אני אף פעם לא טענתי שאני מצפה
לביקורת בונה, אבל חשוב לי שבביקורת הבונה יהיו הצעות לשיפור ולא נסיון לחינוך, כי לא תמיד הביקורת הבונה הזאת היא נכונה (נגיד, לא תמיד השינויים שמוצעים הם באמת משהו שצריך לתקן, אלא אולי בשביל כותב התגובה הציור ייראה יותר טוב בצורה אחרת.זה כבר לא עניין של נכון או לא נכון, זה דעה אישית) אני עברתי על כל מיני תגובות בונות בפורום, ואיכשהו, רוב הדברים כתובים ברוח של הצעה, ולא כמשהו בגדר חובה. נכון, זה הרגיז אותי, המילים בהן נכתבה התגובה, אבל יש לי את סיבות שלי. למה אני חייבת להבין משהו כשמדובר בדעה שלך מישהו אחר? אני מציירת כבר כמה שנים טובות, יש לי בסיס טוב, אז להגיד "את חייבת להבין" זה כמו להגיד לי "את לא מבינה שום דבר", ועוד בנימה הטפתית... ואני לא התכוונתי בכלל להכנס לויכוח עם אותה מגיבה, אין לי שום דבר אישי נגדה, ואם יש לה משהו להגיד לי, אז היא מוזמנת ללבן איתי את הדברים, אני לא נגד אני כתבתי לה שאני מודה על התגובה שלה, אפילו שאני לא מסכימה איתה בחלק מהדברים (כמו קפלים, למשל...אני יכולה להעלות תמונות ג'ינס, ולהראות) אז, שוב, לכל אחת יש את הזכות לא לתקן גם אחרי שהיא מקבלת ביקורות בונות, אבל מי שכותבת תגובה בונה, חייבת להבין שיש סיכוי שיענו לתגובה שלה חזרה...זה בכול זאת פורום... אז במקום להתעלם מההודעה שהיא השקיעה בה, עניתי לה, ואמרתי לה במה אני חולקת עליה... אז אני פונה לאותה בחורה- את מעדיפה שאני לא אגיב בכלל על תגובות שלך? אם את לא רוצה לנהל את המשך הויכוח בפורום, אפשר תמיד למצוא אלטרנטיבה