שדח"ם

אז תקנאיXDיש אישה כזאתXD../images/Emo109.gif

אחת המורות מהבית ספר הקודם שליXDDאני וחברה שלי כל השנה ניתחנו עמוקות את השיער הזהXDאבל היא לא אספה אותו=/והוא לא ארך!:Oאף פעם!:Oתמיד נשאר בריבוע הקארה המוזר שלו בלי שוונץ סורר אחד!והוא התנפנף...לא בצורה נורמאלית:Oכל הריבוע התנפנף ביחד,ונשאר בצורה המוזרה שלו:Oבסוף הגענו למסקנה שהיא השתילה שיער סינטטי או משו:Oככה שאין לך ממש מה לקנא^^

איך מדביקים ככה בצייר?>.<"../images/Emo109.gif

זה יוצא ביחד עם הלבן...הסתבכתי שעות עם הפיינט שופ בשביל זה>.<"הם לא משתפים פעולה ביחד,הצייר והפיינט>.<"

רחלי03

New member
לגזירה והדברה יש שני מצבים..

עליון- מלא. תחתון- רק הציור עצמו, בלי הלבן. את צריכה ללחוץ על התחתון, זה הכל.

עילגה אני../images/Emo122.gif../images/Emo109.gif

כה,להדברה בהחלט יש שני מצבים-נמלים וצרעות
סתם,הבנתי למה את מתכוונת

רחלי03

New member
מוסיפה דולי שלי לשדח"ם

אחרי שנים שלא עשיתי את זה!!
וזה לא שלא עשיתי דוליז בינתיים... אז הנה אחת האחרונות. שמלה על פי תמונה, לא היה לי רעיון לנעליים. מוזמנות להציע
בייס מגראפיק דולז. יום טוב!

elonush

New member
אמממ...

ואוו, דולי יפה, אהבתי :] רעיון יפה לשיער. אממ... בקשר לנעליים אולי הייתי עושה נעלי עקב עפורות/שחורות זה יכול להראות נחמד ^^

elonush

New member
דולי שלי :p

זאת הדולי הראשונה שאני מפרסמת כאן ^^ אבל בכלל זאת הדולי השנייה שלי. אני לא טובה בדולי... אבל מקווה להשתפר. תגובות ?!

TheWingedPig

New member
לקרא את חוקי השרשור בבקשה!

שרשור להודעה הראשית, ולא להודעות של אחרים. אזכור יוצר הבייס - חובה!

elonush

New member
בייס מ-citronrouge

ניראה לי ככה כותבים את זה. ובטעות שירשרתי לא להודעה הראשית >< סורי. להבא אשרשר להודעה הראשית ולא אשכח איזכור בייס.

elonush

New member
אה.. אוקיי...

תודה על העצה, אני פשוט חדשה בנושא הזה, אז אני לא כ"כ יודעת ממה יותר טוב להתחיל :)

iPooP

New member
היא ממש חמודה ^^

אני מסכימה בהחלט שעדיף להתחיל עם בייסים בגודל רגיל למדיי, אני אחרי כמה שנים בדוליז מעדיפה לא להשתמש בהם כי זה קשה >.< גם גדולים קשים מאד מאד, שלא תחשבי שלא >.< לכן עדיף להתחיל עם ביסיים בינוניים =) הרקע ממש חמוד, אהבתי את הרעיון, ואל תדאגי. עוד תשתפרי המון, הדולי השניה שלי הייתה הרבההה יותר גרוע מזו. [הייתי אומרת לך עוד הסברים על איך לתקן אבל אני מעדיפה לעשות את זה כשהבייס לא כל כך קטן XP אשמח להגיב אם תשימי עוד דולי בשדח"ם הבא. =)]

tamaguchi girl

New member
השמלה מגניבה לגמרי!../images/Emo99.gif

הייתי מוסיפה גם שרשרת כי חסר משו בצוואר P: ואין לי רעיון לנעליים ><"

iPooP

New member
אהבתי מאד 3:

ההצללה בשיער ובשמלה פשוט נהדרת. אם כי אני חושבת שאת הקווים הפונים << בקפלים הסופיים עדיף יותר.. גוד אני מכריחה את עצמי לחשוב כשאני חצי מתה. עדיף שיותר יסתובבו לכיוון למעלה כי הם לא נראים כאילו הם הדפס המשתלב בשמלה [אם הם היו, הם היו זורמים עם הקפלים] בע יצאתי עילגת, מקווה שהבנת =)

למעלה