נראית טוב <: השיער יפה, וגם השמלה נהדרת ^^
ס סרטנית קטלנית New member 31/8/08 #24 דולי.. ?! אמ.. היא יצאה בין הטובות.. חוץ מהשיער שיצא גרוע ואיזהשהו חלק בחצאית... אני לא מתה על ירוק.. אבל לא חשוב..
דולי.. ?! אמ.. היא יצאה בין הטובות.. חוץ מהשיער שיצא גרוע ואיזהשהו חלק בחצאית... אני לא מתה על ירוק.. אבל לא חשוב..
T TheWingedPig New member 1/9/08 #30 APITCHOU בבקשה תבדקו את יוצר הבייס לפני שאתן מעלות את הדולי... אני בכלל מציעה לשמור את הבייסים לפי היוצרים, זה לפחות מה שאני עושה.
APITCHOU בבקשה תבדקו את יוצר הבייס לפני שאתן מעלות את הדולי... אני בכלל מציעה לשמור את הבייסים לפי היוצרים, זה לפחות מה שאני עושה.
I iPooP New member 2/9/08 #43 וואו, היא פשוט מדהימה! ../images/Emo99.gif השיער והשרביט כל כך מושכים 3: וגם הזנב מדהים. הכול פשוט יפייפה חוץ מ, מה השומן הזה אמור להביע!? >_< XD בכל מקרה אהבתי מאד, את ממש מוכשרת 3:
וואו, היא פשוט מדהימה! ../images/Emo99.gif השיער והשרביט כל כך מושכים 3: וגם הזנב מדהים. הכול פשוט יפייפה חוץ מ, מה השומן הזה אמור להביע!? >_< XD בכל מקרה אהבתי מאד, את ממש מוכשרת 3:
S sumsoom of love New member 2/9/08 #45 היא מדהימה ואני דווקא חושבת שזה יפה שאין לה בטן דוגמנית(בכל זאת,זה מצוייר אבל עדיין)
T tamaguchi girl New member 4/9/08 #55 אה../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif הבטן שלה משעשעת למדיP: אבל היא לגמרי הגיונית עקב הפוזה של הדולי כיף לראות דוליז שלך שוב^_^
אה../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif הבטן שלה משעשעת למדיP: אבל היא לגמרי הגיונית עקב הפוזה של הדולי כיף לראות דוליז שלך שוב^_^
N Nakuro New member 2/9/08 #50 הממממ אחרי מאה שנה בערך לא סיימתי את זה אפילו ולאנרלאי שאסיים ביים מאינדקסקלור אומשו בהשראת איזה מישו...[טובנו איזו השראה פשוט ציירתי אותו ]
הממממ אחרי מאה שנה בערך לא סיימתי את זה אפילו ולאנרלאי שאסיים ביים מאינדקסקלור אומשו בהשראת איזה מישו...[טובנו איזו השראה פשוט ציירתי אותו ]
T tamaguchi girl New member 4/9/08 #54 זה דול! ../images/Emo47.gif החולצה ממש מגניבהD: ובמכנסיים, הקפלים השניים מלמעלה סימטריים לי מדי בעין