ANGY-CHAN ברוח השבוע הראשון ללימודים, תודה על ההשראה :)
T tamaguchi girl New member 4/9/08 #56 איזו שאווה החצאית!../images/Emo99.gif רק ש..הלוואי עלי תלבושת כזו לבצפר..הממ..^^" התסרוקת ממש מקורית ויפה, ובכלל כל הדולי נהדרת! אני לא ממש מוצאת משו להעיר נו P:
איזו שאווה החצאית!../images/Emo99.gif רק ש..הלוואי עלי תלבושת כזו לבצפר..הממ..^^" התסרוקת ממש מקורית ויפה, ובכלל כל הדולי נהדרת! אני לא ממש מוצאת משו להעיר נו P:
ר רחלי03 New member 7/9/08 #65 איזה תסרוקת מאגניבה.... ואני מתה על שילוב הצבעים. במקרה שבא לך לתת לי תיאור ציבעוני לדולי... אני ממש אשמח. לצערי השראה זה לא דבר שאני מוצאת ברחוב.
איזה תסרוקת מאגניבה.... ואני מתה על שילוב הצבעים. במקרה שבא לך לתת לי תיאור ציבעוני לדולי... אני ממש אשמח. לצערי השראה זה לא דבר שאני מוצאת ברחוב.
T TheWingedPig New member 9/9/08 #67 אני לא כ"כ האדם המתאים כשאני מתחילה לצייר, במהלך ההצללות אני נוטה להחליף את הפלטות כמה פעמים עד שזה נראה לי מתאים. נסי לשחק עם צבעים מנוגדים. אם את צריכה השראה לצבעים, שלחי לי מסר
אני לא כ"כ האדם המתאים כשאני מתחילה לצייר, במהלך ההצללות אני נוטה להחליף את הפלטות כמה פעמים עד שזה נראה לי מתאים. נסי לשחק עם צבעים מנוגדים. אם את צריכה השראה לצבעים, שלחי לי מסר