אפשר להתחרפן קצת?^^
בנות, כמה דברים חשובים.
ככה. מכנסיים, זה זכר. מכנסיים יפים, ארוכים, כחולים..זכר!!!
חוצמזה, מכנס. מתייחס רק לאממ..רגל אחת. בהתחשב בעובדה שתמיד אתן קונות זוג מכנסיים, זה לא הולך ביחיד.:X דבר נוסף, קפלים. בד מת
קפל בצורה מסויימת, במקומות מסויימים. במתמטיקה יש את פעולת ה
כפל, בנוסף יש
כפילים למפורסמים וזה.
וישנם פיקסלים
כפולים. שימו לב להבדל בין הכ' לק'...
עוד משו. תגובות בונות.
אתן באמת משתדלות, אני יודעת ורואה. אבל. אל תלמדו טעויות, אל תחשבו שרק אתן צודקות.
ותמיד תאפשרו חופש פעולה..זאת אומנות..גם אם לכן זה לא נראה נכון..לא אומר שזה לא עובד..שזה לא נכון. אם זה גם נראה טוב- זה נכון.:X גם אם זה קצת שונה ומיוחד.
חוצמזה, תגובה בונה. תגובה בונה לא חייבת להיות עם קובץ, היא לא חייבת לגעת בכל נקודה ופסיק בדולי, היא לא חייבת להכיל טויט' שאת יצרת לאותה דולי [ואם כבר, אני ממש לא אוהבת את השיטה הזאת, אבל זה כבר כל אחת והסגנון שלה.
].
תגובה בונה צריכה לגעת בנקודות הנכונות, להעיר למה ששגוי מבחינה..לאיודעת. אומנותית. הצללה על, זה חשוב! פיקסלים כפולים- חשוב! נקודות אור וצל במקומות המתאימים..חשוב! וקפלים, לא "את צריכה לעשות פה שני קפלים" כי אז מה? כשהיא תחליף תנוחה לבייס מקום הקפלים ישתנה..ואז שוב תגידו לה..? "את צריכה למקם קפלים איפה שהגיוני, בהתאם לתנוחה ולסוג הבגד, שיווצר קפל" . אין תמיד צורך בקפלי מתיחה. אין תמיד צורך בחזה בחבילה אחת. [אם זה מחוך ברזל עם שני עיגולי חזה כאלה?
אם זאת חולצת מעטפת עם הפרדה בחזה ומחשוף כבד? יש כלמיני דברים.:X לא תמיד יש צורך בברק, לא תמיד יש צורך שלא יהיה ברק.
תלוי בבד נו.
יש למקם אור בכיוון מסויים ולהצליל את הדולי לפי כיוון האור. דברים כאלה.
אני לא מתכוונת לנזוף או משו.
אני רק רוצה להעיר. הבנתן משו בכלל..?
אוף. אני מרגישה מתלהבת ומתנשאת שאני כותבת את ההודעה הזאת, אבל נו.>< אני מרגישה שאני חייבת כי לדעתי רמת התגובות ירדה מאוד לאחרונה. והשדח"ם תגובות בונות..ממש ממש לא עובד!
אה. עוד משו. תלמדו לשרשר
, תלמדו לכתוב יפה, תהיו נחמדות בתגובות..תחמיאו, תתבדחו וזה. לא רק "זה לא נכון אז תעשי ככה, כי זה מה שנכון!" תשמרו על החוקים.
דולי אחת לשרשור+ אזכור בייס. [לא זוכרות מאיפה? תשאלו
לפני שאתן מפרסמות את הדולי! בשעוו"ה.
רוצות תגובות? תגיבו גם!! כולן רוצות שיגיבו להן, בדיוק כמוכן. לא יודעות להגיב עדיין? תעשו דברים אחרים ברחבי הפורום [יש חיים בפורום מעבר לשדח"ם.] שרשרו חיבוק באוף למי שזקוקה, תגיבו ותייעצו בדברים שאתן כן מבינות בהם באוף. עזרו בשעוו"ה בבייסים, פלטות וידע אחר שצברתם, או אפילו מאגר לינקים רחב שצברתן.
ועוד ועוד..ותגובות יגיעו, מבטיחה. זה לא קורה ביום..מסיבה פשוטה מאוד! אני למשל, רואה מישהי חדשה בפורום, פתחה הודעה ושמה דולי, נשלחה לשדח"ם ושרשרה שם. אני לא אגיב לה עכשיו תגובה ארוכה ומושקעת. אני לא יודעת אם היא תחזור לקרוא אותה ולתקן! מי היא בכלל? היא תשאר בפורום? היא תקשיב למה שאמרתי..?
ברגע שאני רואה אותה פה כמה ימים בעקביות..ויש לי כוח ורצון להגיב אני אעשה זאת.
זהו. אני יודעת שלא רשמתי עם מספיק רווחים. ורשמתי מהר ומגעיל.>< אני מקווה שבכל זאת תקראו, תפנימו, תיישמו ואל תשנאו אותי לנצח.
אני לא יודעת אם התגובות שלי גם טובות ומועילות..אני יכולה רק לקוות. אבל אני ממש רוצה שהתגובות פה ישתפרו. תרגישו חופשי לבקר גם את העבודה שלי והתגובות שאני נותנת..כי בסוף זה הכל כדי שנעזור אחת לשנייה.^^ לילה טוב וזה!