שדחם

../images/Emo99.gif../images/Emo55.gif

היא מדהימה, אמרתי לך שדח"ם קודם אולי בקבוקים זהוב-בלונד או שחור חלק שמסתלסל מעט בסוף.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif

יש לי רק בעיה אחת, שרק בחזה יש את הגוון הכי בהיר..וחסר לי שכאילו כל השמלה יותר כהה חוץ מהחזה.
אה, והנעליים. גם יש בעיה כי הגרביונים כהים אז לא רואים את הנעליים..וגם כי הרגליים עקומות, אולי תשני את הבייס ותיישרי אותן? [לא חייבת כמובן, פשוט לי זה מפריע.
] שיער אכן בלונדיני, מסכימה עם התגובה מעלי, בקבוקים כזה.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif יפה כמו תמיד

לדעתי כדאי לעשות לה איזה שער בלונד-חום כזה משהו רך ושיהיה למעלה חלק ויותר קרוב לקצוות גלי כזה.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifתגובונת :)

אהבתי את הרעיון הכללי, ואת הכפלים בבטן בחזה ובכל בחלק העליון. בחלק התחתון של ה'חצאית' הייתה לי קצת בעיה, והדגמתי בקובץ איך לדעתי זה יותר מציאותי. בכל מקרה זאת רק דעתי. בגרביים חסרים כפלים, ואם מורידים לרגע את הדוגמא שמסתירה פחות או יותר את ההצללה, אז ההצללה היא קצת סתמית וחבל. למרות שאני לא אומרת שהדוגמא לא יפה :) הנעליים לא ממש מובנת בגלל שהן נבלעות בגרביים. ואהבתי את השרשראות, הן מוסיפות המון. וזייהו. הממ סליחה אם יצא לי לא נחמד כזה או משהו..

morusha

New member
ממש יפה!!

לפי דעתי צריך להוסיף קצת אור בשמלה למטה. ובקשר לשיער, בלונדיני בהחלט יתאים..

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif

מסכימה עם מה שאמרו על האור בכפלים בחצאית..זה באמת חסר קצת..:X אולי עם תעשי שיער בלונדיני תעשי נעליים צהובות?:0 זה יכול להיות מעניין לדעתי..חיחי הדולי ממש מקסימה..:0 ואהבתי את הגרביונים..=] חחח

ינקיפנק

New member
לדודמשההייתהמפלצתימוטנטית יא יא אוו

יאא. בייס שלי, לא גמורה או משו..

morusha

New member
אהבתי את התלתלים

הבייס קצת מפחיד אותי
בשמלה הכפלים מעט גושיים.. חוץ מזה זה חמוד!

TheWingedPig

New member
בייס מאפיטצ'ו

הז'אקט יצא על הפנים, אבל אני מתעצלת לשנות כי אני עמוסה בלימודים... עשיתי את קווי המתאר לפני כמה ימים טובים, ונאלצתי לסיים אותה לפני שהרעיון יברח לי...

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifהשעיר מקסים.

תשתדלי לעשות את הקו של הרק יותר מעוגל (בקובץ) המכנס סימטרי מדי, הכפלים למטה טובי, אך בשאר המכנס, את צריכה להבין שהכפלים לא באים רק מהצדדים הכפלים יכולים להיווצר באמצע פשוט, כנ"ל לג'קט. סימנתי בירוק איפה שאני חושבת שאת יכולה להוסיף כפלים. את לא חייבת להתייחס, רק דעתי.

TheWingedPig

New member
אני יודעת שהג'אקט

יצא חלק מדי, ציינתי את זה בהודעה שלי, אז אני לא רואה סיבה לחזור על זה בשיער, הברק יצא בצורה עגולה פחות או יותר, זה לא משנה כ"כ, פלוס מינוס פיקסל... ובקשר לג'ינס...משום מה, בג'ינס שאני לובשת, בגזרה הזאת, אין קפלים באמצע, אז זה תלוי בסוג הקשיחות של ההבד והגזרה שלו, אז אני לא סתם אתקע מיליון קפלים...ואני מבינה יופי את "תורת הקפלים", אני יודעת איפה הם אמורים להיות בהתאם לסוג הבד ותנוחת הגוף. אני יודעת שהוא יצא מאוד סימטרי, זה גם עקב העצלנות...ז"א, זה מכוון, לא לדאוג :) (זה היה או לעשות סימטרי לגמרי, או לא לסיים את הקובץ, אני העדפתי את הראשון, כי אני שונאת להשאיר דברים לא גמורים) בכלליות, לא אחת הדוליז המושקעות שלי, סתם רעיון סתמי, שלא השקעתי בו כ"כ...ממ, תודה על התגובה, בכול אופן :)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifלא אמרתי שהג'קט יצא חלק מדי.

חבל שאת לא יודעת לקבל תגובה בונה כמו שצריך. (הכוונה היא להערות הציניות שלך והלא ממש נחוצות.סה"כ ניסיתי לעזור, אם הדולי הזאת 'סתמית' בשבילך, אז חבל שהעלת אותה, ואני הייתי צריכה להשקיע בשביל לעזור לך. זה יותר נראה כאילו קיבלת את תגובה בתור פגיעה באגו שלך, ופחות כמו שהיית צריכה לקבל אותה.)

TheWingedPig

New member
חביבתי

לפני שאת נותנת עצות בענייני קפלים, קחי חתיכת בד, שימי אותה לפנייך, וציירי בעפרון, כמו שאני עשיתי בעבר המון פעמים. וכשאת כותבת תגובה בונה, אל תכתבי מילים כמו "את צריכה להבין", אלא תני הערותייך בגדר המלצה (כמו שאני עושה)

למעלה