שדח"ם

tamaguchi girl

New member
יש לי דוליD:

הכנתי דולי מרצון ולא כי היה לי משעמם/הכנתי לפינה/כלדבר שנוצר מחוסר ברירה
המ, בייס של קרן (
). 2 גרסאות לצבע שיער כי לא הצלחתי לבחור
מה עדיף? O:

elonush

New member
דולי חמודה ../images/Emo8.gif

היי, אני חדשה פה *שמי אילונה* טוב אמ... דולי חמודה D= אהבתי את התבנית ואת השיער במיוחד, גם את ההצללות. נ.ב: לדעתי השיער האדום עדיף

tamaguchi girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ותודה רבהD: ואני חושבת שאני באמת אשאר עם האדום..הוא 'חי' יותר

iPooP

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

נשמח לראות אותך כותבת בפורום ועושה דוליז 3: השתלבות נעימה D:

iPooP

New member
כ"כ חמודה 3:

השיער האדום עדיף לפי דעתי~ הכול מעולה, חוץ מדבר אחד. בצד שמאל יש יותר שיער מאשר בצד ימין (אני מדברת על החלק התחתון), זה פשוט לא מסתדר לי. לדעתי זה ההפכך, בגלל התנוחה בה הבייס נמצא. וזה טוב שהכנת דולי מרצון! 3: המשיכי כך

tamaguchi girl

New member
תודהרבה D::

כשאת אומרת את זה, זה באמת נראלי קצת מוזר
הייתי מוחקת את השיער קצת משמאל אבל חבל לי כי אני אוהבת איך שיצא ;; כאילו עד שיצא לי הצללה שאני מרוצה ממנה בשיער וזה

iPooP

New member
יחי העתק הדבק =O

תחליפי בין הצדדים והבעיה תהיה פתורה :) ככה זה יסתדר ולא תצטרכי למחוק את השיער שאהבת 3: ויש לך סיבר טובה להיות מרוצה ^_^

iPooP

New member
מחר בצפר.

וואל, כעיקרון מחר כי עכשיו 1. ומחר גם בא אלינו טכנאי בזק בפעם השנייה (!) כדי לפתור את בעיתת האינטנרט שנמשכה עד כה מעל חודש. בייס מדולקט, מפינת "שפץ את הדולי". פעם ראשונה שאני מציירת בת-ים ^-^ אשמח לתגובות, יום נפלא לכולן 3>

רחלי03

New member
הכתר ממש מאמי!../images/Emo47.gif

ואהבתי את ההצללה של השיער והזנב...

tamaguchi girl

New member
הזנב מגניב ברמות על!../images/Emo2.gif

ואהבתי מאוד את השיער, מלבד הפוני שקצת קצר מדי לטעמי
הדולי עשויה מקסים לדעתי ^^

iPooP

New member
הוו,

עשיתי אותו ממש קצר בכוונה. יותר כי עשיתי בדיוק את אותה התספורת לדולי הראשונה שלי (מאז שחזרתי) וזו הרי הייתה השנייה. אני לאהוב שיער קצר חלק לגמרי ופוני ישר 3> תודה רבה רבה~ ^_^

שדוניתD:../images/Emo109.gif

ממ....מישהו יכול להסביר לי איך אני מצלילה את כל הפסים האלה?*-*"למרות כל הקישוטים והנצנצים והכל היא עדיין נראתה לי ריקה מדי אז פיספסתי אותה...המון0.0עכשו אין לי מושג מה אני עושה0.0אני אסלח לעצמי,ציירתי את זה באחת-שתיים בלילה0.0אבל לפחות הצללתי יחסית בסדר את השיער^^למרות שזה יצא קצת עקום=/אבל אני מרוצהD:ואני אהיה עוד יותר מרוצה כשמישהי מוסמכת תיקח אותי תחת חסותה ללימוד הצללת דברים מפוספסים*-*ואני יודעת שכל אחת פה בטח עושה את זה בלי בעיה,אבל אני מתחילה*-* כמה אפשר לדבר על עצמי.*-*זה סוג של מחלה*-* אה,ולא התכוונתי שזה יצא שדונית חג מולד>.<"פשוט פתאום היה נראה לי שהצבעים האלה כל כך יתאימו לה,ואחר כך עוד הפסים....>.<"

iPooP

New member
אני אשמח לעזור ^-^"

ההסבר הולך להיות ארוך ורק התעוררתי, אז סלחי לי XD קודם כל, ממש אהבתי את ההצללה בשיער ואת השיער בכללי. רק הערה קטנה- הצורה של הקוקו חלקה למדיי ולא יוצאת משם אפילו שערה אחת או שוונץ. זה נראה מוזר כי זה בעצם לא יכול לקרות [ואם כן, אני ממש מקנא באישה הזו]. גם שאר הדולי ממש חמודה 3: בקשר להדפסי פסים, רציתי לשים לך טיוט' שהסתובב לפני הרבה זמן בפורום אבל מסתבר שהוא לא היה בתיקיות שלי. אז, אני אנסה להסביר הכי טוב שאני יכולה. עשיתי את הכול מחדש ואני מאד מעריכה את המילה תודה XD [כי אני בד"כ עצלנית =O] אוקיי, סיימתי את הטיוט' סוף-סוף. נמצא בקובץ~ אם לא תביני משהו את מוזמנת לשאול ואעזור כמה שאני יכולה

למעלה