יכול להיות שזה לתחרות מכשפות בבלו ריבון? (נפתחה תחרות כזאת לפני כמה ימים, אני תוהה אם לזאת התכוונת) לא יודעת למה את מתלוננת, יצא יופי רק ברגל שנראת לעין, נראה כאילו היא דורכת על השמלה מבפנים, אולי תעלי קצת את שולי השמלה מקו העקב באזור הזה?
אני גם מתכוונת לצייר משהו לתחרות הזאת... אני לא חושבת שהשמלה לא תראה נשרכת אם תעלי קצת את השוליים... זה פשוט לא נראה הגיוני, אם יש את הקו של העקב, לא יכול להיות שיהיה עוד בד מתחת לרגל, כי הרגל עומדת על הקרקע, וזה הגבול...(לא יכול להיות משהו יותר נמוך מהקו עליו עומדת הדולי)
אני בטוחה שתסתדרי עם הפיקסל ארט, את כזאת מוכשרת P: אבל אם תתקעי עם הפריטים, אני פה... אה, חבל שהתחלת כבר, רציתי להכין את הדולי לתחרות הזאת עם מישהו...בא לי לעבוד בזוגP:
דבר ראשון- עשית הרבה כפלים, שע"פ זה יותר מדי, תנסי להוריד קצת, בעיקר בחולצה. אהבתי דווקא את הכפלים בג'ינס, נראה לי הוא יראה יותר טוב אם תוסיפי עוד גוון בהיר. וגם גוון כהה. גם בחולצה נראה לי שכדאי להוסיף גוון כהה ובהיר כדי לקבל יותר את האפקט של התלתמימד. צריך לעגל קצת את הצורה של החגורה, ויהיה הגיוני יותר אם היא תבלוט קצת יותר מאשר הג'ינס\חולצה(זאת אומרת בצדדים). בכלליות הדולי די ריקה ופשוטה, כדאי להוסיף משהו לחלק העליון