שדח"ם

../images/Emo161.gif../images/Emo159.gif../images/Emo156.gif../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif

פסח יאי עוד שבוע חופש (אני חושבת טוב לא משנה) מצ'אמם אני יודעת שלא גמרתי נאם נאם אמם אם יש לכם הצעות אני אשמח לקבל.. אבל... אני צריכה הצעות לשתיהן ושיהיה דומה לדוגמא: (אני מזכריה לעצמי את המורה המפגר שלי למטמתיק אליהו
גבות מייקדונלצ'ס) טוב בכל אופן למשל הצעיף זה השרשרת, החולצה החומה זה החלק העליון של השמלה הפס בוף השמלה זה הג'ינס הכתר זה הקשת (היהלום בצבע הקשת)החצאית בשמלה זה החלצה התחתונה והכפפות זה הצמיד (פירטתי את כל הדולי חחחחחחחחחחחח אני משעשת את עצמי
) תגובה למגניבה (מעניין מי תשים לב שכתבתי מגניבה ולא מגיבה????)

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gifהפורום כל כך מת...

בייס אי קנדי. למיס פורום.. עשיתי הדפס ועכשיו לא רואים את ההצללה ואני לא יודעת אם זה לטובה או לרעה.
אפשר לשים הפעם שתיים?? גם ככה השרשור ריק..

TheWingedPig

New member
כן, שומם קצת...

איזה יופי של דולי! אל תדאגי, רואים את ההצללה עם ההדפס :) אבל אם את לא מרוצה, את יכולה להקצין את ההבדלים בהדפס קצת יותר. תוסיפי הצללות על. דבר אחד- לא בטוחה שרואים את העקב בתנוחה הזאת...(וגם אם רואים משהו, זה לא יהיה קו ישר) כל הכבוד על העבודה:)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifתגוביתה ../images/Emo13.gif

+ נעליים- מאוד אהבתיי[: הייתי מוסיפה פפיון קטן. + ג'ינס- הצללה מדהימה
, תוסיפי עוד גוון אחד בהיר זה יוסיף המון, לע"פ דעתי להוסיף קצת ברק בכפתורים. +חלק עליון- הממ תאמת שלא ממש אהבתי, הפריטים לא קשורים אחד לשני, (העליונית לחולצה לחגורה), ומכבידים, בעיקר כששאר הדולי 'נקייה' ופשוטה והחלק הזה פשוט עמוס. הממ אני הייתי מורידה גם את העליונית, וגם את החגורה ומוסיפה צעיף בצבע שחור, או כל מה שנראה לך, באבל זאת סתם הצעה. +קשת- ההצללה של הקשת עצמה טובה, רק שתוסיפי גם ברק בשורה האמצעית של הפיקסלים. הצבעים בשונים בקשת לא מתאימים אחד לשני וההצללה בפפיון לא מספיק בולטת. ואני הייתי אפילו מקטינה אותו קצת. +מה עם אביזרים? טבעת צמיד שרשרת, תמיד יוסיף! בעקרון הייתה תגובה יותר ארוכה אבל בטעות יצאתי מההודעה באמצע-
- הממ התגובה הזאת באה רק בטוב, ואני מקווה שלקחת לתשומתליבך ושתתקני מה שנראה לך לנכון:)

shanchan

New member
אני מניחה שאפשר עוד דולי?

בייס מReal Fantasy (שזה, אגב, אתר ממש מגניב שגיליתי רק היום). ניסיתי סגנון הצללה שונה כזה, ניסיתי לחשוב לשם שינוי על ההצללות. מה שמוביל למסקנה- לא לחשוב על ההצללות. ובקשר לבגדים המוזרים, וול, אין לי תירוץ לזה :/

TheWingedPig

New member
מה זה ,אני לא מספיקה להגיב לך!D:

אני מתה על הצבעים והשילוב שלהם, מאוד נעים לעין, ועיצוב חמדמד (ובכלל לא מוזר):)

Dandoka

New member
אומייגדדדדדדדד.@_@

זאת אחת הבובות הכי טובות שלך לפי דעתי!! פלטות מצוינות, הצללה נפלאה.. פשוט וואו
השמלה נראית ממש קטיפתית וריאלסטית, הכי אהבתי אותה! כל הכבוד שני!

shanchan

New member
תודה רבה ../images/Emo23.gif

למרות שאני לא חושבת ככה בכלל בכלל, אבל אני אשתוק

Stinki Winki

New member
ממש יפה../images/Emo99.gif

ההצללה ממש מזכירה את ההצללות של מירב, אם את יודעת מי זו. (ואין מחמאה יותר גדולה מזאת
)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifותכלס אין.../images/Emo6.gif

חוץ מאולי "הצללות שלך מזכירות את ההצללות של ג'יידן מאוטומפיקסלס"

shanchan

New member
נראה לי שאני יודעת מי זאת,

מinto dust אם אני לא טועה? א כן, ותודה רבה, שלושתכן

Dandoka

New member
השקעתי בה המוןןן-_-

היא לא גמורה עדיין- קשה לי להצליל את הכסא, וגם לא היה לי יותר מדי כוח להצליל אותו. המממ וגם הכדור הזה שהיא מחזיקה ביד לא גמור לגמרי, לא יודעת, זה לא איך שרציתי לגמרי שזה יהיה. מה אתן חושבות עליה? =) בייס סטראברי

TheWingedPig

New member
אמ..

יצא מאוד נחמד, אבל שמתי לב לבועה שהדולי מחזיקה, רק אחרי שקראתי את ההודעה...אולי כדאי לשנות טיפה את הצבעים למשהו יותר בולט? (אולי להכהות קצת) השביל בשיער מתחיל קצת גבוהה מדי, וכדאי להוסיף עוד קצת נפח בחלק העליון של השיער. הקפלים בשמלה באזור הירכיים יהיו לרוחב ולא לאורך, במיוחד אם זה בד נופל..במסגרת אדומה - קפל מיותר...האזור הזה, במיוחד בתנוחת הישיבה, יהיה הכי חלק, כי הוא בולט. ובקשר לכסא, ציירת את המשענת קרוב מדי, וזה לא נראה כ"כ ריאליסטי שהדולי באמת יושבת (כי חסר העומק), וכדאי להרחיק יותר את הרגליים האחוריות של הכסא מהקדמיות. דבר אחרון, שולי השמלה נראים מאוד א-סימטריים (הצד השמאלי יחסית לימין). השיער יצא ממש יפה, ואני מאוד אוהבת את הצבע של השמלה :)

noi94

New member
דולי חדשה

היי אני חדשה בפורום הזה
הנה הדולי שלי... מה דעתכם?!?

נוגעע

New member
הוממ..

קודם כל, אני חדשה פה בפורום.. ז"א, עד עכשיו הייתי קוראת סמויה.. והדולי הזאת
היא הראשונה שלי :) מפה- http://www.norrahammar.com/welcome.html נמנמ.. זהו!

למעלה