שדח"ם

ווינגז

New member
שדח"ם../images/Emo110.gif../images/Emo88.gif

שרשור דוליז חדשות מסודר [נכון?
] אם אני זוכרת נכון
, החוקים הם כאלו: דולי אחת לשרשור קרדיט ליוצר/ת הבייס וכמובן כמובן, שרשור להודעה הראשית
איזה קטע, כרגע פתחתי שדח"ם.

shanchan

New member
ואוו, הפורום יבשוש מדוליז.

בייס מאפיצ'ו, לתחרות הזאת שאמ..שכחתי איפה היא. :/ *אף פעם לא ידעתי לצייר טוב שמלות
*

morusha

New member
../images/Emo205.gifתות|לא יודעת לצייר שמלות?../images/Emo12.gif

זה ממש יפה!! הלוואי עליי לצייר ככה...

TheWingedPig

New member
שני, שאלה לי אליך P:

יכול להיות שזה לתחרות מכשפות בבלו ריבון? (נפתחה תחרות כזאת לפני כמה ימים, אני תוהה אם לזאת התכוונת) לא יודעת למה את מתלוננת, יצא יופי :) רק ברגל שנראת לעין, נראה כאילו היא דורכת על השמלה מבפנים, אולי תעלי קצת את שולי השמלה מקו העקב באזור הזה?

shanchan

New member
כן, בדיוק לזאת ../images/Emo9.gif

ואני אנסה, למרות שנראה לי שאז היא לא תראה נשרכת...

TheWingedPig

New member
הא, נחמד:)

אני גם מתכוונת לצייר משהו לתחרות הזאת... אני לא חושבת שהשמלה לא תראה נשרכת אם תעלי קצת את השוליים... זה פשוט לא נראה הגיוני, אם יש את הקו של העקב, לא יכול להיות שיהיה עוד בד מתחת לרגל, כי הרגל עומדת על הקרקע, וזה הגבול...(לא יכול להיות משהו יותר נמוך מהקו עליו עומדת הדולי)
משהו כזה... מה עוד מהרשימה את מתכוונת להוסיף? P:

shanchan

New member
יש זה משהו... לא חשבתי על זה

ובגלל שאני לא ממש טובה בפיקסלים חשבתי על הדברים הפשוטים... משהו כמו כובע, פנטרגם, שרביט, בקבוקים.. אם יהיה לי כוח אני אוסיף חתול, זה יהיה מתאים למדי

TheWingedPig

New member
אני מאמינה בך:)

אני בטוחה שתסתדרי עם הפיקסל ארט, את כזאת מוכשרת P: אבל אם תתקעי עם הפריטים, אני פה... אה, חבל שהתחלת כבר, רציתי להכין את הדולי לתחרות הזאת עם מישהו...בא לי לעבוד בזוגP:

shanchan

New member
אה אני דווקא מוכנה לעשות איתך :)

זה יהיה מגניב, ואני גם ככה לא ממש מרוצה ממה שיצא..

shanchan

New member
לא ממש.. אני לא טובה בחצאיות

ואני פרפקציוניסטית וזה..

TheWingedPig

New member
האמת, אני גם כזאת

בגלל זה אסור לי להסתכל יותר מדי על הציורים שלי, הם נעשים יותר גרועים עם כל פעם שאני מביטה בהם D: יש לך איי סי שנוכל לתאם וכו'? (מסר)

shanchan

New member
המ, לא.. ../images/Emo4.gif

יש לי מסנ, עוזר? וגם אני ככה- כשאני מציירת אני תמיד חושבת שזה גרוע, אח"כ שזה דווקא יצא די בסדר, ולאט לאט אני חוזרת שוב ל"גרוע" :/

TheWingedPig

New member
לא, לא ממש עוזר:(

אמ..מסרים, אז? טוב שיש עוד הרבהזמן עד לסיום התחרות, יש כמעט חודשP:

razpg

New member
למיס פורום

ממש השקעתי בה אשמח להצעות לשיפור או להוסיף,וגם דעת אישית,תודה :) בייס סיטרון רווג

TheWingedPig

New member
מאוד נחמד:)

אבל קצת ריק...תוסיפי משהו לשמלה (איזה פס בגימור הבד, או הדפס, או חגורה...) ותוסיפי אולי קצת תכשיטים (עגילים ושרשרת, תואמים לשמלה), לשמלה כזאת יתאים משהו אלגנטי ונוצץ...

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif ../images/Emo13.gif

דבר ראשון- עשית הרבה כפלים, שע"פ זה יותר מדי, תנסי להוריד קצת, בעיקר בחולצה. אהבתי דווקא את הכפלים בג'ינס, נראה לי הוא יראה יותר טוב אם תוסיפי עוד גוון בהיר. וגם גוון כהה. גם בחולצה נראה לי שכדאי להוסיף גוון כהה ובהיר כדי לקבל יותר את האפקט של התלתמימד. צריך לעגל קצת את הצורה של החגורה, ויהיה הגיוני יותר אם היא תבלוט קצת יותר מאשר הג'ינס\חולצה(זאת אומרת בצדדים). בכלליות הדולי די ריקה ופשוטה, כדאי להוסיף משהו לחלק העליון:)

למעלה