות..אלא נניח בשני גוונים כהים..?
שהיותר בהיר מבניהם מפריד בין הקבוצות באיזור הברק..הבנת? בקיצור. משו כזה..משחק עם הגוונים..כי ההצללה סבבה. הדולי ממש חמודה..ואשמח לראות תיקון!